Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin cnm..gecmis olsun..dünden belliydi bugun cogaldi demekki..bogaz icin kullandigim bi sprey var cok iyi geliyir rahatlamak icin kullan istersen..kloben adi.
Tesekkur ederim canim , sicak iceceklerle idare ediyorum .. mevsim degisikligindendir bi kac gundur havalar iyi diye ciktik sifayi kaptik

Cnm topikten birinin gecmiste oyle oldu diye hatirliyorum ama kimdi bulamiyorum

Galiba gidakliyorum. Hissettim aslinda bende agri magri olmuyor arkadaslar. Direk azginlik geliyo.. Erken oldu aslinda peki neden gec adet oluyorum ki ben...
Hahahay Allah iyiligini versin senin emi .. bende eger yumurtlamami hissetmesem direk cinsel istek artiyo ordan anliyorum .. ama bu ay benim testler kafami karistirdi yaa resim atacam ama testler bekledikce renkler degisiyo ama tlfdaki resimlerde snki 8'ci gun pic olmus . Off ya kafami karistiriyo bu testler ama test yapmaya devam edecegim , dunde alisverise cikmistim kullandigim testler 50% indirimdeydi ve icinde 5 tane ile 4 kutu aldim ..

Aslinda ayin 8'de yapilan testi 10 dk sonraki resim baya bi pic'ti simdi kurudugu icin oyle gorunmuyo

Cok yasayan varmis canim cogu bayan adet oncesi hamie kalip sonra sagliksiz oldugu icin adetle atarmis benimki de sanirim oyle simdi adete iyice dondu
2 ay once bende oyle oldum kahve rengi nerdeyse siyaha yakin geldi sonra kirmizi oldu. Hatta prolaktin mi yukseldi felan dedim ama. Olabilir cnm olsun. Daha vaktimiz var hayirlisi olsun insAllah.

Saat iki de yaptim test ikisi de koyu. Bu sefer benim de gunum az kaliyor demek ki, yani 12. Gun iliskiyi kesmem lazim sanki. 9-10-11-12. Gunler iliski olacak bu durumda. Hatta 12. Gun iki kere de olabilir. Tabi yarin pic olursa.

Hic belli olmaz cnm..sen nazaman birakmistin iliskiyi..yorum yazdigimi hatirliyorum ama onu hatirlamiyorum..kacgun surdü cift cizginin silikleşmesi.
Salı akşamı son ilişki oldu perşembe akşamı koyulasmaya başladı cuma sabah i tamamen koyulasmisti cuma akşamı test yaptığımda silinmeye başlamıştı cumartesi test yaptığımda baya silikti ama gene de vardı pazar tamamen silikti koyu olması uzun sürmedi 24 saatte açılmaya baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…