- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.081
Tesekkur ederim canim , sicak iceceklerle idare ediyorum .. mevsim degisikligindendir bi kac gundur havalar iyi diye ciktik sifayi kaptikGunaydin cnm..gecmis olsun..dünden belliydi bugun cogaldi demekki..bogaz icin kullandigim bi sprey var cok iyi geliyir rahatlamak icin kullan istersen..kloben adi.
Cnm topikten birinin gecmiste oyle oldu diye hatirliyorum ama kimdi bulamiyorumCanim dusuk gibi de degil aslinda normal adet gibi de degil genelde sasmaz adetim 31 inde olmasi lazimdi veya 30 unda suan leke gibi ama baya koyu renk pedi kirleten cinsten tam kan da degil koyu kahve ama cok koyu zaten belirtiler de azalmisti o test yaptigim zaman belirti daha fazlaydi hayirlisi boyleymis
Cok yasayan varmis canim cogu bayan adet oncesi hamie kalip sonra sagliksiz oldugu icin adetle atarmis benimki de sanirim oyle simdi adete iyice donduCnm topikten birinin gecmiste oyle oldu diye hatirliyorum ama kimdi bulamiyorum
Canim ben bugun ve yarin okur bitiririm insallahWhiteandblue 5 adet (1 kaldi)
@Pamuk13 5 adet ( 2 kaldi)
@yediverenim 4 adet
Bursalim 123 5 adet (4 kaldi)
zuleyha83 5 adet(okundu)
hayatsn 5 adet (2 kaldi)
S Simay155 4 adet
sessizcekimsesizce 4 adet ( 1 kaldi)
@Birdemetumut 4 adet ( 3 kaldi)
not: carsamba gunu bitmis olmali. okutamayacak arkadaslar lutfen belirtsinler. carsamba gubu yeni niyete gecilecek.
Hahahay Allah iyiligini versin senin emi .. bende eger yumurtlamami hissetmesem direk cinsel istek artiyo ordan anliyorum .. ama bu ay benim testler kafami karistirdi yaaGaliba gidakliyorum. Hissettim aslinda bende agri magri olmuyor arkadaslar. Direk azginlik geliyo.. Erken oldu aslinda peki neden gec adet oluyorum ki ben...
Sagol canim benim . Vucudumdada bi halsizlik var .. zencefili pek sevmem ama mecbur kalinca kullaniyorum tavsiyen icin tesekkurler canimzuleyha83 bacim gecmis olsun bende öyle kac gündür bogaz agrisi cekiyorum. Zencefil cok faydali canim cok rahatlatiyor tavsiye ederim.
Hayirlisi olsun canimKizlar gunaydinn benim adetim basladi degisik biseyler yasadim sanirim kimyasal dedikleri olaydi duayi isteyen alabilirr
Hic 28 gunde olmadim ben. Bakalim ne zmn pic olacak. Belki pic suresi uzundur bilmiyorum.Bu ay 28 gun olmus oluyo dongü degil mi
2 ay once bende oyle oldum kahve rengi nerdeyse siyaha yakin geldi sonra kirmizi oldu. Hatta prolaktin mi yukseldi felan dedim ama. Olabilir cnm olsun. Daha vaktimiz var hayirlisi olsun insAllah.Cok yasayan varmis canim cogu bayan adet oncesi hamie kalip sonra sagliksiz oldugu icin adetle atarmis benimki de sanirim oyle simdi adete iyice dondu
Allah kabul etsin cnm.Whiteandblue canm bir tane daha okudum nur icin
Zuleyhacim ben trstletin hicbirsey anlamadim hepsi ayni gibi. Belki ilk resimleri kucuk resim olarak atsan daha belli olur. Sanki hep yumurtluyosun gibi algiladim ben:)Eki Görüntüle 1973801
Aslinda ayin 8'de yapilan testi 10 dk sonraki resim baya bi pic'ti simdi kurudugu icin oyle gorunmuyo
14. Gun mu suanSaat iki de yaptim test ikisi de koyu. Bu sefer benim de gunum az kaliyor demek ki, yani 12. Gun iliskiyi kesmem lazim sanki. 9-10-11-12. Gunler iliski olacak bu durumda. Hatta 12. Gun iki kere de olabilir. Tabi yarin pic olursa.
O ay korunuyo muydunuz canim bir de ne kadar sürede kirmiziya dondu2 ay once bende oyle oldum kahve rengi nerdeyse siyaha yakin geldi sonra kirmizi oldu. Hatta prolaktin mi yukseldi felan dedim ama. Olabilir cnm olsun. Daha vaktimiz var hayirlisi olsun insAllah.
Salı akşamı son ilişki oldu perşembe akşamı koyulasmaya başladı cuma sabah i tamamen koyulasmisti cuma akşamı test yaptığımda silinmeye başlamıştı cumartesi test yaptığımda baya silikti ama gene de vardı pazar tamamen silikti koyu olması uzun sürmedi 24 saatte açılmaya baslamistiHic belli olmaz cnm..sen nazaman birakmistin iliskiyi..yorum yazdigimi hatirliyorum ama onu hatirlamiyorum..kacgun surdü cift cizginin silikleşmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?