- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.101
Tmm cnm hatta pazartesi sali iliski olsun son demistik simdi hatirladimSalı akşamı son ilişki oldu perşembe akşamı koyulasmaya başladı cuma sabah i tamamen koyulasmisti cuma akşamı test yaptığımda silinmeye başlamıştı cumartesi test yaptığımda baya silikti ama gene de vardı pazar tamamen silikti koyu olması uzun sürmedi 24 saatte açılmaya baslamisti
Insallah hepimize nasip olcak cnm insallahAz once magazaya gittim ya kiz bebek kiyafeti almak ne guzel bi mutluluk(
Nasil oldun Zuleyha cim.Tesekkur ederim canim , sicak iceceklerle idare ediyorum .. mevsim degisikligindendir bi kac gundur havalar iyi diye ciktik sifayi kaptik
Cnm senun testin ne markaydi..gerci burda yoktur degil mi?Eki Görüntüle 1973801
Aslinda ayin 8'de yapilan testi 10 dk sonraki resim baya bi pic'ti simdi kurudugu icin oyle gorunmuyo
Sankibizimkilere gore daha mi net laboguick e gore daha net geldiEki Görüntüle 1973801
Aslinda ayin 8'de yapilan testi 10 dk sonraki resim baya bi pic'ti simdi kurudugu icin oyle gorunmuyo
Bana da oyle geldi markasi ne acabaSankibizimkilere gore daha mi net laboguick e gore daha net geldi
Evet ama pic olmadi14. Gun mu suan
Bir gun sonra kirmizi oldu cnm.korunmuyordukO
O ay korunuyo muydunuz canim bir de ne kadar sürede kirmiziya dondu
O danirmarkada ya cnm bizde yok o markadanBana da oyle geldi markasi ne acaba
12 si birakmak icin cok erken degilmi canimEvet ama pic olmadi
Ha anladim yani benim de yarin tam kirmizi olcak ben sabah adete dondu dedim ama 3 damla koyu kahve geldi bidaha gelmedi ama adet olcak gibiyim yatini bekleyim zaten gece basliyo gunduz devam ediyoBir gun sonra kirmizi oldu cnm.korunmuyorduk
Varya hiiic oyle seylere ozenmiyorum Allah biliyor cok ozenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Ogluma kiz dediginde aldigim pembis ve kirmizi krem elbise hala duruyor. O hissi anlatamam. Zaten disa da cok vuramam uzuntumu esim uzulmesin diye cok belli etmedim ama o firtinalarimi bana sor.Az once magazaya gittim ya kiz bebek kiyafeti almak ne guzel bi mutluluk(
Cnm senin ustune gormede olabilir bak hala adet kanina donmediyse. Hemwn unutsuzluga kapilma bence.Ha anladim yani benim de yarin tam kirmizi olcak ben sabah adete dondu dedim ama 3 damla koyu kahve geldi bidaha gelmedi ama adet olcak gibiyim yatini bekleyim zaten gece basliyo gunduz devam ediyo
Bekleyim bakalim hayırlısiCnm senin ustune gormede olabilir bak hala adet kanina donmediyse. Hemwn unutsuzluga kapilma bence.
Yok cnm degildir. Bak bastaki kizi olanlarinkini oku kimi 3 kimi 4 gun kala birakmis iliskiyi. 15 i pic olsa 3 gun kala olacak.12 si birakmak icin cok erken degilmi canim
Ya sen neden kendine eziyet ediyon bacim. Yarin sabah git bi kan ver. Zaten kimyasalsa da kanda cook dusuk cikar degerin. Boyle beklemek cok stresli. En axindan saglikli gebelik var belki progestan verir. Belirsizlik cok kotu.Bekleyim bakalim hayırlısi
Ayyy ins kizina giydirirsin o aldiklarini valla ben de bugun baktim bi tane hosuma gitti gorumcenin kizina aldim artik magazalara girmek daha zor gözum illa kayiyo kiz bolumuneVarya hiiic oyle seylere ozenmiyorum Allah biliyor cok ozenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Ogluma kiz dediginde aldigim pembis ve kirmizi krem elbise hala duruyor. O hissi anlatamam. Zaten disa da cok vuramam uzuntumu esim uzulmesin diye cok belli etmedim ama o firtinalarimi bana sor.
Kaymaz mi yaaa o taytlar o montlar o ustler tokalar coraplar babetler ammaaniiinnnn İnsAllah Rabbim nasip etsin bizedeAyyy ins kizina giydirirsin o aldiklarini valla ben de bugun baktim bi tane hosuma gitti gorumcenin kizina aldim artik magazalara girmek daha zor gözum illa kayiyo kiz bolumune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?