- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.301
ohh keyifli alışverişler tatlım. afiyet olsun.Neyse kizlar ben kacar disarda islerimiz var buyuk oglum futbola gidiyo ayakkabisi ve corabi yenilenecek onlari alacaz sonrada babamizin yanina gidip karnimizi doyurup geliriz ins
Aynen simdi yaptiklarim film seridi gibi gozumun onunden geciyor benim iliski zamanlamasi erkege daha uygun oldu ya 14 u yumurta catladi son iliski 13unde oldu cok yakin yani ama sol kasigim agriyo oglumda belim agridi tek umudum sol tarafimin agrimasiInsaAllah seninki tuttu simdi cinsiyeti bekliyecez Allahim beklemekte ayri bi heyecan ve stres
amin inşallah cnm. senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti bugün, yani pic durumdanNe
Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiyla
14 gun canımamin inşallah cnm. senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti bugün, yani pic durumdan
evet hatırlıyorum hatta bize resmini göndermiştin ilişki olmasın demiştik oldu demiştin sende. İnşallah kızın tutunmuştur canım hiç belli olmaz.Aynen simdi yaptiklarim film seridi gibi gozumun onunden geciyor benim iliski zamanlamasi erkege daha uygun oldu ya 14 u yumurta catladi son iliski 13unde oldu cok yakin yani ama sol kasigim agriyo oglumda belim agridi tek umudum sol tarafimin agrimasi
o zaman değerin gayet güzel çıkmış canım maşallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. doğum ne zaman görünüyor bu durumda?14 gun canım
:)))))))))))))))oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir güzel kız yüzünden çıldıracağımmmm
Darisi bize ins...sagol cnm
- 21 Aralık 2009
Nrrr_1985Popüler ÜyeÜye
canım ben 2. kızıma tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir adet oluyodum adetimin 12. günü ilişki oldu
20 temmuz adet oldum 31 temmuz ilişki oldu
umarım işine yarar
diğer takvimlere üstüne basa basa inanma diyorum
6 aralik gorunuyo canim kisin ortasinda :)o zaman değerin gayet güzel çıkmış canım maşallah. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. doğum ne zaman görünüyor bu durumda?
evet bitmedi cnm ya birdemetumut okuyamayacak. kalanı bölüştüreyim bari.Whiteandblue nurunki tamamlandi mi 41 oldu mu ki 22 saydim ben en son bence onu bitirelim önce
Aynen canimevet hatırlıyorum hatta bize resmini göndermiştin ilişki olmasın demiştik oldu demiştin sende. İnşallah kızın tutunmuştur canım hiç belli olmaz.
Bence bolustur de okuyalim yarim kalmasin 41 olsunevet bitmedi cnm ya birdemetumut okuyamayacak. kalanı bölüştüreyim bari.
Sagdan sola ne demek cnmcanım rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu.takvimler hesaplamalar hikaye yüce rabbim istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyuruyor.fakat kardeşimde okuduğum ama ismini hatırlamadığım büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBıM muradımıza nail eğledi.ıNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir
ay hadi hayırlısı inşAllah. yılın son ay son bebiş olacak desene. benim ufakta 23 ocak. ama mayısta hamile kalmıştım ona ben sat 9 mayıstı. 37 +0 da suyum gelivermşti sezeryan oldum acil. seninde normalse uzayabilirde sezeryanda 38+0 dan sonra alıyorlar.6 aralik gorunuyo canim kisin ortasinda :)
pozisyon galiba canım tam anlayamadım bende.Sagdan sola ne demek cnm
EVden cikmam lazim okudukca birakip cikamiyorum:)Ali imran 36. Ayet bol okuyalim bir de ikindi namazi arkasina icten yapilan dualar kabul olurmus bununla ilgili bise paylascam bekleyin anacim :)
Evet farkliliklar var cnm..ben olmamayi dusunuyorumişte tam bilemiyorum canım hala net bir teze ulaşamadım o konuyla alakalı. dini kitaplarda kadının ki baskın olursa kız diyor buralarda farklı tezler.
Sirkeli su yapmismiydin cnmAynen simdi yaptiklarim film seridi gibi gozumun onunden geciyor benim iliski zamanlamasi erkege daha uygun oldu ya 14 u yumurta catladi son iliski 13unde oldu cok yakin yani ama sol kasigim agriyo oglumda belim agridi tek umudum sol tarafimin agrimasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?