Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
InsaAllah seninki tuttu simdi cinsiyeti bekliyecez Allahim beklemekte ayri bi heyecan ve stres
Aynen simdi yaptiklarim film seridi gibi gozumun onunden geciyor benim iliski zamanlamasi erkege daha uygun oldu ya 14 u yumurta catladi son iliski 13unde oldu cok yakin yani ama sol kasigim agriyo oglumda belim agridi tek umudum sol tarafimin agrimasi

Ne

Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiyla
amin inşallah cnm. senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti bugün, yani pic durumdan

evet hatırlıyorum hatta bize resmini göndermiştin ilişki olmasın demiştik oldu demiştin sende. İnşallah kızın tutunmuştur canım hiç belli olmaz.

Darisi bize ins...sagol cnm

Sagdan sola ne demek cnm

6 aralik gorunuyo canim kisin ortasinda :)
ay hadi hayırlısı inşAllah. yılın son ay son bebiş olacak desene. benim ufakta 23 ocak. ama mayısta hamile kalmıştım ona ben sat 9 mayıstı. 37 +0 da suyum gelivermşti sezeryan oldum acil. seninde normalse uzayabilirde sezeryanda 38+0 dan sonra alıyorlar.

ben kaçar kızlar yemek yapmam lazım oğlan gelecek. sonra da dua okuyayım oğlum gelene kadar. görüşürüz sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…