- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.261
Aynen bendeee .. ama ılkte ve ıkıncıde bende soylemesı ayıp zevk almiştım ucuncude tabı yumurtlama gununden bı haber ben zevk almadim ama yumurtlama gunuyduayy çıldırıciiimmmm
çok derine inince valla imdat yangın var diye bağırasım geliyor.
ay valla zuluş yapalım bu ay kurtulalım bu stresten yaa evde durunca hep aklımda vallaha delircem ya. başka şeye konsanre olamıyorum inan ki.Aynen bendeee .. ama ılkte ve ıkıncıde bende soylemesı ayıp zevk almiştım ucuncude tabı yumurtlama gununden bı haber ben zevk almadim ama yumurtlama gunuydu
canım merak etme :) :) inşallah olacak :)ay valla zuluş yapalım bu ay kurtulalım bu stresten yaa evde durunca hep aklımda vallaha delircem ya. başka şeye konsanre olamıyorum inan ki.
inşallah cnm bu ara çok taktım vallacanım merak etme :) :) inşallah olacak :)
aman canım çok takıp kocaları da strese sokmaya gerek yok. ben kocamla hamile kalmaya çalışırken baya uğraşmıştım :)inşallah cnm bu ara çok taktım valla
valla komanda hiiiç stres yok. adam ne dersem hee hee diyor bu da sıkıcı. sen ne dersen o mantığı ama işte tutturmak zor. bir de benimki hiiç sebze yemez etçidir. süt içmez yoğurt yer sadece. ben de et hiç sevmem sebzeciyim.aman canım çok takıp kocaları da strese sokmaya gerek yok. ben kocamla hamile kalmaya çalışırken baya uğraşmıştım :)
bizim ailecek her şeyi yerizvalla komanda hiiiç stres yok. adam ne dersem hee hee diyor bu da sıkıcı. sen ne dersen o mantığı ama işte tutturmak zor. bir de benimki hiiç sebze yemez etçidir. süt içmez yoğurt yer sadece. ben de et hiç sevmem sebzeciyim.
Aynen demi yaa bizim topigin sarkisi bu olsunoynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir güzel kız yüzünden çıldıracağımmmm
Ali imran 36. Ayet bol okuyalim bir de ikindi namazi arkasina icten yapilan dualar kabul olurmus bununla ilgili bise paylascam bekleyin anacim :)Fakat onu doğurunca: “Rabbim, gerçekten ben onu kız olarak doğurdum” dedi. Ve Allah, onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. “Erkek, kız (çocuğu) gibi değildir. Ben onu, "Meryem" diye isimlendirdim ve muhakkak ki ben, onu ve onun zurriyetini, taşlanmış şeytandan Sana sığındırırım” dedi.
bekliyoruz bacım... vallaha bir de namaza başlasam çok boşladım yaa kendimden geçtim resmen ayy yaz gelse de kendimize gelsek. yaza kadar da hamile kalsam bebeğimin kız olduğunu öğrensem...Ali imran 36. Ayet bol okuyalim bir de ikindi namazi arkasina icten yapilan dualar kabul olurmus bununla ilgili bise paylascam bekleyin anacim :)
Zor bişey burda bi tanıdıkta öyle bi sorun vardı ılk evliginden birlıktelık olmadıgı ıcin ayrildi ikinciyide zor bela hamile kaldi kizi var ama esi aldatinca ayrildiyok cnm onlar şırıngayı da sokamıyorlar genelde dışardan içeri enjekte ediyorlar.
oyy Allah yardımcısı olsun. Kötü bir hastalık bu da. bende de bir dönem oldu çok fazla değildi tabi ama zevk alamıyorsun eşini sürekli bölüyorsun adaMLARDA bir yere kadar tahammül edebiliyorlAR HAKLI OLARAK. Rabbim kimseye yaşatmasın yaa..Zor bişey burda bi tanıdıkta öyle bi sorun vardı ılk evliginden birlıktelık olmadıgı ıcin ayrildi ikinciyide zor bela hamile kaldi kizi var ama esi aldatinca ayrildi
Cnm yeni okuyorum..aslinsa bioritm grafik onu bende anlamiyorum..zuleyhanin dedigi aslinda biyolojik takvimBu bioritmi anlayamadim ben yapamadim da nasi yapiliyo
amin canım aminoyy Allah yardımcısı olsun. Kötü bir hastalık bu da. bende de bir dönem oldu çok fazla değildi tabi ama zevk alamıyorsun eşini sürekli bölüyorsun adaMLARDA bir yere kadar tahammül edebiliyorlAR HAKLI OLARAK. Rabbim kimseye yaşatmasın yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?