Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Fakat onu doğurunca: “Rabbim, gerçekten ben onu kız olarak doğurdum” dedi. Ve Allah, onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. “Erkek, kız (çocuğu) gibi değildir. Ben onu, "Meryem" diye isimlendirdim ve muhakkak ki ben, onu ve onun zurriyetini, taşlanmış şeytandan Sana sığındırırım” dedi.

Aynen bendeee .. ama ılkte ve ıkıncıde bende soylemesı ayıp zevk almiştım ucuncude tabı yumurtlama gununden bı haber ben zevk almadim ama yumurtlama gunuydu
ay valla zuluş yapalım bu ay kurtulalım bu stresten yaa evde durunca hep aklımda vallaha delircem ya. başka şeye konsanre olamıyorum inan ki.

aman canım çok takıp kocaları da strese sokmaya gerek yok. ben kocamla hamile kalmaya çalışırken baya uğraşmıştım :)
valla komanda hiiiç stres yok. adam ne dersem hee hee diyor bu da sıkıcı. sen ne dersen o mantığı ama işte tutturmak zor. bir de benimki hiiç sebze yemez etçidir. süt içmez yoğurt yer sadece. ben de et hiç sevmem sebzeciyim.

şimdi adama hergün dondurma al diyorum yiyelim birlikte. sütlü seviyorum bende. birde ben süt tuketmeye çalışıyorum peynir yememeye çalışıyorum birde sebze yemeye çalışyıroum.

bizim ailecek her şeyi yeriz

1. 21 Aralık 2009

2. Nrrr_1985Popüler ÜyeÜye

canım ben 2. kızıma tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir adet oluyodum adetimin 12. günü ilişki oldu
    20 temmuz adet oldum 31 temmuz ilişki oldu
    umarım işine yarar
    diğer takvimlere üstüne basa basa inanma diyorum

canım rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu.takvimler hesaplamalar hikaye yüce rabbim istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyuruyor.fakat kardeşimde okuduğum ama ismini hatırlamadığım büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBıM muradımıza nail eğledi.ıNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir

Uyari Notu: Fazla ayrintili bilgi icerebilir, okumak istemeyen icin kucuk bir uyari...
ikinci kizim icin denedigim ve ogrendigim seyleri yazayim..
yumurtlama gununden bir gun oncesi iliskiyi keseceksin ama o gune kadar hergun iliski
- asidik besleneceksin... sut ve sut urunleri, kalsiyum ve magnesium iceren urunler yiyip, sodyum ve potasium iceren gidalardan mumkun oldugunca uzak duracaksin.. cilek, pirasa, taze fasulye, salatalik, ve arasira tavuk gogsu, princ, kuzu eti, misir gevregi,
bu diyetle amac ph i dusurmek... iceceklere aspartam iceren tatlandirici bunun icin cok iyi..
yabanmersini suyu da birebir..
Bir de orgazm olmamaya calis cunku ph i yukseltiyor...
Yumurtlamadan bir hafta once, Sudafed icmeye baslarsan o da ph i dusuruyor ve akintiyi azaltiyor ki bu da kiz icin onemli..
Eve gidince daha fazla yazarim simdi is bekliyor...

Kız isteyen anne adayları kalsiyum içerikli besinler yemeli. Bu besinler şöyle:

Yoğurt
Peynir
Ispanak
Badem
Brokoli
Portakal
Somon balığı
Yulaf ezmesi
Kaju fıstığı
Fasulye
Buğday gevreği

kızlar menuler değişiyor haydı bakalım.. yulaf ezmesi severim bol yulaf ezmesi yerim brokoli yerim.

Ali imran 36. Ayet bol okuyalim bir de ikindi namazi arkasina icten yapilan dualar kabul olurmus bununla ilgili bise paylascam bekleyin anacim :)

Ali imran 36. Ayet bol okuyalim bir de ikindi namazi arkasina icten yapilan dualar kabul olurmus bununla ilgili bise paylascam bekleyin anacim :)
bekliyoruz bacım... vallaha bir de namaza başlasam çok boşladım yaa kendimden geçtim resmen ayy yaz gelse de kendimize gelsek. yaza kadar da hamile kalsam bebeğimin kız olduğunu öğrensem...

Zor bişey burda bi tanıdıkta öyle bi sorun vardı ılk evliginden birlıktelık olmadıgı ıcin ayrildi ikinciyide zor bela hamile kaldi kizi var ama esi aldatinca ayrildi
oyy Allah yardımcısı olsun. Kötü bir hastalık bu da. bende de bir dönem oldu çok fazla değildi tabi ama zevk alamıyorsun eşini sürekli bölüyorsun adaMLARDA bir yere kadar tahammül edebiliyorlAR HAKLI OLARAK. Rabbim kimseye yaşatmasın yaa..

amin canım amin çok kötü bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…