Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Birgun peygamber efendimiz sav bi kari kocayi gormus sanirim kadinin karnina bakip gulumsemis onu da kocasi gormus sormus hayirdir diye karin hamile ve erkek bebek karnindaki sanirim bebege gulumsemis bu detayari tam hatirlamiyorum neyse aradan zaman gecmis cocuk dogmus ama kiz tabi koca sasirmis kosa kosa efendimizin yanina gitmis nasil olur diye efendimiz sav de karin ikindi vakti ya da namaz arkasina bundan da emin degilim dua etti Allahim bana hayirli evlat ver diye Allah da kabul etti demis pek iyi anlatamasam da bunu her okudugumda tuylerim diken diken olur Rabbimin neye gucu yetmez

ay valla zuluş yapalım bu ay kurtulalım bu stresten yaa evde durunca hep aklımda vallaha delircem ya. başka şeye konsanre olamıyorum inan ki.
Aynen canim valla bende fittirmak uzerreyim icerdede disardada aklim testlerde kizda.. benim su is meselesi olmasa hic beklemem valla ama vakit var demekki bana icimden bi ses bekle diyo bilmiyorum acele etmemem geretigini hissediyorum

Aminn . Bi donem oluyo ama geciyor zaten .. cocuklar olunca ve es surekli calisinca birbirine cok vakit kalmiyo .

Ne
bekliyoruz bacım... vallaha bir de namaza başlasam çok boşladım yaa kendimden geçtim resmen ayy yaz gelse de kendimize gelsek. yaza kadar da hamile kalsam bebeğimin kız olduğunu öğrensem...

Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiyla

Ne

Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiyla
InsaAllah seninki tuttu simdi cinsiyeti bekliyecez Allahim beklemekte ayri bi heyecan ve stres

Aynen canim valla bende fittirmak uzerreyim icerdede disardada aklim testlerde kizda.. benim su is meselesi olmasa hic beklemem valla ama vakit var demekki bana icimden bi ses bekle diyo bilmiyorum acele etmemem geretigini hissediyorum
benim duygularım o kadar karışık ki sanki olmayacak gibi de yada olacağını biliyorum gibi. bazen korku bazen endişe bazen heyecan bazen sevinç. offf hiç iyi değilim arkadaşlarla geçen dışarda hiç konuşmak istemiyorum sanki ek muhabbetim kız meselesi kalmış gibi. sohbet boş geliyor. biran once eve gelmek istedim sıkıldım ortamdan resmen.

Neyse kizlar ben kacar disarda islerimiz var buyuk oglum futbola gidiyo ayakkabisi ve corabi yenilenecek onlari alacaz sonrada babamizin yanina gidip karnimizi doyurup geliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…