- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.281
Aynen canim valla bende fittirmak uzerreyim icerdede disardada aklim testlerde kizda.. benim su is meselesi olmasa hic beklemem valla ama vakit var demekki bana icimden bi ses bekle diyo bilmiyorum acele etmemem geretigini hissediyorumay valla zuluş yapalım bu ay kurtulalım bu stresten yaa evde durunca hep aklımda vallaha delircem ya. başka şeye konsanre olamıyorum inan ki.
Aaa cnm cok sevindimmmmmKizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
Bencede cnm oyle yapalimCanim sen kendin icin hmn 41 meryem suresi basla yarin nurunki bitince seninkinden devam ederiz.
Tarihe gecicez valla cnm benim azmimizleKiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.
Aminn . Bi donem oluyo ama geciyor zaten .. cocuklar olunca ve es surekli calisinca birbirine cok vakit kalmiyo .oyy Allah yardımcısı olsun. Kötü bir hastalık bu da. bende de bir dönem oldu çok fazla değildi tabi ama zevk alamıyorsun eşini sürekli bölüyorsun adaMLARDA bir yere kadar tahammül edebiliyorlAR HAKLI OLARAK. Rabbim kimseye yaşatmasın yaa..
Tesekkurler canim Allah hepimizi bekletmeden hayirli saglikli kiz bebek annesi yapsin insallah :)Aaa cnm cok sevindimmmmmhadi bakalim hayirlisi insallah
Haber gelmedi demi cnm senin iştenAynen canim valla bende fittirmak uzerreyim icerdede disardada aklim testlerde kizda.. benim su is meselesi olmasa hic beklemem valla ama vakit var demekki bana icimden bi ses bekle diyo bilmiyorum acele etmemem geretigini hissediyorum
Aminnn cnm aminnn Rabbim dualarimizi kabuletsin ins.Te
Tesekkurler canim Allah hepimizi bekletmeden hayirli saglikli kiz bebek annesi yapsin insallah :)
Bugun bi yerden is gorusmesi icin cagrildim ama is aksamlari yani saat 15-23 . Oylede cocuklarla mumkun degil o yuzden gorusmeye gitmeyecegim . Diger taraflardan haber bekliyorumHaber gelmedi demi cnm senin işten
Kadin orgazm olmayacakti oyle degilmiydi.
- Kızınız olması için:
- Kadının üstte olması
- Kadının erkekten önce orgazm olması
- Kadının seksi başlatan taraf olması önemli
- Hem anne hem baba; bol balık ve sebze yiyin.
- Anneler bol tatlı yiyin.
Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiylabekliyoruz bacım... vallaha bir de namaza başlasam çok boşladım yaa kendimden geçtim resmen ayy yaz gelse de kendimize gelsek. yaza kadar da hamile kalsam bebeğimin kız olduğunu öğrensem...
Evet cnm saatleri hic uygun degilmis..üzüldüm acikcasiBugun bi yerden is gorusmesi icin cagrildim ama is aksamlari yani saat 15-23 . Oylede cocuklarla mumkun degil o yuzden gorusmeye gitmeyecegim . Diger taraflardan haber bekliyorum
InsaAllah seninki tuttu simdi cinsiyeti bekliyecez Allahim beklemekte ayri bi heyecan ve stresNe
Ne güuzel olur ya kızlarimiz olsa soyle suslesek puslesek benim oglum etkek gibi tam ya kizim olsa eve azcik cilve gelir naz gelir nese gelir insallah gelirler en kisa zamanda hepimize de hayirlisiyla
benim duygularım o kadar karışık ki sanki olmayacak gibi de yada olacağını biliyorum gibi. bazen korku bazen endişe bazen heyecan bazen sevinç. offf hiç iyi değilim arkadaşlarla geçen dışarda hiç konuşmak istemiyorum sanki ek muhabbetim kız meselesi kalmış gibi. sohbet boş geliyor. biran once eve gelmek istedim sıkıldım ortamdan resmen.Aynen canim valla bende fittirmak uzerreyim icerdede disardada aklim testlerde kizda.. benim su is meselesi olmasa hic beklemem valla ama vakit var demekki bana icimden bi ses bekle diyo bilmiyorum acele etmemem geretigini hissediyorum
Gelir insallah kafana uygun bir isBugun bi yerden is gorusmesi icin cagrildim ama is aksamlari yani saat 15-23 . Oylede cocuklarla mumkun degil o yuzden gorusmeye gitmeyecegim . Diger taraflardan haber bekliyorum
bu ayInsaAllah seninki tuttu simdi cinsiyeti bekliyecez Allahim beklemekte ayri bi heyecan ve stres
işte tam bilemiyorum canım hala net bir teze ulaşamadım o konuyla alakalı. dini kitaplarda kadının ki baskın olursa kız diyor buralarda farklı tezler.Kadin orgazm olmayacakti oyle degilmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?