- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.321
kızlar cidden şunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum :) erkek bebiş için bi sıkıntı yok herhalde :)Evet farkliliklar var cnm..ben olmamayi dusunuyorum
Evet cnm erkek daha kolay...sıkıntı yok erkekte sen o esnada olabilirsinkızlar cidden şunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum :) erkek bebiş için bi sıkıntı yok herhalde :)
ha ben erkekten önceyi zannettim sonrası kolay :):)Evet cnm erkek daha kolay...sıkıntı yok erkekte sen o esnada olabilirsin
Canim ben iki tane daha okumuştum nur arkadaşımıza eklememisinhayatsn 4-6
@zuleyha83 5-7
sessizcekimsesizce 4-7
Bursalim 123 1-6
Pamuk13 3-7
Whiteandblue 4-7
@Birdemetumut 1
baştaki rakam okunmuş olan-yanındaki okunması gereken...
Tmm cnm ben birinin gordum ama kimdi diye dusunuyordum okurken begendim eklerken araya birsey karismisti. Kusura bakma cnm.Canim ben iki tane daha okumuştum nur arkadaşımıza eklememisin
Aynen ben de oyle oldu benim oglan artik basim kapali gorunce anne okumaa diyordu cocuk ilgi istedigindenEVden cikmam lazim okudukca birakip cikamiyorum:)
Evet canim ben cogu zaman o sekilde okuyorumKizlar turkce aciklamadan okuyabilir miyiz yaniaciklama mealden?
ay bak buna çok sevindim şimdi. çünkü türkçeden çok yavaş okuyrum çok zorlanıyorum yanlış okuyacağım diye deEvet canim ben cogu zaman o sekilde okuyorum
Evet canim ben cogu zaman o sekilde okuyorum
2 tane daha okudum son 1 tane kaldi canim benimkine persembe baslayalim bence canimhuuhuu kimse yokmu
Canım benim giremiyorum çocuk hamilelik zor oluyor benim açımdan Demet'in kalan dörtü ben kendim okuyum diyorum daha iyi olur yarın başlıcal
Canım napıyorsunuz giremiyorum bayadır geçmişide okuyamadımhuuhuu kimse yokmu
Allah kabul etsin cnm. Benimde 2 tane kaldı bu akşam okurum inşAllah biraz başım ağrıyor.2 tane daha okudum son 1 tane kaldi canim benimkine persembe baslayalim bence canim
hoşgeldin canım. bulantılar mı başladı sen nasılsın asıl? Biz iyiyiz şükür bildiğin gibi canım. Sezzizce de hamile bugün kan testi 260 çıktı. grubun 2. hamilesi. duayı bölüştürdüm ben okuyamayan olursa tamamlarsın cnm şu an okuyamayan yok. yarın bitireceğiz Allahın izniyle. sen nasılsın nasıl gidiyor?Canım benim giremiyorum çocuk hamilelik zor oluyor benim açımdan Demet'in kalan dörtü ben kendim okuyum diyorum daha iyi olur yarın başlıcal
Canım napıyorsunuz giremiyorum bayadır geçmişide okuyamadım
evet gerçekten öyle. dua topiklerinde çok dolanıyorum bende. birbirine fatiha ayetel kürsi okuyanlar topiği var orda hep okurum. birde 12000 ihlas dilek ağacı var oraya da okuyorum. birde kendime de ali imran suresi başlayacağım ama kaç adet okuyayım bilemedim onu.Insanin hic tanimadigi baska bir insan icin dua etmesi ne guzel bisey ya cikarsiz karsilik beklemeden :) Allah kabul etsin insallah
Canım Demet'in dört tane noldu ondan da alıyım ben ay hayırlı olsun ne güzel bana arkadaş geldi kusma Yok bulantı var çok halsizim ve gerginhoşgeldin canım. bulantılar mı başladı sen nasılsın asıl? Biz iyiyiz şükür bildiğin gibi canım. Sezzizce de hamile bugün kan testi 260 çıktı. grubun 2. hamilesi. duayı bölüştürdüm ben okuyamayan olursa tamamlarsın cnm şu an okuyamayan yok. yarın bitireceğiz Allahın izniyle. sen nasılsın nasıl gidiyor?
niye olacak canım içinde bir can filizleniyor hormonlar değişiyor normal yaşadıkların. Kan testlerini yaptır sağlık ocağında dr isteyecektir demirine de baktır cnm. demir eksikliği çok uykusuzluk halsizlik yapıyor benim ilkte çok yapardı. yastık kaçırırdı eşim uyumayayım diye. Hepsi geçecek inşAllah. bir bakmışsın bebeğin kollarında İnşAllah saliha bir kız evladın olacak.Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun kimin duasının kabul olacağı belli olmaz Arkadaşlar valla çok mutlu ettiniz beni benden çok okuyan olmuş ama ben niye bilmiyorum çok halsizim namazlarımı bile zor kılıyrm hep uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?