Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Canım benim giremiyorum çocuk hamilelik zor oluyor benim açımdan Demet'in kalan dörtü ben kendim okuyum diyorum daha iyi olur yarın başlıcal

Canım napıyorsunuz giremiyorum bayadır geçmişide okuyamadım
hoşgeldin canım. bulantılar mı başladı sen nasılsın asıl? Biz iyiyiz şükür bildiğin gibi canım. Sezzizce de hamile bugün kan testi 260 çıktı. grubun 2. hamilesi. duayı bölüştürdüm ben okuyamayan olursa tamamlarsın cnm şu an okuyamayan yok. yarın bitireceğiz Allahın izniyle. sen nasılsın nasıl gidiyor?

Insanin hic tanimadigi baska bir insan icin dua etmesi ne guzel bisey ya cikarsiz karsilik beklemeden :) Allah kabul etsin insallah
evet gerçekten öyle. dua topiklerinde çok dolanıyorum bende. birbirine fatiha ayetel kürsi okuyanlar topiği var orda hep okurum. birde 12000 ihlas dilek ağacı var oraya da okuyorum. birde kendime de ali imran suresi başlayacağım ama kaç adet okuyayım bilemedim onu.

Canım Demet'in dört tane noldu ondan da alıyım ben ay hayırlı olsun ne güzel bana arkadaş geldi kusma Yok bulantı var çok halsizim ve gergin

niye olacak canım içinde bir can filizleniyor hormonlar değişiyor normal yaşadıkların. Kan testlerini yaptır sağlık ocağında dr isteyecektir demirine de baktır cnm. demir eksikliği çok uykusuzluk halsizlik yapıyor benim ilkte çok yapardı. yastık kaçırırdı eşim uyumayayım diye. Hepsi geçecek inşAllah. bir bakmışsın bebeğin kollarında İnşAllah saliha bir kız evladın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…