- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.381
İki gun suruyor benim en az. Genclikten kalma bir hastalik aslinda. Karda banyo yapip cikardim yada kafami yikar fon ceker oyle ise giderdim. Eee yas 32 oldu artik yaslaniyoruz yani normal...e tabi mecbur :):) inşallah sabaha birşeyin kalmaz canım :)
işte akşam yapmak daha mantık o zaman beri gelen bir şey demek ki. dikkat et canımİki gun suruyor benim en az. Genclikten kalma bir hastalik aslinda. Karda banyo yapip cikardim yada kafami yikar fon ceker oyle ise giderdim. Eee yas 32 oldu artik yaslaniyoruz yani normal...
Canim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli etti
Canım test yapcamda daha yumurtlayali bir hafta olacak erken diye varsa da çıkmaz diye düşündüm bir kac gün sonra zaten adet olmam lazım olmazsam hemen yaparım insallah vardır şimdi kanda versem çıkmaz diye düşünüyorum çok geç yumurtladin yoksa şimdiye belli olurduCanim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli etti
Çizgilerin koyu olduğu gunden mi saycaz canim ona göre kan veririm yoksa siliklesmeye başladığı gundenmi8 gun sonra kana gecermis cnm.
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum benimde aynı ilkinde hep bel bu kasık sanki heran adet olcamCanim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta
Hahah deluuuuu hec gulecem yoktuay vallaha demeden geçemiyecem . kız sağ sol yaparken adamın şeyi kırılmasında
Ah kuzum benim bilselerki can feda onlaraAynen ben de oyle oldu benim oglan artik basim kapali gorunce anne okumaa diyordu cocuk ilgi istediginden
Amin cnm..aynen katiliyorum..Allah kabul etsinInsanin hic tanimadigi baska bir insan icin dua etmesi ne guzel bisey ya cikarsiz karsilik beklemeden :) Allah kabul etsin insallah
Sendende Allah razi olsun cnm.Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun kimin duasının kabul olacağı belli olmaz Arkadaşlar valla çok mutlu ettiniz beni benden çok okuyan olmuş ama ben niye bilmiyorum çok halsizim namazlarımı bile zor kılıyrm hep uyumak istiyorum
Cnm 36 ayetin bi sayisi var mi onu bilmiyorum..ben hergun 1 tane okuyorum..enam ı geçen ay okumuştum. bu ay ali imran suresi 36. ayeti varya kız bebek için onu kaç adet okuyayım bilemedim.
neguzel bisey paylasmissin cnm bizimle sagolasinCanım size bişey daha dicem geçen hoca geldi bize dedikş perşembe akşamı 313 kere Kevser/ayetelkursi/Fatiha bunlardan birini seçiyorsun verdiğim adettçe okuyorsun okurken besmele ve Allahüekber diyorsun ne dileğin varsa oluyormuş ama bu özel bileymiş bu duayı sadece birkere yağabiliyormuşsun kız için varmı dedim kız için çok gelen var ama özel bi dua Yok Meryem süresi oku dedi hepinize bende bol bol dua etmem arkadaşlar inş
Sagol cnm benimAbdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Tek tek 70 kere okunmaz. Tamamı sıralı okunup başa dönülür, bu şekilde, tamamı 70 kere okunur. Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı. Dilek için kırk gün kadar okumalıdır.
Gecmis olsun cnm boyle zamanlarda hemen uyumayi dene 1 saatte olsa..terlicek sekildede giyinerek..alninida viksle ov yatmadan..cok iyi geliyo..Gecen gun banyo yaptim oglanin sinava giderken az da klima actim arabada kafam usudu. Basim nasil agriyor gozlerim akacak sanki. Sinuzitim kuduruyor. Saclarimi kokunden kazitasim geliyor boyle olunca yaaa
Benim ortaokul cnm..ama yardimci olurum bildigim biseyse herzaman:)Bizim grupta ilkokul ogretmeni yoktu dimi
Allah korusun yuz felci olursun cnm dikkat et cok tehlikeliİki gun suruyor benim en az. Genclikten kalma bir hastalik aslinda. Karda banyo yapip cikardim yada kafami yikar fon ceker oyle ise giderdim. Eee yas 32 oldu artik yaslaniyoruz yani normal...
Hayirli olsun cnm..gulegule buyutsun kardesin yavrusunu..kotu bisey yoktur ins..Whiteandblue kuzum yeni firsat buldum girmeye. Bugün bacim dogum yapti tüm günüm nerdeyse orada gecti hastanedeydim, bebisinde ufak bi sorun cikmis moral verdim bacima.
Ben bu sabah bikez okuyabildim meryem suresini Nur arkadasimiz icin aksama okurum dedim ama okuyamadim gec oldu diye
Insallah bitanede yarin sabah okurum :)
Buarada önce gecmisi okudum 150 den fazla mesaj birikmisti :)
Yapanlari okudum adetine 2/3 gun kala cok koyu oluyor ama sanki yumirtluyor gibi onun da kesinligi yok. Cunku hamileyse lh cok yukselir. Az belirgin degil bayaa kopkoyu olur. Garanti kan testi yaptir cnm.Kızlar biraz geç oldu saat ama görünce yanıtlarsınız ayın 23ünde ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu hemen sonrasında gebelik testi negatif çıkmıştı şimdi bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı c çizgisi kadar koyu değil ama net gözüküyor ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış sizce olma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?