Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İki gun suruyor benim en az. Genclikten kalma bir hastalik aslinda. Karda banyo yapip cikardim yada kafami yikar fon ceker oyle ise giderdim. Eee yas 32 oldu artik yaslaniyoruz yani normal...
işte akşam yapmak daha mantık o zaman beri gelen bir şey demek ki. dikkat et canım

Whiteandblue kuzum yeni firsat buldum girmeye. Bugün bacim dogum yapti tüm günüm nerdeyse orada gecti hastanedeydim, bebisinde ufak bi sorun cikmis moral verdim bacima.
Ben bu sabah bikez okuyabildim meryem suresini Nur arkadasimiz icin aksama okurum dedim ama okuyamadim gec oldu diye
Insallah bitanede yarin sabah okurum :)
Buarada önce gecmisi okudum 150 den fazla mesaj birikmisti :)

Canim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli etti
Canim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli etti
Canım test yapcamda daha yumurtlayali bir hafta olacak erken diye varsa da çıkmaz diye düşündüm bir kac gün sonra zaten adet olmam lazım olmazsam hemen yaparım insallah vardır şimdi kanda versem çıkmaz diye düşünüyorum çok geç yumurtladin yoksa şimdiye belli olurdu

Canim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum benimde aynı ilkinde hep bel bu kasık sanki heran adet olcam

Kizlar iyi geceler anca girebildim..misafirim gelcek pers..ufak tefek biseyleri bugunden yapim dedim.. Whiteandblue cnm ben 2 tanemi de okudum..Rabbim kabul etsin insallah..Nur adina yarabbim..

Sendende Allah razi olsun cnm.

neguzel bisey paylasmissin cnm bizimle sagolasin

Sagol cnm benim

Gecen gun banyo yaptim oglanin sinava giderken az da klima actim arabada kafam usudu. Basim nasil agriyor gozlerim akacak sanki. Sinuzitim kuduruyor. Saclarimi kokunden kazitasim geliyor boyle olunca yaaa
Gecmis olsun cnm boyle zamanlarda hemen uyumayi dene 1 saatte olsa..terlicek sekildede giyinerek..alninida viksle ov yatmadan..cok iyi geliyo..

Hayirli olsun cnm..gulegule buyutsun kardesin yavrusunu..kotu bisey yoktur ins..

Kızlar biraz geç oldu saat ama görünce yanıtlarsınız ayın 23ünde ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu hemen sonrasında gebelik testi negatif çıkmıştı şimdi bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı c çizgisi kadar koyu değil ama net gözüküyor ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış sizce olma ihtimali var mı?

Yapanlari okudum adetine 2/3 gun kala cok koyu oluyor ama sanki yumirtluyor gibi onun da kesinligi yok. Cunku hamileyse lh cok yukselir. Az belirgin degil bayaa kopkoyu olur. Garanti kan testi yaptir cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…