- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.401
Simdi yapmiyorum canim gencken yapardik. Simdi de soguktasapka da taldam bas agrisi yapiyor.Allah korusun yuz felci olursun cnm dikkat et cok tehlikeli
Viks hic denemedim bugun denerim canim. Soguk alginligi iciyorum terletiyor iyigeliyor saol tatlimmmGecmis olsun cnm boyle zamanlarda hemen uyumayi dene 1 saatte olsa..terlicek sekildede giyinerek..alninida viksle ov yatmadan..cok iyi geliyo..
Siliklestigi gun vatliypr o gun dolleniyor yani canim.Çizgilerin koyu olduğu gunden mi saycaz canim ona göre kan veririm yoksa siliklesmeye başladığı gundenmi
Allah kabul etsin canimKizlar iyi geceler anca girebildim..misafirim gelcek pers..ufak tefek biseyleri bugunden yapim dedim..Whiteandblue cnm ben 2 tanemi de okudum..Rabbim kabul etsin insallah..Nur adina yarabbim..
Sagol kuzum Amin insallah, yok canim sükür önemli bisey yok.Hayirli olsun cnm..gulegule buyutsun kardesin yavrusunu..kotu bisey yoktur ins..
Canim gozunaydin. Allah anali babali buyutsun. Cok gecmis olsun. İnsAllah bevis tez zamanda iyilesir.Sagol kuzum Amin insallah, yok canim sükür önemli bisey yok.
Sagol kuzum Amin insallah, yok canim sükür önemli bisey yok.
Günaydın canim. Aynen :)Herkese gunaydin. Haftanin ortasi oldu yine.
Senin nasil gidiyor canim? Basladin mi hazirliklaraGünaydın canim. Aynen :)
yani çok başlamadım ilk kızımdan beşik felan vardı o yüzden baya rahatım. öyle pek alışveriş yapmadım ya baya bi kıyafet felan da var ilk kızımdan duruyor. bir kaç bir şey aldım işte . öyle :)Senin nasil gidiyor canim? Basladin mi hazirliklara
Günaydın canim günler anlamadan geç iyo bu haftada bir geçse bebek yokmu varmı bi bilsem cuma günü kan versem anlasilirmi yoksa pazartesi beklesemmiHerkese gunaydin. Haftanin ortasi oldu yine.
Canım ben yaptım sizde yapınneguzel bisey paylasmissin cnm bizimle sagolasin
Allah razı olsun canımNur arkadaşımız için 3 tane daha okudum meryem süresi insaallah hayırlı bir kızı olur
Cuma kac gun gecmis oluyor canim?Günaydın canim günler anlamadan geç iyo bu haftada bir geçse bebek yokmu varmı bi bilsem cuma günü kan versem anlasilirmi yoksa pazartesi beklesemmi
Allah kabul etsin cnm.Nur arkadaşımız için 3 tane daha okudum meryem süresi insaallah hayırlı bir kızı olur
Oh ne guzel. İlk oglumda herseyi dagittim birkac hatira disinda. İkincide hep yeni aldik. Bu sefercopune kadar sakladim. O da kiz olursa yine yeni alinir. Allahtan oglanlarda hic lacivwrt sfiyah kullanmiyorum. Hep rwnkli tulumlar takimlar kiza da olur en azindan evde giydiririm diye dusunuyorum.yani çok başlamadım ilk kızımdan beşik felan vardı o yüzden baya rahatım. öyle pek alışveriş yapmadım ya baya bi kıyafet felan da var ilk kızımdan duruyor. bir kaç bir şey aldım işte . öyle :)
valla canım biraz tasarruf yapıyoruz ev felan aldık iyi oldu açıkçası birazOh ne guzel. İlk oglumda herseyi dagittim birkac hatira disinda. İkincide hep yeni aldik. Bu sefercopune kadar sakladim. O da kiz olursa yine yeni alinir. Allahtan oglanlarda hic lacivwrt sfiyah kullanmiyorum. Hep rwnkli tulumlar takimlar kiza da olur en azindan evde giydiririm diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?