Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta
Senin bana göre erken çatlamış benimde erken catlasaydi şimdi belli olmuştu benim adet aralığı m 26 gün gene de 16 gün çatlama oldu geç oldu belli olana kadar adet zamanım gelecek bel ağrısı felaket acaba adet ol cam ondan mi agriyo anlamadım

Canim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli etti

Gecen gun banyo yaptim oglanin sinava giderken az da klima actim arabada kafam usudu. Basim nasil agriyor gozlerim akacak sanki. Sinuzitim kuduruyor. Saclarimi kokunden kazitasim geliyor boyle olunca yaaa

Gecen gun banyo yaptim oglanin sinava giderken az da klima actim arabada kafam usudu. Basim nasil agriyor gozlerim akacak sanki. Sinuzitim kuduruyor. Saclarimi kokunden kazitasim geliyor boyle olunca yaaa
ay kız sen resmen yani yapılmayacak şeyi yapmışın bende duşa girip dışarı çıktığım zaman rüzgar varsa hemen başım ağrırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…