- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.361
Ya cok ayip olcak ama erkek ustte iken sag taraftan bayanin soluna dogru b.slma olcak ayy utandimEvet ya bu sagdan sola soldan saga'yi bende anlamadim
Ayy tesekkurler canim ya insallah sen de bursalim da hamilesinizdirCanım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşallah tatlı mı tatlı bir kızın olur bende batı bekliyorum inşallah birlikte yaşarız hamileliği
Ya cok ayip olcak ama erkek ustte iken sag taraftan bayanin soluna dogru b.slma olcak ayy utandim
Senin bana göre erken çatlamış benimde erken catlasaydi şimdi belli olmuştu benim adet aralığı m 26 gün gene de 16 gün çatlama oldu geç oldu belli olana kadar adet zamanım gelecek bel ağrısı felaket acaba adet ol cam ondan mi agriyo anlamadımCanim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta
Canim cok agriyosa bi test alip yapsan evde benim belim 4_5 gun agridi hatta tam da yatili misafirm vardi cok zor gecirmistim o donemi sonra test yaptim tam adet gununde ikinci cizgi silikti bu cok erken kendini belli ettiSenin bana göre erken çatlamış benimde erken catlasaydi şimdi belli olmuştu benim adet aralığı m 26 gün gene de 16 gün çatlama oldu geç oldu belli olana kadar adet zamanım gelecek bel ağrısı felaket acaba adet ol cam ondan mi agriyo anlamadım
Evet cnmIki tanemi okumam gerekiyor canim
8 gun sonra kana gecermis cnm.Senin yumurtlama gününün üzerinden kac gün geçti canim sen le bat larim izin arası 2 gün senin gebeligin belli oldu bile ben adet olmazsam ne zaman kan versemki senin bel agrin olmus muydu çok belim agriyo
Bel agrisi erkekte kasik agrisi kizda olurmus. Surep annelwrde oyle yaziyorCanim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta
Visss o ne oli ki kiz sag taraftan sila nasil oluyo yani minicik bi deligi saga sola mi cevircek mantigimin durdugu noktadayim..Ya cok ayip olcak ama erkek ustte iken sag taraftan bayanin soluna dogru b.slma olcak ayy utandim
Aksama adama desem ki sagda dur sola boosal vallaha beni timarhaneye goturur bizim hatun uctu diyeAy artik ayip ta kalmadi .. hahah ama hala sagdan sola onu nasil yapacak anlamis degilim , heralde zamanla cozeriz
No ayip canim...sanki yapmadigimiz is miYa cok ayip olcak ama erkek ustte iken sag taraftan bayanin soluna dogru b.slma olcak ayy utandim
No ayipYa cok ayip olcak ama erkek ustte iken sag taraftan bayanin soluna dogru b.slma olcak ayy utandim
ay vallaha demeden geçemiyecem . kız sağ sol yaparken adamın şeyi kırılmasındaAksama adama desem ki sagda dur sola boosal vallaha beni timarhaneye goturur bizim hatun uctu diye
Vallaha kiz dogru dedin lazim daha yasimiz kac yaaaay vallaha demeden geçemiyecem . kız sağ sol yaparken adamın şeyi kırılmasında
ay kız sen resmen yani yapılmayacak şeyi yapmışınGecen gun banyo yaptim oglanin sinava giderken az da klima actim arabada kafam usudu. Basim nasil agriyor gozlerim akacak sanki. Sinuzitim kuduruyor. Saclarimi kokunden kazitasim geliyor boyle olunca yaaa
ahahahVallaha kiz dogru dedin lazim daha yasimiz kac yaaa
Evet yaptim ama mecbur yapmam lazimdi yani..oay kız sen resmen yani yapılmayacak şeyi yapmışınbende duşa girip dışarı çıktığım zaman rüzgar varsa hemen başım ağrırır
e tabi mecbur :):) inşallah sabaha birşeyin kalmaz canım :)Evet yaptim ama mecbur yapmam lazimdi yani..o
İlac ictim erken yaticam bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?