- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.421
Aslında benim adet tarihim pazar günü ama ben hep 4 -5gun önden olurum cuma günü yumurtlama geceli tam bir hafta oluyor cuma kan vermemi yoksa pazartesi olmazsa o zaman mi versemCuma kac gun gecmis oluyor canim?
Bence pazaetesi ver canim cuma cikmayabilir. Sen bilirsin yinedeAslında benim adet tarihim pazar günü ama ben hep 4 -5gun önden olurum cuma günü yumurtlama geceli tam bir hafta oluyor cuma kan vermemi yoksa pazartesi olmazsa o zaman mi versem
Bence pazaetesi ver canim cuma cikmayabilir. Sen bilirsin yinede
Haklisin cnm eminim zordur. Bana bile vakit gecmiyorken bu durumda senin isin daha zor. İnsAllah melegin seninledir tatlim. İcime olacak gibi doguyor hayirlisi.
Tamam canim beklemek çok zor her şeyden bi belirti arar oldum
Noldu kiz, ??Hehh ozune don bebegimzuleyha83
Yok bisey bacimm ya takiliyorum oyle iste.Noldu kiz, ??
Hahah bugun takilma midundasin ..Yok bisey bacimm ya takiliyorum oyle iste.
Evet adetim yaklasiyor ya uyuzlugum basladi agrilarim basladi. Karnim agriyo usutmusum karnimda sicak su torbasi yattim tv8 izliyorumHahah bugun takilma midundasin ..
Ah canim adet oncesi degilde adet oldugumda hic cekilmiyo benim kahrim cok agresif oluyorum . Gecmis olsun ben hala evi toparliyamadim kucugumde hasta bende hafif atesimde varEvet adetim yaklasiyor ya uyuzlugum basladi agrilarim basladi. Karnim agriyo usutmusum karnimda sicak su torbasi yattim tv8 izliyorum
Evet cnm bakalim ne zmn pic olucak gidaklama vakti gelmis bi kulucka olusturalim hemencik :) kacinci gun bugun? Gecen ay kacinci gunde olmustu? Sanki gecrn ay iki gunde pic oldu diye hatirliyorum
Ay canim dikkat et kendine ilac aliyor musun? Ates dusurucu de kullan biz buyuklerin atesi pek iyi degil korkuyorum ben atesten. Tam hastalik havasi zaten hava gunesli ama ince giy hastasin kalin giy hastasin modu su anda istanbulda.Ah canim adet oncesi degilde adet oldugumda hic cekilmiyo benim kahrim cok agresif oluyorum . Gecmis olsun ben hala evi toparliyamadim kucugumde hasta bende hafif atesimde var
Aynen canim cok dogru. Sen 6 saatte bir devam et teste bakalim ne zmn pic olacak?Yanliz benim testleri hemen okumam gerekiyo bunu anladim cunki durdukca pozitif gibi oluyo bu test cok net pozitif oldu prespekturdede yaziyo Lh en yuksek seviyede olunca hemen pozitif olur diye 5 dk dolmadan pozitif oldu .. bugun sonra tekrar yapiyim testiki bakiyim ne kadar suruyo siliklesmesi ? Dimi dogrumuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?