Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ay bugun siytanligim ustumde herkese satasicam
Sabah kocama satastim az once gorumceme satastim. Satastim derken saka mahiyetinde yani farkli algilanmasin.

Kizlar meryem suresin de secde ayeti var ben nasil yapiliyo bilmiyorum benim icin yapabilecek biri varmi yada aciklarsaniz yaparim cunki onu yapmazsak eksik olurmu acaba?

Yanliz benim testleri hemen okumam gerekiyo bunu anladim cunki durdukca pozitif gibi oluyo bu test cok net pozitif oldu prespekturdede yaziyo Lh en yuksek seviyede olunca hemen pozitif olur diye 5 dk dolmadan pozitif oldu .. bugun sonra tekrar yapiyim testiki bakiyim ne kadar suruyo siliklesmesi ? Dimi dogrumuyum

Evet adetim yaklasiyor ya uyuzlugum basladi agrilarim basladi. Karnim agriyo usutmusum karnimda sicak su torbasi yattim tv8 izliyorum
Ah canim adet oncesi degilde adet oldugumda hic cekilmiyo benim kahrim cok agresif oluyorum . Gecmis olsun ben hala evi toparliyamadim kucugumde hasta bende hafif atesimde var

Ah canim adet oncesi degilde adet oldugumda hic cekilmiyo benim kahrim cok agresif oluyorum . Gecmis olsun ben hala evi toparliyamadim kucugumde hasta bende hafif atesimde var
Ay canim dikkat et kendine ilac aliyor musun? Ates dusurucu de kullan biz buyuklerin atesi pek iyi degil korkuyorum ben atesten. Tam hastalik havasi zaten hava gunesli ama ince giy hastasin kalin giy hastasin modu su anda istanbulda.

Aynen canim cok dogru. Sen 6 saatte bir devam et teste bakalim ne zmn pic olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…