- 18 Mart 2017
- 37
- 44
- 18
- 42
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.081
yok canim ucuncu erkek daha dogmadi bende kiz bebek istiyorum ondan sordumAslinda topigimiz yeni. Bu yontemle erkek olan hic gormedim duymadim bilmiyorum. Tabi takip cok onemli. Oncelikle yumurtlama takibi sart birkac ay. Ortalama bir degersaplamak lazim. Hamile arkadaslardan cinsiyeti ogrenen henuz yok cnm. Senin ilk mi olacak?
Canım ben seneye hamilelik düşünüyorum gerçi korunmuyorumda ama,olursa hakkımda Allah'ım ne yazdıysa başım gözüm üstüne erkekte olsa ogluma arkadaş olur :))canim ph dengesini saglarken vajina icini baziklestirmesin o erkek bebek sebebi dikkat et olur mu ona sirke asidik yapiyo ya bazi ilaclar da bazik yapiyomus
Canım ph li bişey yazmıyor amaCnm ben kullanmadim bunlari hic..uzerinde ph li bisey yaziyor mu?
tmm cnm müsait arkadaşlardan yardım alalım olmadı bende okurum yrnCanım ya ben okuyami cam benimkini paylastira bilir misin hafta sonu misafirlerim gelecek bende çok derin bi temizliğe giriştim hiç oturmaya vaktim olmuyo paylastirirsan sevinirim
Evet canım bir şırınga sıktım
mayıs cnmKizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
hıc kullanmadım cnmKızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda
3.erkege mı hamılesın yanı cnm anlamadımyok canim ucuncu erkek daha dogmadi bende kiz bebek istiyorum ondan sordum
canım hem korunmuyon madem dus yap takıp yapCanım ben seneye hamilelik düşünüyorum gerçi korunmuyorumda ama,olursa hakkımda Allah'ım ne yazdıysa başım gözüm üstüne erkekte olsa ogluma arkadaş olur :))
Ben bitirdim cnm 5 tanehayatsn 5-5
zuleyha83 5-2
Bursalim 123 2-2
Whiteandblue 8-2
sessizcekimsesizce 5-5
Pamuk13 5
muzikk04 6
O ovuc23 5-3
Bursalim arkadasimizin 3 yasinini ben aldim. Oglanlari uyutuyorum uyusunlar okuyacagim yarinda okurum hayirlisiyla. Yarin dualar bitecek arkadaslar. Sirada bekleyen arkadaslarimiza da haksizlik olmasin. Hergun namaz kilarken abdestinizle okusaniz 10 dk surmez. Okunamayacaksa da bu geceden bildirin dagitalim.
evet canim uc erkek olcakk3.erkege mı hamılesın yanı cnm anlamadım
Ay ne guzel masallahevet canim uc erkek olcakk
Allah kabul etsin cnm.Ben bitirdim cnm 5 tane
canim o zaman suan kullanmanda bi sakinca yok :)Canım ben seneye hamilelik düşünüyorum gerçi korunmuyorumda ama,olursa hakkımda Allah'ım ne yazdıysa başım gözüm üstüne erkekte olsa ogluma arkadaş olur :))
Ay ne guzel masallahzuleyha83 arkadsimizin da 3 oglu var haziranda insAllah kiz icin baslayacak calismalara. Rabbim sanada nasip eder insAllah canim.
inslh canim hepimize nasip eder rabimAy ne guzel masallahzuleyha83 arkadsimizin da 3 oglu var haziranda insAllah kiz icin baslayacak calismalara. Rabbim sanada nasip eder insAllah canim.
aynen canim bi de ben pek islami bilgim yok ama once istisare sonra istihare denilen bi durumdan soz ediyo nettekiler yani once konuyu bi alimlr konusup onlarla paylastiktan sonra uygun gorulurse istihareye yat yaziyodu sanirim dogru diyolar yorumu cok zor oluyor cunku o kadar cok ruya goruyorumki yapinca hangi birini neye yorayim diyorum kafam karisiyoYazdiklarina katiliyorum cnm..benide etkiliyor ruyalar..aslinda istihareye yatacaktim bugece ama korkuyorum sanirim bisey gormekten
Demet canım ben ovülasyon testi evde var sanıyorum ama hepsi şirkette kalmış .Akşam da yapcaktı. Ama yapmıyorum sol kasığım da haraketlenme var bu gece ilişki için tereddütte kaldın ya tühhAllah kabul etsin cnm.
Cnm 2.attigin resimde yaziyor asidik ortam sagliyo..laktik asit normalda yorgunluk yapar ama vajinada napar bilmem:)Canım ph li bişey yazmıyor ama
Hmm yerinde olsam vajinal dus yaparim iki siringa iceri kalan disari. Sonra iliski olsun ama esin vajina disina bosalsin elinle vajina kenariba sivayip soluna yat bir sure. Akintin geldi mi?Demet canım ben ovülasyon testi evde var sanıyorum ama hepsi şirkette kalmış .Akşam da yapcaktı. Ama yapmıyorum sol kasığım da haraketlenme var bu gece ilişki için tereddütte kaldın ya tühh
Evet cnm ahh bilen biri olsada yorumlasaaynen canim bi de ben pek islami bilgim yok ama once istisare sonra istihare denilen bi durumdan soz ediyo nettekiler yani once konuyu bi alimlr konusup onlarla paylastiktan sonra uygun gorulurse istihareye yat yaziyodu sanirim dogru diyolar yorumu cok zor oluyor cunku o kadar cok ruya goruyorumki yapinca hangi birini neye yorayim diyorum kafam karisiyo
Cunku dunde iliski olmadi bu gecede olmazsa yarin silik cizgi gorsen yine iliski olsun istersin 12. Gun riskli olabilir sanki.Demet canım ben ovülasyon testi evde var sanıyorum ama hepsi şirkette kalmış .Akşam da yapcaktı. Ama yapmıyorum sol kasığım da haraketlenme var bu gece ilişki için tereddütte kaldın ya tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?