Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
yok canim ucuncu erkek daha dogmadi bende kiz bebek istiyorum ondan sordum

canim ph dengesini saglarken vajina icini baziklestirmesin o erkek bebek sebebi dikkat et olur mu ona sirke asidik yapiyo ya bazi ilaclar da bazik yapiyomus
Canım ben seneye hamilelik düşünüyorum gerçi korunmuyorumda ama,olursa hakkımda Allah'ım ne yazdıysa başım gözüm üstüne erkekte olsa ogluma arkadaş olur :))

Canım ya ben okuyami cam benimkini paylastira bilir misin hafta sonu misafirlerim gelecek bende çok derin bi temizliğe giriştim hiç oturmaya vaktim olmuyo paylastirirsan sevinirim
tmm cnm müsait arkadaşlardan yardım alalım olmadı bende okurum yrn

Evet canım bir şırınga sıktım

bende bır tane sıkayım o zmn

Kizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
mayıs cnm

Kızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda
hıc kullanmadım cnm

Ben bitirdim cnm 5 tane

Yazdiklarina katiliyorum cnm..benide etkiliyor ruyalar..aslinda istihareye yatacaktim bugece ama korkuyorum sanirim bisey gormekten
aynen canim bi de ben pek islami bilgim yok ama once istisare sonra istihare denilen bi durumdan soz ediyo nettekiler yani once konuyu bi alimlr konusup onlarla paylastiktan sonra uygun gorulurse istihareye yat yaziyodu sanirim dogru diyolar yorumu cok zor oluyor cunku o kadar cok ruya goruyorumki yapinca hangi birini neye yorayim diyorum kafam karisiyo

Demet canım ben ovülasyon testi evde var sanıyorum ama hepsi şirkette kalmış .Akşam da yapcaktı. Ama yapmıyorum sol kasığım da haraketlenme var bu gece ilişki için tereddütte kaldın ya tühh
Hmm yerinde olsam vajinal dus yaparim iki siringa iceri kalan disari. Sonra iliski olsun ama esin vajina disina bosalsin elinle vajina kenariba sivayip soluna yat bir sure. Akintin geldi mi?

Evet cnm ahh bilen biri olsada yorumlasa

Demet canım ben ovülasyon testi evde var sanıyorum ama hepsi şirkette kalmış .Akşam da yapcaktı. Ama yapmıyorum sol kasığım da haraketlenme var bu gece ilişki için tereddütte kaldın ya tühh
Cunku dunde iliski olmadi bu gecede olmazsa yarin silik cizgi gorsen yine iliski olsun istersin 12. Gun riskli olabilir sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…