- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.041
evet bende öyle düşünüyorum akşam yaparız birde sabah işe gitmeden biz kaldırıcam yapıcam artık banyo yapar evden çıkarız sabah ama olsun .8. gun başladık ama onu pek saymıyorum gibi hem daha çook var yumurtlamaya hemde hemen banyo yaptım hiç yatmadım gündüzdü birde hiç yatmadım yani. dün gece oldun. şöyle yani 8/9/10/11. gunler kaç kere olursa artık. 11. gun 2 kere yaptırırsam süper olur. cuma da işe gidecek ama çocuklar uyuyunca olur birde gece yatmadan yaptırırım ikna ederim artık bi şekilde. totalde 4-5 kere olacak yani. bugun 11. gunse bence sende ikna edebilsen 2 kere yapsan daha iyi. x ler olurse ıcerde daha cok y kalır cnm
tamam bende bakayım şimdi bende yazarım .sen testleri ihmal etme cnm aman ha. birde benim gözüm korktu u vajinal duşu iyi yapıcam netten bir araştırayım ben bilgi veririm buraya.
evet bende öyle düşünüyorum akşam yaparız birde sabah işe gitmeden biz kaldırıcam yapıcam artık banyo yapar evden çıkarız sabah ama olsun .
tmm cnm bu arada tatlı çok tüketmeye çalışıyorum süt ve dondurma yiyiyorum. zaten dondurma yıye yıye bogazım ağrıdı sudafed içiyorum bu yuzden hem boğazıma iyi geliyor birde bir arkadaş yazmıştı başta var yazısı sudafet için diye asidik yapıyormuş.tamam bende bakayım şimdi bende yazarım .
basarilar canim ogluna insallah emeklerinin karsiligini alirlarAmin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsin
o donem ben de hic uyuyamiyodum canim cok dusunmektenGunaydin arkadaslar.
Gece uyuyamadim dusunmekten. Bu hafta boyle gececek sanirim.
Bursalim 123 bu ay takip yapiyor musun?
insallah seneye kazanir canim ama ne guzel istemesi masallahRabbim zihin acikligi versin cnm. Pirinc yada seker okurdu babannem bir iki yedirir kalani yanima verirdi. Pirinc tanesi minik oldugu icin sinava girerken sikinti yasamazdim. Benim ufak bile bilsem sinavindan 300 almis baraj 320 imis. Cok uzuldu ilk defa sinava girdi keske cabuk yapmasaydim diyor. Asagida ben varim diye hizli hizliyaptim dusunmedim hic diyir seneye kotap al bana calisiyim anne birinci olayim diyor. Simdiden sivav stresi basladi bile. Hayatlarinin her doneminde sinav var zaten.
esit koyulukta degil sanki olabilir ama bu ara sik sik yap testiEki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
benim de aynen senin dedigin gibi oldu canim benimki sadece ertesi gun aksama dogru catladi ogleyin yaptigim koyuydu zaten de erkek doguyo icime artik dr kiz dese de inanmicam o derece erkek diye dusunuyorum hayirlisi olsunVajinal duş yapmadım canım,gece 12 de çift çizgiyi gördüm ilişki oldu sabah 11 de tekrar test yaptığımda silikleşmeye başlamıştı yani yumurtam çabuk çatlamış, geçtiğimiz ayda bu kadar çabuk çatlamadığı için ilişki olmasında sakınca görmemiştim ve sık ilişki olmuştu, içerde x ler kalır dedim ama olmadı y ler kuvvetliymiş sanırım, birde bulut arkadaşımızın çift çizgiylçken olmadı ilişkisi, o çift çizgiyi görmeden bir gün önce bırakmıştı ilişkiyi canım, en garantisi öyle bence yumurtlama zamanını iyi takip etmek gerekiyorki yanılmayasınız, ben yanıldım hemde y lerde kuvvetli olunca erkek oldu, zaten eşimin tarafındada hep her erkek geni baskın
basarilar canim ogluna insallah emeklerinin karsiligini alirlar
o donem ben de hic uyuyamiyodum canim cok dusunmekten
insallah seneye kazanir canim ama ne guzel istemesi masallah
esit koyulukta degil sanki olabilir ama bu ara sik sik yap testi
benim de aynen senin dedigin gibi oldu canim benimki sadece ertesi gun aksama dogru catladi ogleyin yaptigim koyuydu zaten de erkek doguyo icime artik dr kiz dese de inanmicam o derece erkek diye dusunuyorum hayirlisi olsun
Canım ya ben okuyami cam benimkini paylastira bilir misin hafta sonu misafirlerim gelecek bende çok derin bi temizliğe giriştim hiç oturmaya vaktim olmuyo paylastirirsan sevinirimkızlar ben dua okuyayım yarın son günümüz unutmayın akşama bitecek. okuyamayacak varsa lütfen haber versin paylaşalım olur mu?
Canım benim iki tane kaldı inş okuyacağım çünkü yarından itibaren nişan telaşı başlıyor.kızlar ben dua okuyayım yarın son günümüz unutmayın akşama bitecek. okuyamayacak varsa lütfen haber versin paylaşalım olur mu?
Sağol cvbın için canım çok açıklayıcı olmuş yumurtan çok erken çatlamış gerçekten ama ben bu iki oğlan iki kız fikrinide seviyorum üçüncüyüde istiyorsan çok güzel olmuş böyle olduğu artık tecrübelenmişsin kızına kavuşursun canım geç olsun güç olmasınVajinal duş yapmadım canım,gece 12 de çift çizgiyi gördüm ilişki oldu sabah 11 de tekrar test yaptığımda silikleşmeye başlamıştı yani yumurtam çabuk çatlamış, geçtiğimiz ayda bu kadar çabuk çatlamadığı için ilişki olmasında sakınca görmemiştim ve sık ilişki olmuştu, içerde x ler kalır dedim ama olmadı y ler kuvvetliymiş sanırım, birde bulut arkadaşımızın çift çizgiylçken olmadı ilişkisi, o çift çizgiyi görmeden bir gün önce bırakmıştı ilişkiyi canım, en garantisi öyle bence yumurtlama zamanını iyi takip etmek gerekiyorki yanılmayasınız, ben yanıldım hemde y lerde kuvvetli olunca erkek oldu, zaten eşimin tarafındada hep her erkek geni baskın
Evet canım bir şırınga sıktımYani bir siringa mi siktin canim onu demek istedim.
Canım eğer çocuk konusunda bi acelen yoksa 3 yada 4 gün önceden bırak derim, bi süre böyle denersin, eğerki olmazsa 2 güne indirirsin, açıkcası ben öyle yapmayı düşünüyorum, bi süre vajinal duş uygulayacağım eğer olmazsa 3 gün yada 2 öncesinde bırakacağım ilişkiyi, olmazsada 2 tane verdi rabbim der otururum, yumurtlama günü yada yumurtlamaya yakın denememevet aslinda en garantisi cizgi hic koyulmadan birakmak. gecen ay 14. gun gecesi pic oldu catladi. bu ay 11. gun soniliski olacak. yani 3 gun once son olacak. acaba 4 gun once mi biraksam bilemedim.
Canım sen vajinal duş yapmışmıydın daha önceki bebeklerinde yada yumurtlama takibi falanUyku bugun cop oldu. Saka maka 500. Sayfamizda hayirli olsun. Nice guzel heberler paylastigimiz 500 lerimiz olsun.
Can sikintisina baktim bu ay hamile kalirsam ocagin ilk haftalari dogum oluyor malum sezeryan. Oglak burcu oluyor. Hakkimizda hayirlisi ufak oglumda sat 9 mayisti. Bakalim bu sefer hmn olacak mi bekleyecek miyiz
Sen yinede öyle düşünme canım belki kızdır, kese konumu falan nasıl? Bende baya araştırdım çift çizgideki ilişkiyle çoğunun kızı olmuş benimki istisna :) birde dediğim gibi eşimin tarafı hep erkek olunca erkek geni baskın oluyomuş ben birazda ona yoruyorumbasarilar canim ogluna insallah emeklerinin karsiligini alirlar
o donem ben de hic uyuyamiyodum canim cok dusunmekten
insallah seneye kazanir canim ama ne guzel istemesi masallah
esit koyulukta degil sanki olabilir ama bu ara sik sik yap testi
benim de aynen senin dedigin gibi oldu canim benimki sadece ertesi gun aksama dogru catladi ogleyin yaptigim koyuydu zaten de erkek doguyo icime artik dr kiz dese de inanmicam o derece erkek diye dusunuyorum hayirlisi olsun
Amin canım çok sağol, ben hep 3 çocuk istedim, eşime kalsa 3, 4 olsun ister, bu doğsun ara vermeden 3. Yü de yapıp çocuk faslını kapatayım diyorum yaşda geçmeden, olursa tabi bakalım, rabbim hepimizin gönlüne göre versinSağol cvbın için canım çok açıklayıcı olmuş yumurtan çok erken çatlamış gerçekten ama ben bu iki oğlan iki kız fikrinide seviyorum üçüncüyüde istiyorsan çok güzel olmuş böyle olduğu artık tecrübelenmişsin kızına kavuşursun canım geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?