Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
evet bende öyle düşünüyorum akşam yaparız birde sabah işe gitmeden biz kaldırıcam yapıcam artık banyo yapar evden çıkarız sabah ama olsun .

evet bende öyle düşünüyorum akşam yaparız birde sabah işe gitmeden biz kaldırıcam yapıcam artık banyo yapar evden çıkarız sabah ama olsun .

aynen cnm zaten eşininde sperm kalitesi düşüyor sık ilişkiyle. amaç bol bol ilişki olabildiğince derine gitmeden yüzeysel.

tamam bende bakayım şimdi bende yazarım .
tmm cnm bu arada tatlı çok tüketmeye çalışıyorum süt ve dondurma yiyiyorum. zaten dondurma yıye yıye bogazım ağrıdı sudafed içiyorum bu yuzden hem boğazıma iyi geliyor birde bir arkadaş yazmıştı başta var yazısı sudafet için diye asidik yapıyormuş.

Amin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsin
basarilar canim ogluna insallah emeklerinin karsiligini alirlar

Gunaydin arkadaslar.

Gece uyuyamadim dusunmekten. Bu hafta boyle gececek sanirim.
Bursalim 123 bu ay takip yapiyor musun?
o donem ben de hic uyuyamiyodum canim cok dusunmekten

insallah seneye kazanir canim ama ne guzel istemesi masallah
Eki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
esit koyulukta degil sanki olabilir ama bu ara sik sik yap testi

benim de aynen senin dedigin gibi oldu canim benimki sadece ertesi gun aksama dogru catladi ogleyin yaptigim koyuydu zaten de erkek doguyo icime artik dr kiz dese de inanmicam o derece erkek diye dusunuyorum hayirlisi olsun

pes ettim tamam. şöyle yapalım sen erkekmiş gibi düşün kız derse çook sevinirsin. bende illa kıza şartlamıyorum çok üzülürüm biliyorum. diyorum ki erkek olsa bile 2 abisi olur ne güzel. erkete kızda baş tacım olur. dr kız derse o zaman süpriz olur. Hakkımızda hayırlısı cnm. sen istihare yaptın mı

c- Beslenme metodu:

Gebelik öncesi diyet yaparak pH dengesini değiştirmek ve böylece vajinada asidik ya da alkali ortam yaratarak istenilen cinsiyette kromozomun geçişini kolaylaştırmak. Beslenme konusunda ilk bilimsel çalışmalar 1933 yılında C. Herest adlı bir Alman biyolojisti bir deniz kurdunun üremesi üzerinde çalışmalar yapmış ve ilginç sonuçlar ile karşılaşmıştır. Deniz suyuna kattığı potasyum miktarı arttıkça erkek kurtcukların ürediği, tersine kalsiyum miktarı arttıkça ise yavruların daha çok dişi olduğunu gördü. Bu çalışmaları daha sonra başka bilim adamları tarafından diğer hayvanlar üzerinde de denenerek desteklendi. Bebek cinsiyetine uygun diyet verme alışkanlığının temelinde bu çalışmalar yatar. Bebeğin cinsiyetini belirlemek için uygulanan özel beslenme rejimi erkek bebek isteyenler için potasyum ve sodyumdan zengin gıdaların (muz, kuru fasulye, nohut, mercimek, kayısı ,ananas, her türlü et vb), kız bebek isteyenler için kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdaların( süt ve süt ürünleri, yumurta, patates, hamur işleri, sütlü tatlılar vb, tuzsuz besinler) doktor kontrolünde uygulanması esasına dayanır. Beslenme rejimi yalnız kadınlar tarafından uygulanır, erkekler rejime dahil değildir.
Beslenme rejimi titizlikle uygulanmalıdır. Bu rejim üç ay yapıldıktan sonra doktor tarafından ilişki günü tespit edilir ve gebe kaldığı kanıtlanıncaya kadar belirlenen beslenme rejimine devam edilir. İlişki gününe kadar erkek korunma yöntemine devam etmelidir. Gebelik kesinleşince istenilen besin yenilebilir, rejime devam etmenin hiçbir anlamı kalmaz. Gebelik oluşmazsa beslenme rejimine altı aydan fazla devam edilmez; alınmayan besinlere karşı vücutta bir takım eksiklikler ve devamlı yenilen besinlere bağlı olarak da bir takım kan değerleri artabilir ve çok önemli sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin erkek çocuk diyetini kalp hastaları, böbrek hastaları, hipertansiyonlu olanlar asla kullanamaz. Beslenme rejiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da rejim süresince asla listede önerilen besinler dışına çıkılmamalıdır. Beslenme rejiminde başarı oranı annenin sabırlı olmasına verilen listeyi uygulama durumuna bağlı olarak %70-%75' dır (hiçbir metot uygulanmadan tamamen doğal yolla doğan bebeklerin %50’si kız, %50’si erkek yani oranlar eşittir).
Erkek bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce karbonatlı su ile vaginal duş yapılması, kız bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce sirkeli su ile vajinal duş yapılması; vajen pH seviyesinin erkek bebek isteyenlerde daha alkali, kız bebek isteyenlerde ise daha asidik bir ortam yaratılmasına olanak sağlar.

Duş yöntemi

Bebek cinsiyeti belirlemek için birde duş yönteminden söz ediliyor. Ne kadar doğrudur bilinmemekle beraber uygulaması şöyle oluyor. Erkek bebek isteyen anne adayının, cinsel ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapması, erkek bebek isteyenlerin özellikle yumurtlama günü ilişkiye girmeleri önerilir. Bunun için piyasada bulunan ovulasyon kitlerini kullanabilirler veya doktora giderek yumurtlama gününü tesbit ettirebilirler.

Kız bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce sirkeli su ile vajinal duş yapmaları ve yumurtlamadan önceki günler yani adet kanamasından sonra sık cinsel ilişkiye girmeleri önerilir. Kız çocuk isteyenler için yumurtlama takibine gerek yoktur.

Prof. Dr.İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak için incir kürü önerisi bulunmasına rağmen bebeğin cinsiyetini belirlemek için bir kür önerisi bulunmamaktadır.

saol cnm paylaşımlar için demek ki çok da riskli bir durum yok. şöyle ki kaynamış içme suyuna bir tatlı kaşığı sirke koyup iki üç kere vajina içi kalanıyla da vajina dışı yıkansa kurulansa ve yartım saat sonra ilişkiye girilse sıkıntı yok gibi görünüyor.

kızlar ben dua okuyayım yarın son günümüz unutmayın akşama bitecek. okuyamayacak varsa lütfen haber versin paylaşalım olur mu?
Canım ya ben okuyami cam benimkini paylastira bilir misin hafta sonu misafirlerim gelecek bende çok derin bi temizliğe giriştim hiç oturmaya vaktim olmuyo paylastirirsan sevinirim

Sağol cvbın için canım çok açıklayıcı olmuş yumurtan çok erken çatlamış gerçekten ama ben bu iki oğlan iki kız fikrinide seviyorum üçüncüyüde istiyorsan çok güzel olmuş böyle olduğu artık tecrübelenmişsin kızına kavuşursun canım geç olsun güç olmasın

evet aslinda en garantisi cizgi hic koyulmadan birakmak. gecen ay 14. gun gecesi pic oldu catladi. bu ay 11. gun soniliski olacak. yani 3 gun once son olacak. acaba 4 gun once mi biraksam bilemedim.
Canım eğer çocuk konusunda bi acelen yoksa 3 yada 4 gün önceden bırak derim, bi süre böyle denersin, eğerki olmazsa 2 güne indirirsin, açıkcası ben öyle yapmayı düşünüyorum, bi süre vajinal duş uygulayacağım eğer olmazsa 3 gün yada 2 öncesinde bırakacağım ilişkiyi, olmazsada 2 tane verdi rabbim der otururum, yumurtlama günü yada yumurtlamaya yakın denemem

Canım sen vajinal duş yapmışmıydın daha önceki bebeklerinde yada yumurtlama takibi falan

Sen yinede öyle düşünme canım belki kızdır, kese konumu falan nasıl? Bende baya araştırdım çift çizgideki ilişkiyle çoğunun kızı olmuş benimki istisna :) birde dediğim gibi eşimin tarafı hep erkek olunca erkek geni baskın oluyomuş ben birazda ona yoruyorum

Amin canım çok sağol, ben hep 3 çocuk istedim, eşime kalsa 3, 4 olsun ister, bu doğsun ara vermeden 3. Yü de yapıp çocuk faslını kapatayım diyorum yaşda geçmeden, olursa tabi bakalım, rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…