- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.061
Benim yaşadığım şehirde devlette eşleri almıyolar canım ama özelde alıyolar, ama ben denizliliyim oradaykende bi kere devlete gitmiştim orda almışlardı, doktoruna göremi değişiyo yoksa hastaneye göremi bilemiyorum canımKızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
istihare yaptim ama cok karisikti yorumlayamadim canim pes ettirir benim karamsarlik duzeyim evet cok uzulcem ama sunu da biliyorum nefsani duygular iste bastiramiyosun bazen bi erkek dort bes kiza bedel olabiliyo benim dayilarim oyle iyiki de varlar diyorum yani gozumun onunde guzel erkek evlat ornekleri var bunlari dusunup kendimi teskin ederim Allah her seyin hayirlisini bilir biz isterken hep hayirlisini istedik belki de kiz olup beni cok ugrastiracak kiz evlat yetistirmek cok zor yani butun bunlarin hepimiz farkindayiz bilincliyiz hepimiz de ben inaniyorum umit kesmedim kesinlikle tabiki ama hislerim erkek diyo ama yanilirim bilemem Allahtan gelmis hayırlısı olsun insallahpes ettim tamam. şöyle yapalım sen erkekmiş gibi düşün kız derse çook sevinirsin. bende illa kıza şartlamıyorum çok üzülürüm biliyorum. diyorum ki erkek olsa bile 2 abisi olur ne güzel. erkete kızda baş tacım olur. dr kız derse o zaman süpriz olur. Hakkımızda hayırlısı cnm. sen istihare yaptın mı
kalp atisini ctesi duymaya gitcez canim ilk oglum cift cizgide oldu benim :)Sen yinede öyle düşünme canım belki kızdır, kese konumu falan nasıl? Bende baya araştırdım çift çizgideki ilişkiyle çoğunun kızı olmuş benimki istisna :) birde dediğim gibi eşimin tarafı hep erkek olunca erkek geni baskın oluyomuş ben birazda ona yoruyorum
ben devlete gittim bi kez almadilar eski bulundugum yerde ilk oglumda son izin icin rapor almam gerektigi icin girdim hatta kapida erkekler giremez yazıyordu ama belki her yerin uygulamasi farklidir canim bilmiyorumKızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
Kac gun adet oluyosun canim bir de muhtemelen iliski mayis ayinda oldugu icin mayisa gore bakacaksin gibime geliyorKizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
Gün gün yaz ama canım vücudun da ne belirti varsa,gerekirse dinleyin vücudunuzu ki yol gösterir bence bu şekilde yazilanlarAaaa güzel fikir bende ypaayım canım öyle .
Bol su canım,kayısı ye,beni çay da WC ye çıkartır..Ama su en büyük etken kabizken 4 lt kadar iç ki çıkarsın ben öyle yapıyorum birkaç gündür bende de vardı geçti şükürKızlar konuyla alakalı değil ama; kabızlık için bu aşamada bir tavsiyeniz var mı ?
Kaç gün sürüyor adet? 5-6 gün ise zaten temizlenene kadar mayısa sarkar..Mayıs ayında ilişki olur yaniKizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
kullaniyorum canim ben hamilelik oncesinde baslamistim bazen unutuyorum ama icinde b12 takviyesi de var folik asitin onun disinda bisey kullanmiyorum bence gorebilirsin bebegi de kalp atislari da duyulur insallah ben de ctesi gitcem dr a kalp atisi icinsessizcekimsesizce canım sen folik asit kullanıyor musun? Bir de ek vitamin falan verdi mi doktor sana? Yarın gidicem aramızda bir gün var seninle kalp atışlarını duyabilir miyim acaba?
canim ph dengesini saglarken vajina icini baziklestirmesin o erkek bebek sebebi dikkat et olur mu ona sirke asidik yapiyo ya bazi ilaclar da bazik yapiyomusKızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda
Yazdiklarina katiliyorum cnm..benide etkiliyor ruyalar..aslinda istihareye yatacaktim bugece ama korkuyorum sanirim bisey gormektenistihare yaptim ama cok karisikti yorumlayamadim canim pes ettirir benim karamsarlik duzeyim evet cok uzulcem ama sunu da biliyorum nefsani duygular iste bastiramiyosun bazen bi erkek dort bes kiza bedel olabiliyo benim dayilarim oyle iyiki de varlar diyorum yani gozumun onunde guzel erkek evlat ornekleri var bunlari dusunup kendimi teskin ederim Allah her seyin hayirlisini bilir biz isterken hep hayirlisini istedik belki de kiz olup beni cok ugrastiracak kiz evlat yetistirmek cok zor yani butun bunlarin hepimiz farkindayiz bilincliyiz hepimiz de ben inaniyorum umit kesmedim kesinlikle tabiki ama hislerim erkek diyo ama yanilirim bilemem Allahtan gelmis hayırlısı olsun insallah
kalp atisini ctesi duymaya gitcez canim ilk oglum cift cizgide oldu benim :)
ben devlete gittim bi kez almadilar eski bulundugum yerde ilk oglumda son izin icin rapor almam gerektigi icin girdim hatta kapida erkekler giremez yazıyordu ama belki her yerin uygulamasi farklidir canim bilmiyorum
Cnm ben kullanmadim bunlari hic..uzerinde ph li bisey yaziyor mu?Kızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda
Mayisa gore bakacaksin cnmKizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
Cnm ozele gidiyodum oglumda ama devketi bilmiyorum..sonucta kontrol amacli gidiyosun almalari lazim..dogunda almiyolardaKızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
Kayisi kaynat ic cnm iyi gwlirKızlar konuyla alakalı değil ama; kabızlık için bu aşamada bir tavsiyeniz var mı ?
Hic yapmadim cnm 14. Gun iliski oldu ikisindede. Yeni buldum bu yontemleri. Hberim olsaydi ikide denerdimCanım sen vajinal duş yapmışmıydın daha önceki bebeklerinde yada yumurtlama takibi falan
Devlette bilmwm ama ozelde aliyorlar cnmKızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
Evde kosturmaca valla. Ayakkabilari cikardim yikamaya at yemek ancaKizlar naptiniz nasilsiniz?yogunum şoyle bir okudum gecmisi tektek yorum yapamadim.cok sayfa vardi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?