Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
Benim yaşadığım şehirde devlette eşleri almıyolar canım ama özelde alıyolar, ama ben denizliliyim oradaykende bi kere devlete gitmiştim orda almışlardı, doktoruna göremi değişiyo yoksa hastaneye göremi bilemiyorum canım

Kizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti

istihare yaptim ama cok karisikti yorumlayamadim canim pes ettirir benim karamsarlik duzeyim evet cok uzulcem ama sunu da biliyorum nefsani duygular iste bastiramiyosun bazen bi erkek dort bes kiza bedel olabiliyo benim dayilarim oyle iyiki de varlar diyorum yani gozumun onunde guzel erkek evlat ornekleri var bunlari dusunup kendimi teskin ederim Allah her seyin hayirlisini bilir biz isterken hep hayirlisini istedik belki de kiz olup beni cok ugrastiracak kiz evlat yetistirmek cok zor yani butun bunlarin hepimiz farkindayiz bilincliyiz hepimiz de ben inaniyorum umit kesmedim kesinlikle tabiki ama hislerim erkek diyo ama yanilirim bilemem Allahtan gelmis hayırlısı olsun insallah

kalp atisini ctesi duymaya gitcez canim ilk oglum cift cizgide oldu benim :)

Kızlar ultrasona eşlerinizi aldılar mı? Yarın bebeğim 7 haftalık oluyor ilk kez ultrasona gidicem devlete eşiminde görmesini istiyorum
ben devlete gittim bi kez almadilar eski bulundugum yerde ilk oglumda son izin icin rapor almam gerektigi icin girdim hatta kapida erkekler giremez yazıyordu ama belki her yerin uygulamasi farklidir canim bilmiyorum

Kizlar bisey sormak istiyorum ben genelde 25 gunde 1 adet oluyorum bu ayda 25 nisanda ilk gun gorunuyor mayis ayi koz gosteriyor nisan erkek ben simdi adetten sonra yaptigimda nisana goremi bakicam mayisami kafam karisti
Kac gun adet oluyosun canim bir de muhtemelen iliski mayis ayinda oldugu icin mayisa gore bakacaksin gibime geliyor

Kaç gün sürüyor adet? 5-6 gün ise zaten temizlenene kadar mayısa sarkar..Mayıs ayında ilişki olur yani

Kızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda

Eklentiler

• _20170419_192048.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 63
  • _20170419_192220.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 205
sessizcekimsesizce canım sen folik asit kullanıyor musun? Bir de ek vitamin falan verdi mi doktor sana? Yarın gidicem aramızda bir gün var seninle kalp atışlarını duyabilir miyim acaba?
kullaniyorum canim ben hamilelik oncesinde baslamistim bazen unutuyorum ama icinde b12 takviyesi de var folik asitin onun disinda bisey kullanmiyorum bence gorebilirsin bebegi de kalp atislari da duyulur insallah ben de ctesi gitcem dr a kalp atisi icin

Kızlar doktorun bana verdiği ilaç
Vajinanın ph dengesini sağlıyormuş,bir nevi ayar çekiyor :)))) diğeri de kayganlastirici jel..Bu markayı hiç kullanmadım kullanan oldumu aranizda
canim ph dengesini saglarken vajina icini baziklestirmesin o erkek bebek sebebi dikkat et olur mu ona sirke asidik yapiyo ya bazi ilaclar da bazik yapiyomus

Yazdiklarina katiliyorum cnm..benide etkiliyor ruyalar..aslinda istihareye yatacaktim bugece ama korkuyorum sanirim bisey gormekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…