Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bize sicak iyi midir acaba soguk mu olmsli? Usuttum galiba sicak su torbasi koyacagim da esim gelir birazdan is olur ondan sordum

Bu ay ovucla ben denemedeyiz. Ben ovuc benden once yumurtlayacagi icin ona okuyalim diyorum. Persembe son olacak sobrada bana okuruz diye dusundum cnm. Tabi o ara hamilemiz olursa yine konusuruz.
Ayyy ben bu mesajı görünce bir tuhaf oldum .Kalbim hızlandı sanki.Allah razı olsun Demet.Rabbim sana da hepimizede sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin inşallah

Canım akıntım çok değil leke gibi geliyor az.Tatmadan dediğin gibi yapayım sabahta tet yapayım işte.Evde var sandım ya nasıl oldu anlamadım tühh
Bu yontemle ovulasyon gunu kizi olmus arkadssin hatta birkac kisiye tavsiye etmis onlarda da tutmus. Tabi catlama gunu yine riskli olur bence ama acaba dediginde bu yontem iyi gelebilir. Benim akintim olmuyor mesela. Ama cinsel istegimin arttigi gun 13. Gundu ve cift cizgi cikti. Sende var mi istek?

Ayyy ben bu mesajı görünce bir tuhaf oldum .Kalbim hızlandı sanki.Allah razı olsun Demet.Rabbim sana da hepimizede sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin inşallah
Amin cumlemize insAllah dua ile canim. Dimi is daha da ciddiye biniyor tabi birde adet bekliycez daha.

Yok canım öyle istek çok yok yapsakta yatsak modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…