- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.141
evet cnm bakmistik daha oncedende. ogerek yok bosverKizlar aspartam i unutun baktim cok zararliymis..sanki daha oncede konusulmustu aklimda kalmis zarari bakim dedim int..ten kotu sonuclar zararli..
okuyamazsan gunduz tamamlarim cnm ben sorun degil.Canim 3 tanem kaldi yarin isten gelince okurum hepsini bi arada . Aklimda , yarin bildiririm okuduktan sonra ins
yaa ozluyoruz kuzum seni iznin gelsede bol yazissak canooooSelam kizlar bugun ara sira girip okudum yazdiklarinizi yorum yazamadim ama hic .. takipteyim ama
8. gun basladim cnm. geven ayla ayni gidiyor belirtilerim. az az sirt agrim baslafi gece. dunku iliskide kupkuruyfum bugun az islaklik oldu. istek basladikca islaklik da basliyor az az. Hakkimizda hayirlisi denemede oldugun icin kiz kiz diye sartlamiyorum su anda. dua ediyorum bol bol. Rabbime emanetim o ne verirse kabulumdur. Ondan gelene hamd olsun.Demettt huhuuuu nerdesin .. sen testleri kacinci gun yapmaya basladin cnm . Benim bugun 8 'gun hala baslamadim , ama bende hiccc yumurtlama belirtisi yok yaabu ay adetimde de hic sancim olmadi tuaf ????
Ya bugun kizina hamile olan arkadasim 3boyutlu ultrasyona gitmis , renkli resimlerini yakaliyamamis doktor tekrar gidecek cinsiyetine bakmis arkadasim yinede tereddutteydi kesin kiz . Agzi burnu cok tatliymis doktor oyle demis .. cok imrendim yaa
agzina saglik cnm yaziyorum.@zuleyha83 cnm 2 tane okudum.Allah kabul etsin..
Ben iki yıldır yorgunum zaten :))))) bu ilaç yorgunluk yapmış çok mu :)))))) himmm o zaman inşallah kız bebeğe seneye kadar ortam sağlarCnm 2.attigin resimde yaziyor asidik ortam sagliyo..laktik asit normalda yorgunluk yapar ama vajinada napar bilmem:)
Aynencanim o zaman suan kullanmanda bi sakinca yok :)
Canım bence kurulumdan o..Kayganlastirici jel kullanabilirsin benim gibi..Kremden daha iyi..Krem de beni yakıyor o yüzden jel aldım.birde onunla dene bakalimkizlar helpp....
dun birlikte olurken cok canim yanmisti cok kuruydum hani zevk almiyacagiz ya.
bugun de aksam gec geldi esim uyumusum neyse 6 da uyandim herifi de uyandirdim ise gidecek bugun gitmeden yapalim diye. nasil canim acidii anlatamam esimde kasibdi dedi. tahris mi mantar mi acaba yaa normalde kasintim yok akinti yok. dun cok kuruydum ondan mi oldu acaba ne iyi gelir? krem vs de surmek istemedim acaba sirkeden mi oldu? bugun sirke yapmadim gerci gece gece onla ugrasamadim.
Benimde bitti canımAllah kabul etsin cnm.
O jellerden korkuyorum erkege ortam sagliyor gibi birsey okudum diger grupta sanki.Canım bence kurulumdan o..Kayganlastirici jel kullanabilirsin benim gibi..Kremden daha iyi..Krem de beni yakıyor o yüzden jel aldım.birde onunla dene bakalim
Dun iliski oldu mu cnm? Evet hmn de catlayabilir iki gunu bulmaz gibime geliyor nadir bir durum benim 13. De test boyle 14. De catladi mesela. Dun iliski olduysa kafidir bence. Bugun 12. Gunun dimi erken yumurtladin bence adet dongun kac gun cnm belki de 14. De catlayacak. Gunde iki hatta 3 test yapji ne zaman catladigini tespit edesin cnmEki Görüntüle 1984810 Eki Görüntüle 1984811 Kızlar ben bugün doktora gittim doktor yumurtalığın 20 mm olmuş 2-3 güne çatlar dedi 10 gün daha ilişkiye gün alırı devam et dedi tabi ben bizim bu kız olayımızo anlatamadım tamam dedim birde fitil yazdı hamilelik kolay olsun diye crinone vajinal jel adı kullananız var mı acaba.bugün kü ovülasyon testim ve doktorun ultrasyon kağıdı nı da ekliyorum bir bakın canlar
canim o kuru olmandan dolayidir bencekizlar helpp....
dun birlikte olurken cok canim yanmisti cok kuruydum hani zevk almiyacagiz ya.
bugun de aksam gec geldi esim uyumusum neyse 6 da uyandim herifi de uyandirdim ise gidecek bugun gitmeden yapalim diye. nasil canim acidii anlatamam esimde kasibdi dedi. tahris mi mantar mi acaba yaa normalde kasintim yok akinti yok. dun cok kuruydum ondan mi oldu acaba ne iyi gelir? krem vs de surmek istemedim acaba sirkeden mi oldu? bugun sirke yapmadim gerci gece gece onla ugrasamadim.
fitiller erkege sebep olabiliyo dikkat et canimEki Görüntüle 1984810 Eki Görüntüle 1984811 Kızlar ben bugün doktora gittim doktor yumurtalığın 20 mm olmuş 2-3 güne çatlar dedi 10 gün daha ilişkiye gün alırı devam et dedi tabi ben bizim bu kız olayımızo anlatamadım tamam dedim birde fitil yazdı hamilelik kolay olsun diye crinone vajinal jel adı kullananız var mı acaba.bugün kü ovülasyon testim ve doktorun ultrasyon kağıdı nı da ekliyorum bir bakın canlar
bence de iliski olmasa iyi olur canimEki Görüntüle 1984810 Eki Görüntüle 1984811 Kızlar ben bugün doktora gittim doktor yumurtalığın 20 mm olmuş 2-3 güne çatlar dedi 10 gün daha ilişkiye gün alırı devam et dedi tabi ben bizim bu kız olayımızo anlatamadım tamam dedim birde fitil yazdı hamilelik kolay olsun diye crinone vajinal jel adı kullananız var mı acaba.bugün kü ovülasyon testim ve doktorun ultrasyon kağıdı nı da ekliyorum bir bakın canlar
canım benim biraz dengesizleşiti günlerim 28 günde 29 günde bir oluyorum geçen ay kimyasal gebelikten dolayı 34 gün sonra oldum. bugün de 12 .günüm test böyle çıktı. çok erken yumurtladım ben .Dün akşam da ilişki oldu bu arada zaten regleden sonra toplamda 4 kez ilişki olmuş .Sanırım şansım çok düşük.Dun iliski oldu mu cnm? Evet hmn de catlayabilir iki gunu bulmaz gibime geliyor nadir bir durum benim 13. De test boyle 14. De catladi mesela. Dun iliski olduysa kafidir bence. Bugun 12. Gunun dimi erken yumurtladin bence adet dongun kac gun cnm belki de 14. De catlayacak. Gunde iki hatta 3 test yapji ne zaman catladigini tespit edesin cnm
Ortam sağlamak ne canimO jellerden korkuyorum erkege ortam sagliyor gibi birsey okudum diger grupta sanki.
Ya zaten kiz icin iki guc hatta 4 gun en fazla bebimde 8/9/10/11. Gun olacak aybi yani. Oyle dusunme tek ikiskiyle tutturan var. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sen teste devam et ne zmn catlayacak. Ona gore 9. Gun kan testi yaptiracagiz :) 8 gubde kana karisirmis hcg yulselirmis cunku. İnsAllah bekletmeden gelir minnoslarcanım benim biraz dengesizleşiti günlerim 28 günde 29 günde bir oluyorum geçen ay kimyasal gebelikten dolayı 34 gün sonra oldum. bugün de 12 .günüm test böyle çıktı. çok erken yumurtladım ben .Dün akşam da ilişki oldu bu arada zaten regleden sonra toplamda 4 kez ilişki olmuş .Sanırım şansım çok düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?