- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.181
Aynen cnm tabi ben ikici cocukla emekli oldum artik.hadi ya kan çekti demek ki :)
Doğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyorTabi ki karar senin canim. Tek.iliski ile hamile kaliyor insanlar. Onemli olan yumurtayi dolleyecek sperm olmasi ki 1 tanesi sampiyon. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin. Cok sukur evlatlatimiz var canim. Riske girme bence.
Saglikli bir sperm ki bunlar kiz okuyor 72 saate kdr yasiyor. Ovulasyondan 4 gun once iliskisi olan bir kadinin da kizi var. Bastaki listede var hep. Yarin pic olsa testin sen iki gun once birakmis olursun. Yani bu da normal bence.Doğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyor
BENİM KAFAM NEYE TAKILIYOR BİLİYOR MUSUN DEMET.BENDE EŞİMDE SİGARA İÇİYORUZ BU SEBEPLE NE KADAR SAĞLIKLI SPERM KALIR O MUALLAK.Saglikli bir sperm ki bunlar kiz okuyor 72 saate kdr yasiyor. Ovulasyondan 4 gun once iliskisi olan bir kadinin da kizi var. Bastaki listede var hep. Yarin pic olsa testin sen iki gun once birakmis olursun. Yani bu da normal bence.
Orasini Allah bilir cnm. Sonucta icmeyene bak sperm kaliyltesi dusuktur kadinin yumurtasi olusmaz. Masallah 20 cm olmus ne guzel demek ki saglikli yumurtluyorsun. Kimyasal yasadim dedin demek ki esinin spermlerinde sikinti yok. Bu ay dene hem yumurta takibi gibi olur. Bence tutacak sabirli ol canim. Simdi catlasin sonra kendimizi dinlryelim varsa zaten belli eder kendini.BENİM KAFAM NEYE TAKILIYOR BİLİYOR MUSUN DEMET.BENDE EŞİMDE SİGARA İÇİYORUZ BU SEBEPLE NE KADAR SAĞLIKLI SPERM KALIR O MUALLAK.
Eminim baskalari da vardir sigara kullanan ve hmn hamile kalan. Takilma ona bosver.BENİM KAFAM NEYE TAKILIYOR BİLİYOR MUSUN DEMET.BENDE EŞİMDE SİGARA İÇİYORUZ BU SEBEPLE NE KADAR SAĞLIKLI SPERM KALIR O MUALLAK.
Haklısın canım zaten benim ilk düşüncem biliyorsun çin takvimine uyup mayıs ayında çalışmalara başlamaktı bu ayıda öylesine deniyordum aslında ama işte insan işin içine girince kendini tamamen kaptırıyor. artık olursa olur nisan ayı olmasa da mayıs ayına umutlar .HEM DOĞDUĞUM AY MAYIS BELKİ BANA ŞANŞ GETİRİR. <3 <3Orasini Allah bilir cnm. Sonucta icmeyene bak sperm kaliyltesi dusuktur kadinin yumurtasi olusmaz. Masallah 20 cm olmus ne guzel demek ki saglikli yumurtluyorsun. Kimyasal yasadim dedin demek ki esinin spermlerinde sikinti yok. Bu ay dene hem yumurta takibi gibi olur. Bence tutacak sabirli ol canim. Simdi catlasin sonra kendimizi dinlryelim varsa zaten belli eder kendini.
Orasini Allah bilir cnm. Sonucta icmeyene bak sperm kaliyltesi dusuktur kadinin yumurtasi olusmaz. Masallah 20 cm olmus ne guzel demek ki saglikli yumurtluyorsun. Kimyasal yasadim dedin demek ki esinin spermlerinde sikinti yok. Bu ay dene hem yumurta takibi gibi olur. Bence tutacak sabirli ol canim. Simdi catlasin sonra kendimizi dinlryelim varsa zaten belli eder kendini.
Canım benim testim böyleyken ilişki oldu ve oğlum olacak riske atma bence, ama önemli değil kız erkek diyosanda bişey diyemem tabi, acelen yoksa bebek konusunda bu ayda 11. Günde yaptığın ilişki ile kalsın derimben bugün de ilişkiyi deniycem artık bahtıma ne çıkarsa çünkü 10. gün de yapmamıştım 11. gün yaptım sadece tutacağını sanmıyorum .doktora güvenmek zorundayım ona kalsa 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olucakmış.
Ben iki yıldır yorgunum zaten :))))) bu ilaç yorgunluk yapmış çok mu :)))))) himmm o zaman
Cnm dr a bebek dusunuyorum yumurta takibi icin mi geldim dedinEki Görüntüle 1984810 Eki Görüntüle 1984811 Kızlar ben bugün doktora gittim doktor yumurtalığın 20 mm olmuş 2-3 güne çatlar dedi 10 gün daha ilişkiye gün alırı devam et dedi tabi ben bizim bu kız olayımızo anlatamadım tamam dedim birde fitil yazdı hamilelik kolay olsun diye crinone vajinal jel adı kullananız var mı acaba.bugün kü ovülasyon testim ve doktorun ultrasyon kağıdı nı da ekliyorum bir bakın canlar
Gozun aydin cnm:))Kızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
Kuzumm bende cogunda boyle gorurum..sonra sabah kafayi yerim kizmiydi erkekmiydi diye:))Bismillah benim ruyalar basladi sapitmaya. Aksam ruyamda bir bebek gordum siyahimsi saclari vardi ay erkek mi kizmi dedim baktim cinsiyeti olusmamis sanki tip kiza da benziyo erkegede. Hemen uyandim. Hayirdir insAllah.
Gözün aydın olsun canım sağlıklı haberleri al insKızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
Sivama yapmican mi yani cnmBasim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.
Canım adet dağılımı da yaparmış omuzCuma gününden itibaren O ovuc23 arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Didar arkadasimiza hayirli saglikli bir kiz evladi nasi et insAllah" 1 hafta süresi var. 21 Nisan Cuma başlıyor, 27 Nisan Persembe akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
hayatsn
zuleyha83
sessizcekimsesizce
Bursalim 123
Pamuk13
Whiteandblue
muzikk04
@Birdemetumut
O ovuc23
canım bana 4 tane yazarmısın bu hafta nişan mevlüt telaşım var anca okurum.
gozunuzaydin canim ya kalp atisini duydun o zaman masallah minigee az kaldi ctesiyi iple çekiyorum ben de :)Kızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
Kalp atışını duymadım ama gördüm canım doktorda bebek canlanmış dedi pazartesi sonuçları almaya gidicem tahlil sonuçlarını sende haber verirsin bana cumartesigozunuzaydin canim ya kalp atisini duydun o zaman masallah minigee az kaldi ctesiyi iple çekiyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?