Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Tabi ki karar senin canim. Tek.iliski ile hamile kaliyor insanlar. Onemli olan yumurtayi dolleyecek sperm olmasi ki 1 tanesi sampiyon. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin. Cok sukur evlatlatimiz var canim. Riske girme bence.
Doğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyor

Doğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyor
Saglikli bir sperm ki bunlar kiz okuyor 72 saate kdr yasiyor. Ovulasyondan 4 gun once iliskisi olan bir kadinin da kizi var. Bastaki listede var hep. Yarin pic olsa testin sen iki gun once birakmis olursun. Yani bu da normal bence.

Saglikli bir sperm ki bunlar kiz okuyor 72 saate kdr yasiyor. Ovulasyondan 4 gun once iliskisi olan bir kadinin da kizi var. Bastaki listede var hep. Yarin pic olsa testin sen iki gun once birakmis olursun. Yani bu da normal bence.
BENİM KAFAM NEYE TAKILIYOR BİLİYOR MUSUN DEMET.BENDE EŞİMDE SİGARA İÇİYORUZ BU SEBEPLE NE KADAR SAĞLIKLI SPERM KALIR O MUALLAK.

BENİM KAFAM NEYE TAKILIYOR BİLİYOR MUSUN DEMET.BENDE EŞİMDE SİGARA İÇİYORUZ BU SEBEPLE NE KADAR SAĞLIKLI SPERM KALIR O MUALLAK.
Orasini Allah bilir cnm. Sonucta icmeyene bak sperm kaliyltesi dusuktur kadinin yumurtasi olusmaz. Masallah 20 cm olmus ne guzel demek ki saglikli yumurtluyorsun. Kimyasal yasadim dedin demek ki esinin spermlerinde sikinti yok. Bu ay dene hem yumurta takibi gibi olur. Bence tutacak sabirli ol canim. Simdi catlasin sonra kendimizi dinlryelim varsa zaten belli eder kendini.

Haklısın canım zaten benim ilk düşüncem biliyorsun çin takvimine uyup mayıs ayında çalışmalara başlamaktı bu ayıda öylesine deniyordum aslında ama işte insan işin içine girince kendini tamamen kaptırıyor. artık olursa olur nisan ayı olmasa da mayıs ayına umutlar .HEM DOĞDUĞUM AY MAYIS BELKİ BANA ŞANŞ GETİRİR. <3 <3

2016 Eylül ayından beri dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini yaşadım o yüzden biraz da bu artık olsun da bitsin tavırlarım sabırsızlığım yani

Cuma gününden itibaren O ovuc23 arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Didar arkadasimiza hayirli saglikli bir kiz evladi nasi et insAllah" 1 hafta süresi var. 21 Nisan Cuma başlıyor, 27 Nisan Persembe akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

hayatsn
zuleyha83
sessizcekimsesizce
Bursalim 123
Pamuk13
Whiteandblue
muzikk04
@Birdemetumut
O ovuc23

canım bana 4 tane yazarmısın bu hafta nişan mevlüt telaşım var anca okurum.

Canım benim testim böyleyken ilişki oldu ve oğlum olacak riske atma bence, ama önemli değil kız erkek diyosanda bişey diyemem tabi, acelen yoksa bebek konusunda bu ayda 11. Günde yaptığın ilişki ile kalsın derim

Ben iki yıldır yorgunum zaten :))))) bu ilaç yorgunluk yapmış çok mu :)))))) himmm o zaman
Cnm dr a bebek dusunuyorum yumurta takibi icin mi geldim dedin
.sen iliskiyi biraktin mi cift cizgi olmus.

Bismillah benim ruyalar basladi sapitmaya. Aksam ruyamda bir bebek gordum siyahimsi saclari vardi ay erkek mi kizmi dedim baktim cinsiyeti olusmamis sanki tip kiza da benziyo erkegede. Hemen uyandim. Hayirdir insAllah.
Kuzumm bende cogunda boyle gorurum..sonra sabah kafayi yerim kizmiydi erkekmiydi diye:))

Canım adet dağılımı da yaparmış omuz
Whiteandblue O ovuc23

gozunuzaydin canim ya kalp atisini duydun o zaman masallah minigee az kaldi ctesiyi iple çekiyorum ben de :)
Kalp atışını duymadım ama gördüm canım doktorda bebek canlanmış dedi pazartesi sonuçları almaya gidicem tahlil sonuçlarını sende haber verirsin bana cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…