Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bismillah benim ruyalar basladi sapitmaya. Aksam ruyamda bir bebek gordum siyahimsi saclari vardi ay erkek mi kizmi dedim baktim cinsiyeti olusmamis sanki tip kiza da benziyo erkegede. Hemen uyandim. Hayirdir insAllah.

canım 1 erkek 1 kız olmasın
Basim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.

ikna et bacım ne kadar çok o kadar iyi

ben bugün de ilişkiyi deniycem artık bahtıma ne çıkarsa çünkü 10. gün de yapmamıştım 11. gün yaptım sadece tutacağını sanmıyorum .doktora güvenmek zorundayım ona kalsa 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olucakmış.

valla bende bugün sabah yaparız diyordum ama ikimizde o kadar yorgunduk ki uyanamadık :)

28 nisan da doktor tekrar gel dedi yumurtalar çatlamış mı kontrol edicem dedi belki o gün belli olur ha ne dersin.

muhasebeciyim canım .Bu akşam kullanayım mı yani demet doktor 15 tane verdi her gün kullan dedi .ama bugün son ilişkimiz olucak gerek var mı bilemedim.
Ya canim yerinde olsan bu gece iliskiye girnem ben. Kullan istersen tutunmasini kolaylastirir sonucta kotu bir etkisi yok. Bu arsda bende muhasebeciyim

Sen bilirsin cnm bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin sonucta bir acikiyetimiz yok. Yada deneyecegim dersen de vajinal dus yap oyle dene soluna da yat. İnsAllah kizin olur cnm.

Sen bilirsin cnm bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin sonucta bir acikiyetimiz yok. Yada deneyecegim dersen de vajinal dus yap oyle dene soluna da yat. İnsAllah kizin olur cnm.
o kadar kararsızım ki inan bir akşam test yapayım yinede ona göre karar vereyim ben ama vajinal duş falan yapıcam tabiki olur sa eğer tabi

o kadar kararsızım ki inan bir akşam test yapayım yinede ona göre karar vereyim ben ama vajinal duş falan yapıcam tabiki olur sa eğer tabi
Tabi ki karar senin canim. Tek.iliski ile hamile kaliyor insanlar. Onemli olan yumurtayi dolleyecek sperm olmasi ki 1 tanesi sampiyon. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin. Cok sukur evlatlatimiz var canim. Riske girme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…