- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.161
Bebegin tutunmasi icin vermistir. Cok uyku yapar is hayatini olumsuz etkileyebilir. Ne is yapiyorsun canim?Doktorun verdiği jel progestron muş kızlar . kullansammı kullanmasammı ya kararsız kaldım .
Erkek spermler alkali sever ya bunlarda erkek spermlerin omrunu uzatiyornus. Oyle okudum.Ortam sağlamak ne canim
Buyrdayim cnm temizlik yaptim. Gorumcem oglani birakti iki veleti uyutuyorum su anda. Allahtan benimki kendi uyuyor digerini de ayakta salliyorum.Huu huuu kızlar nerdesiniz ?
canım 1 erkek 1 kız olmasınBismillah benim ruyalar basladi sapitmaya. Aksam ruyamda bir bebek gordum siyahimsi saclari vardi ay erkek mi kizmi dedim baktim cinsiyeti olusmamis sanki tip kiza da benziyo erkegede. Hemen uyandim. Hayirdir insAllah.
Basim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.canım 1 erkek 1 kız olmasın
ikna et bacım ne kadar çok o kadar iyiBasim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.
Aynen canim insAllah edicez artikin yapcak bisey yok :)ikna et bacım ne kadar çok o kadar iyi
ben bugün de ilişkiyi deniycem artık bahtıma ne çıkarsa çünkü 10. gün de yapmamıştım 11. gün yaptım sadece tutacağını sanmıyorum .doktora güvenmek zorundayım ona kalsa 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olucakmış.Basim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.
valla bende bugün sabah yaparız diyordum ama ikimizde o kadar yorgunduk ki uyanamadık :)Basim gozum ustune buyursunlar. Artik bahtimiza ne cikarsa. Gerci hemen olacagini sanmiyorum ben. İki ay deneme oldu ve o zmn da 11. Gunde sivama yaptim tutmadi. Bu sefer 11. Gun normal iliski olacak hatta ikna edersem 12. Sabahi da yapabilirim sabaha karsi yani.
muhasebeciyim canım .Bu akşam kullanayım mı yani demet doktor 15 tane verdi her gün kullan dedi .ama bugün son ilişkimiz olucak gerek var mı bilemedim.Bebegin tutunmasi icin vermistir. Cok uyku yapar is hayatini olumsuz etkileyebilir. Ne is yapiyorsun canim?
28 nisan da doktor tekrar gel dedi yumurtalar çatlamış mı kontrol edicem dedi belki o gün belli olur ha ne dersin.Ya zaten kiz icin iki guc hatta 4 gun en fazla bebimde 8/9/10/11. Gun olacak aybi yani. Oyle dusunme tek ikiskiyle tutturan var. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sen teste devam et ne zmn catlayacak. Ona gore 9. Gun kan testi yaptiracagiz :) 8 gubde kana karisirmis hcg yulselirmis cunku. İnsAllah bekletmeden gelir minnoslar
Senin riskli olurmus zaten cnm. İyiki olmamis 24 saatte de catlayabilir yumurtan.valla bende bugün sabah yaparız diyordum ama ikimizde o kadar yorgunduk ki uyanamadık :)
İnsAllah belli olur cnm kan testi yaptirirsa bellu olur28 nisan da doktor tekrar gel dedi yumurtalar çatlamış mı kontrol edicem dedi belki o gün belli olur ha ne dersin.
Ya canim yerinde olsan bu gece iliskiye girnem ben. Kullan istersen tutunmasini kolaylastirir sonucta kotu bir etkisi yok. Bu arsda bende muhasebeciyimmuhasebeciyim canım .Bu akşam kullanayım mı yani demet doktor 15 tane verdi her gün kullan dedi .ama bugün son ilişkimiz olucak gerek var mı bilemedim.
ben bugün de ilişkiyi deniycem artık bahtıma ne çıkarsa çünkü 10. gün de yapmamıştım 11. gün yaptım sadece tutacağını sanmıyorum .doktora güvenmek zorundayım ona kalsa 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olucakmış.
o kadar kararsızım ki inan bir akşam test yapayım yinede ona göre karar vereyim ben ama vajinal duş falan yapıcam tabiki olur sa eğer tabiSen bilirsin cnm bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin sonucta bir acikiyetimiz yok. Yada deneyecegim dersen de vajinal dus yap oyle dene soluna da yat. İnsAllah kizin olur cnm.
hadi ya kan çekti demek ki :)Ya canim yerinde olsan bu gece iliskiye girnem ben. Kullan istersen tutunmasini kolaylastirir sonucta kotu bir etkisi yok. Bu arsda bende muhasebeciyim
Tabi ki karar senin canim. Tek.iliski ile hamile kaliyor insanlar. Onemli olan yumurtayi dolleyecek sperm olmasi ki 1 tanesi sampiyon. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay denersin. Cok sukur evlatlatimiz var canim. Riske girme bence.o kadar kararsızım ki inan bir akşam test yapayım yinede ona göre karar vereyim ben ama vajinal duş falan yapıcam tabiki olur sa eğer tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?