- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.201
Gözün aydın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
çin takvimi yalan bazilarinda cikar tesaduv bende kiz dedi erkek olduHaklısın canım zaten benim ilk düşüncem biliyorsun çin takvimine uyup mayıs ayında çalışmalara başlamaktı bu ayıda öylesine deniyordum aslında ama işte insan işin içine girince kendini tamamen kaptırıyor. artık olursa olur nisan ayı olmasa da mayıs ayına umutlar .HEM DOĞDUĞUM AY MAYIS BELKİ BANA ŞANŞ GETİRİR. <3 <3
cok gecmis olsun canim hic bilmiyorum sinuzit cok zor diyolar canim bebek dusunuyosun ya bu ay zaten ilac icme fazla dogal varsa biseylr onlari arastir Allah sifa versin23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp
Gözün aydın canım ,maşallah.Kızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
Bol bol su iç ilaç alma cnm23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp
Yok canım ben takipli hastayım baştan beri biliyor o yüzden bu ay takip ettiCnm dr a bebek dusunuyorum yumurta takibi icin mi geldim dedin
.sen iliskiyi biraktin mi cift cizgi olmus.
Allah razı olsun canım.Çok iyi yaptın yazmakla kafam karışıktı hala ama yapmıycam merak etmeCanım benim testim böyleyken ilişki oldu ve oğlum olacak riske atma bence, ama önemli değil kız erkek diyosanda bişey diyemem tabi, acelen yoksa bebek konusunda bu ayda 11. Günde yaptığın ilişki ile kalsın derim
Bende ozluyorum cnm calisiyorum eve geliyorum cocuklari topla evi toparla derken firsat bulamiyorum yazmaya ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari.. keske hep ev haniminolsam calismak bana gore degil yaa yoruluyorum .yaa ozluyoruz kuzum seni iznin gelsede bol yazissak canoooo
kayganlastirici jellerin y spermlerin hizli yol almasinibsagladugini okudum cnm ben ama simdi bebek dusunmuyorsan sorun olmaz .Canım bence kurulumdan o..Kayganlastirici jel kullanabilirsin benim gibi..Kremden daha iyi..Krem de beni yakıyor o yüzden jel aldım.birde onunla dene bakalim
bencede hic riske girme tutmazsa bile bi sonraki ay denersin cnm. Spermler ozellikle x'ler uzun yasiyormusDoğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyor
Cnm gecmis olsun ilac aldin mi?hava durumunda bile sicaklik aniden dusecek hastaliklara dikkat ozelliklede gribal enfeksiyon dedi.bugun deneme olcakmiydi?Oglanin okulundan geldim basim catliyor midem bulaniyor beklerken usudum. Sinuzitim kudurdu cildircam. Kafami kesip atmak istiyorum.
Benim oglumunda vardi sabahti cnm..tanbi ben gidemedim..dayi anneanne gitti..majezik duo tek caresi hemen kesiyo..ama duo olani..23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp
Aslinda aksam soguyacagi belliydi yazik cocuklarda usumustur oglen yapsalardi keske23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp
Gozun aydin olsun cnm geldin bebisler , insaAllah saglikli sihhatli bi kizdir . Son bir yasin benim kaldi birazdan okuyacagim insKızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
Cnm muhtemelen yarin aksama dogru siliklesir..bu sabah koyuydu cunku..tabi dun aksam yapamadin dun aksamdan koyuysa yarin oglen catlar.Whiteandblue Senin ovulasyon testleri ne durumda cnm resim atsana merak ettim ben biraz önce yaptım hala koyu
cocuklar icerdeydi cnm cok sukur ama bizi molada iceri aldilar. ee o saate kadar disardaydik hem donduk ev uzak okula gidip gelme de yapamadim.Aslinda aksam soguyacagi belliydi yazik cocuklarda usumustur oglen yapsalardi keske
Ben de cok yorgunum gelince eve uyudum ama toparlanamadim da ya yarin da misafirim gelecek hazirlik da yapamadim yarin okul da var napcam kara kara dusunuyorum hic halim yokSelam kizlar .. camasir serip abdest alip son yasini okuyacagim .. sonrada kendimi koltuga atacagim . Bugun yogun gecti , buyuk oglumun maci vardi oraya gotur getir derken yoruldum
benim koyuluk yok cnm ben cubuk kullaniyorum. silik hala belirti yok. gecen ay 13. gun koyulasma basladi.Whiteandblue Senin ovulasyon testleri ne durumda cnm resim atsana merak ettim ben biraz önce yaptım hala koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?