Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
çin takvimi yalan bazilarinda cikar tesaduv bende kiz dedi erkek oldu

Oglanin okulundan geldim basim catliyor midem bulaniyor beklerken usudum. Sinuzitim kudurdu cildircam. Kafami kesip atmak istiyorum.

23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp

23 nisan gosterileti icin son provalari vardi 5 den beri okuldayiz. Ay cildircam minoset ictim gecmiyor. Neiyi gelir kizlar helpp
cok gecmis olsun canim hic bilmiyorum sinuzit cok zor diyolar canim bebek dusunuyosun ya bu ay zaten ilac icme fazla dogal varsa biseylr onlari arastir Allah sifa versin

Allah razı olsun canım.Çok iyi yaptın yazmakla kafam karışıktı hala ama yapmıycam merak etme

yaa ozluyoruz kuzum seni iznin gelsede bol yazissak canoooo
Bende ozluyorum cnm calisiyorum eve geliyorum cocuklari topla evi toparla derken firsat bulamiyorum yazmaya ama takip etmeye calisiyorum yazilanlari.. keske hep ev haniminolsam calismak bana gore degil yaa yoruluyorum .
Canım bence kurulumdan o..Kayganlastirici jel kullanabilirsin benim gibi..Kremden daha iyi..Krem de beni yakıyor o yüzden jel aldım.birde onunla dene bakalim
kayganlastirici jellerin y spermlerin hizli yol almasinibsagladugini okudum cnm ben ama simdi bebek dusunmuyorsan sorun olmaz .

Doğru diyorsun canım hiç riske girmiyim ben zaten içerde olan belli bir sürede yaşıyor
bencede hic riske girme tutmazsa bile bi sonraki ay denersin cnm. Spermler ozellikle x'ler uzun yasiyormus

Selam kizlar .. camasir serip abdest alip son yasini okuyacagim .. sonrada kendimi koltuga atacagim . Bugun yogun gecti , buyuk oglumun maci vardi oraya gotur getir derken yoruldum
Ben de cok yorgunum gelince eve uyudum ama toparlanamadim da ya yarin da misafirim gelecek hazirlik da yapamadim yarin okul da var napcam kara kara dusunuyorum hic halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…