Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Kk olarak aştık Cnm kendimizi,herkesin yolu aynı ne olacakki,ayıp yolda kaldı

İyi olmana sevindim canim. Dun herkesde bi anormallik vardi havadan mi aydan mi merkurmu gecti ustumuzden anlamam ama etkiler bazi dogal astronomik olaylar. Bende bugun biraz daha iyiyim ama kafam kalkmiyor dun cok agridigi icin bugun uyusuk gibi beynim. Dr olayina akilma doguma kdr yolu var iyi bir dr bulunur illa ki

Cnm 20. 04 gece cat olmus belliki. Hakkinda hayirlisi insAllah. Dun gece catlamis yani belki sabaha karsi belki daha erken daha gec net saat yok. Dun gece kasik bel agrisi vs hissetmin mi? Mesela benim gece catladi ve gece agrim oldu.
evet dün gece az ağrım vardı ama öyle çok değil.sümüklü akıntım oldu ama

evet dün gece az ağrım vardı ama öyle çok değil.sümüklü akıntım oldu ama
Vay sumuklu seniii...tamam cnm dun catlamis oldu yumurtan. Tarihi iyi not et 8 gun sonrasi yani 28 nisan ve sonrasi kan testi yaptirabilirsin. İdrarda 3 mayis gibi yapabilirsin. İnsAllah tutunur minik bir prenses. Bu durumda iki gun once hiraktin iliskiyi son iliski 18 nisan Gunu aksami oldu dimi?

18 nisanda ilişki olmadı canım çok yorgundum 15 -16-17-19 nisanda sadece ilişki oldu.

18 nisanda ilişki olmadı çok yorgundum 15 -16-17-19 nisanda sadece ilişki oldu ise ve bu sabah çatlama oldu ise ki tam olmamış gözüküyor tste göre ben kaç gün önce bırakmış oldum ya bence bugün tam çatlar bu arada

Catlayinca agri olur zaten cnm. Bugun catlarsa 2 gun once birakmis oluyorsun.

Allah seni ne yapmasin emi ne guldum ama..
11'ci gun ideal bugunden sonra birak canim bakalim tutacakmi tabi yumurtan ne zaman catlar acaba ? Bende 11'ci gunu son iliski olsun istiyorum 11'ci gun tutmazsa 12'ci gunu deneyecem .
Senin yumurtan gece catlamis buyuk ihtimal iki gun once birakmis oldun , biraz riskli geldi bana cnm ama insaAllah sik iliskiden kiz tutunmustur .
Benim iki oglumda cok iyi hatirliyorum 13'cu gece 14'e baglayan iliski olmustu .

bisey olmaz ins , ben su kayganlastirici jellerin erkek bebislere daha iyi ortam sagladigini okumustum o yuzden dikkat etvdedim cnm .

Demet 13 günde yumurta çatlaması normal mi ben çok erken yumurtladım sanki
Bazilarinin yumurtasi erken yada gec catlar cnm . Sen daha once ovu testi kullandinmi ?

Gunaydim tatlim kolay gelsin oncelikle. Aklima geldi cnm 4. Bebis okunca calisacak misin? Brde sizin orda hamileyken nasil calisiliyor ne zmn izne ayriliyorsun dogum parasi vs yardimi var mi
Hamile kalirsam bir sure dayanabildigim kadar calisirim zorlandigim anda dr hamilelik ten dolayi rapor verir . Annelik izni var bir yillik ucretli , ve 18 yasina kadar cocuk parasida aliniyor canim

Bir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?
Canim bunu gecen gun gerekli oldu arastirmistim gusul ne zaman farz olur diye . Gusulden sonra gelen meniden sorumlu olmadigin icin gusul farz olmuyo

o zaman bende cnm 11. günü ilişkiye girmiş oldum 13. günde çatlamış oldu sanırım akşamki test te daha sağlıklı sonuç alırım inşallah.

o zaman bende cnm 11. günü ilişkiye girmiş oldum 13. günde çatlamış oldu sanırım akşamki test te daha sağlıklı sonuç alırım inşallah.
InsaAllah cnm .. ben oglanlarda yumurta takibiyle ilgili hic bisey bilmiyordum yeni ogrendim hatta Allah razi olsun bak Demet vesile oldu , bundada vardir bi hayir. InsaAllah saglikla aliriz kizlarimizi kucagimiza ..
bu arada Demet ilk sayfada baya guncelleme yapmis bir suru yeni kisi eklemis kizi olan

Sağolsun gerçekten öyle oldu , bende hiç bilmiyordum .Hatta geçen gün şirketten bir arkdaşım hamileydi kızı olcaktı ona baktık yumrtladan 2 önce ilişki olmuş onda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…