- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.301
Bugun 11. Gun. Bu gece de yapariz fasli kapatiriz hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Bu arada bu gecede vajinal dus yapmadim. Tahristen dolayi daha kotu olmasini istemedim. Zaten derinede olmuyor esim oturuyor ben ustte okuyorum. Yatarak daha derin gibi geldi oturarak sadece uc kismi okuyor( ay cok acik oldu kizlaar ama bu yolda hersey mubah). Sonrada heyecanli bekleyis...
Cnm 20. 04 gece cat olmus belliki. Hakkinda hayirlisi insAllah. Dun gece catlamis yani belki sabaha karsi belki daha erken daha gec net saat yok. Dun gece kasik bel agrisi vs hissetmin mi? Mesela benim gece catladi ve gece agrim oldu.Eki Görüntüle 1985344 Eki Görüntüle 1985345 Eki Görüntüle 1985346 Eki Görüntüle 1985347 Eki Görüntüle 1985348 . Testlerim böyle canım sen yorum yaparmısın
Saol canim.normal xanim herkes farkli yujurtlar zaten bu yuzden testler var :) benim de 14.gun catlamisti
yanlis degil canim dogru wc ye gidebilirsin ama su icmicen 2_3 saat
bozmuyomus canim ark soylemisti mantiken de bozmamasi gerek cunku abdesti bozan sey tahrik ve etkilenme durumudur
İyi olmana sevindim canim. Dun herkesde bi anormallik vardi havadan mi aydan mi merkurmu gecti ustumuzden anlamam ama etkiler bazi dogal astronomik olaylar. Bende bugun biraz daha iyiyim ama kafam kalkmiyor dun cok agridigi icin bugun uyusuk gibi beynim. Dr olayina akilma doguma kdr yolu var iyi bir dr bulunur illa kiMisafirlere gelin dedim ben de azcik daha iyiyim dun neydim oyle sabah kalktigimda bile her yerim agriyodu simdi de evi duzenliyorum bakalim aksama gorusuruz canlar bu arada randevu bulamadim ya ogleden sonra baska bi dr a alabilirsem alicam bu bebek yazik dr dan dolayi cok kismetsiz :) bi onceki randevuda da memlekete gitmemiz gerekti
evet dün gece az ağrım vardı ama öyle çok değil.sümüklü akıntım oldu amaCnm 20. 04 gece cat olmus belliki. Hakkinda hayirlisi insAllah. Dun gece catlamis yani belki sabaha karsi belki daha erken daha gec net saat yok. Dun gece kasik bel agrisi vs hissetmin mi? Mesela benim gece catladi ve gece agrim oldu.
Vay sumuklu seniii...tamam cnm dun catlamis oldu yumurtan. Tarihi iyi not et 8 gun sonrasi yani 28 nisan ve sonrasi kan testi yaptirabilirsin. İdrarda 3 mayis gibi yapabilirsin. İnsAllah tutunur minik bir prenses. Bu durumda iki gun once hiraktin iliskiyi son iliski 18 nisan Gunu aksami oldu dimi?evet dün gece az ağrım vardı ama öyle çok değil.sümüklü akıntım oldu ama
Allah kabul etsin canim. Bugun bilg acinca eklerim.Hayırlı cumalar kızlar
O ovuc23 arakadasimiz adına 3 adet Meryem suresi okudum.ekleyin listeye,Allah kabul etsin inşallahWhiteandblue
18 nisanda ilişki olmadı canım çok yorgundum 15 -16-17-19 nisanda sadece ilişki oldu.Vay sumuklu seniii...tamam cnm dun catlamis oldu yumurtan. Tarihi iyi not et 8 gun sonrasi yani 28 nisan ve sonrasi kan testi yaptirabilirsin. İdrarda 3 mayis gibi yapabilirsin. İnsAllah tutunur minik bir prenses. Bu durumda iki gun once hiraktin iliskiyi son iliski 18 nisan Gunu aksami oldu dimi?
28 nisan akşmı doktorum çağırdı gel bir bakalım yumurtalığın çatlamışmı diye ama kan testi yapar mı bilemedim.18 nisanda ilişki olmadı canım çok yorgundum 15 -16-17-19 nisanda sadece ilişki oldu.
İstersen yapar canim testle takip ettim de 20 gece catladi de. Kan twsti istiyorum de yapar o zmn. Zaten catladigini usg ile de gorur.28 nisan akşmı doktorum çağırdı gel bir bakalım yumurtalığın çatlamışmı diye ama kan testi yapar mı bilemedim.
Çalışkan kuzu iş başında biz ve bizden sonrakiler içinCemreberen88 merhaba canim. Kizina hamilesin Allah bagisladin neler eenedin bizimle paylasir misin?
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım vallahi bravo sanaCemreberen88 merhaba canim. Kizina hamilesin Allah bagisladin neler eenedin bizimle paylasir misin?
Catlayinca agri olur zaten cnm. Bugun catlarsa 2 gun once birakmis oluyorsun.18 nisanda ilişki olmadı çok yorgundum 15 -16-17-19 nisanda sadece ilişki oldu ise ve bu sabah çatlama oldu ise ki tam olmamış gözüküyor tste göre ben kaç gün önce bırakmış oldum yabence bugün tam çatlar bu arada
bu ay geçer mi kız bu heyecanla :)Catlayinca agri olur zaten cnm. Bugun catlarsa 2 gun once birakmis oluyorsun.
Allah seni ne yapmasin emi ne guldum ama..Bugun 11. Gun. Bu gece de yapariz fasli kapatiriz hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Bu arada bu gecede vajinal dus yapmadim. Tahristen dolayi daha kotu olmasini istemedim. Zaten derinede olmuyor esim oturuyor ben ustte okuyorum. Yatarak daha derin gibi geldi oturarak sadece uc kismi okuyor( ay cok acik oldu kizlaar ama bu yolda hersey mubah). Sonrada heyecanli bekleyis...
Senin yumurtan gece catlamis buyuk ihtimal iki gun once birakmis oldun , biraz riskli geldi bana cnm ama insaAllah sik iliskiden kiz tutunmustur .Kızlar dün akşam 20:00 da ve bu sabah saat 10:20 de yaptığım testler ekte.Şimdi benim yumurtam 12 saatte mi çatlamış oldu yada çatlamışmı şimdi .Bu arada çok erken yumurtladım ben 13.günüm daha normal mi sizce
bisey olmaz ins , ben su kayganlastirici jellerin erkek bebislere daha iyi ortam sagladigini okumustum o yuzden dikkat etvdedim cnm .Züleyha şimdi ben en son ilişkiyi 11 günün akşmı yapım. 13 .günün sabahı da test silikleşmeye başladı yani çatlıyor sanırım .sorum aslında şu cnm 12. günün gecesi yani dün gece ben bu fitili kullandım acaba sıkıntı olur mu sence
Bazilarinin yumurtasi erken yada gec catlar cnm . Sen daha once ovu testi kullandinmi ?Demet 13 günde yumurta çatlaması normal mi ben çok erken yumurtladım sanki
Hamile kalirsam bir sure dayanabildigim kadar calisirim zorlandigim anda dr hamilelik ten dolayi rapor verir . Annelik izni var bir yillik ucretli , ve 18 yasina kadar cocuk parasida aliniyor canimGunaydim tatlim kolay gelsin oncelikle. Aklima geldi cnm 4. Bebis okunca calisacak misin? Brde sizin orda hamileyken nasil calisiliyor ne zmn izne ayriliyorsun dogum parasi vs yardimi var mi
Canim bunu gecen gun gerekli oldu arastirmistim gusul ne zaman farz olur diye . Gusulden sonra gelen meniden sorumlu olmadigin icin gusul farz olmuyoBir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?
o zaman bende cnm 11. günü ilişkiye girmiş oldum 13. günde çatlamış oldu sanırım akşamki test te daha sağlıklı sonuç alırım inşallah.Allah seni ne yapmasin emi ne guldum ama..
11'ci gun ideal bugunden sonra birak canim bakalim tutacakmi tabi yumurtan ne zaman catlar acaba ? Bende 11'ci gunu son iliski olsun istiyorum 11'ci gun tutmazsa 12'ci gunu deneyecem .
Senin yumurtan gece catlamis buyuk ihtimal iki gun once birakmis oldun , biraz riskli geldi bana cnm ama insaAllah sik iliskiden kiz tutunmustur .
Benim iki oglumda cok iyi hatirliyorum 13'cu gece 14'e baglayan iliski olmustu .
bisey olmaz ins , ben su kayganlastirici jellerin erkek bebislere daha iyi ortam sagladigini okumustum o yuzden dikkat etvdedim cnm .
Bazilarinin yumurtasi erken yada gec catlar cnm . Sen daha once ovu testi kullandinmi ?
Hamile kalirsam bir sure dayanabildigim kadar calisirim zorlandigim anda dr hamilelik ten dolayi rapor verir . Annelik izni var bir yillik ucretli , ve 18 yasina kadar cocuk parasida aliniyor canim
Canim bunu gecen gun gerekli oldu arastirmistim gusul ne zaman farz olur diye . Gusulden sonra gelen meniden sorumlu olmadigin icin gusul farz olmuyo
InsaAllah cnm .. ben oglanlarda yumurta takibiyle ilgili hic bisey bilmiyordum yeni ogrendim hatta Allah razi olsun bak Demet vesile oldu , bundada vardir bi hayir. InsaAllah saglikla aliriz kizlarimizi kucagimiza ..o zaman bende cnm 11. günü ilişkiye girmiş oldum 13. günde çatlamış oldu sanırım akşamki test te daha sağlıklı sonuç alırım inşallah.
Sağolsun gerçekten öyle oldu , bende hiç bilmiyordum .Hatta geçen gün şirketten bir arkdaşım hamileydi kızı olcaktı ona baktık yumrtladan 2 önce ilişki olmuş onda daInsaAllah cnm .. ben oglanlarda yumurta takibiyle ilgili hic bisey bilmiyordum yeni ogrendim hatta Allah razi olsun bak Demet vesile oldu , bundada vardir bi hayir. InsaAllah saglikla aliriz kizlarimizi kucagimiza ..
bu arada Demet ilk sayfada baya guncelleme yapmis bir suru yeni kisi eklemis kizi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?