Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pazartesi hem gömük dış için gidecem hemde iki dolgu olmasi gereken disim var tedavi etmem lazım hamile kalmadan çünkü hamile olunca ilaç bile icemiyoruz

Ayy bende onumuzdeki hafta iki dis cektircem yirmilik. Cok zordur dis ufak oglumda hamileykeb cektirdim cok zor olmustu yaa ne cektimm

12 saat degildir de 11. Gun test yapmadin aksam o gun cizgi belli olmustur muhtemel. Yine 24 saatte catlamistir.

normal xanim herkes farkli yujurtlar zaten bu yuzden testler var :) benim de 14.gun catlamisti

Kizlar birsey soracagim. Sabah 9 da kalktim wc ye gittim. Sonra testi 10 da wc ye gidip yaptim. Yanlis mi oldu? O zamanda su da icmedim hic. Yoksa su icip mi 2 saat beklemeliyim?
yanlis degil canim dogru wc ye gidebilirsin ama su icmicen 2_3 saat

Bir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?
bozmuyomus canim ark soylemisti mantiken de bozmamasi gerek cunku abdesti bozan sey tahrik ve etkilenme durumudur

Misafirlere gelin dedim ben de azcik daha iyiyim dun neydim oyle sabah kalktigimda bile her yerim agriyodu simdi de evi duzenliyorum bakalim aksama gorusuruz canlar bu arada randevu bulamadim ya ogleden sonra baska bi dr a alabilirsem alicam bu bebek yazik dr dan dolayi cok kismetsiz :) bi onceki randevuda da memlekete gitmemiz gerekti

Tşk ederim canım yorum için dikkat et kendine çok yorma

Kolay gelsin canım.sansizlik muayenede Dr yönünde olsun sağlıkla kavusun herşey yolunda gitsin de,bahtı kaderi güzel olsun inşallah

Demet 13 günde yumurta çatlaması normal mi ben çok erken yumurtladım sanki
Cnm o kadının bünyesine göre değişiyor.normal yani.mart ayında test yaptim bende 19.gunde yumurtladim yani geç..Bu ay test kullanmadım ama akıntıdan dolayı 14.yada15.gun yumurtladim.her ay aynı günde yumurtlama olacak diye de bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…