- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.281
Hemen soluna yat bacaklarini karnina cekip akmiyor benimÖyle de kalktığı m zaman hepsi dışarı akıyor
Ayy bende onumuzdeki hafta iki dis cektircem yirmilik. Cok zordur dis ufak oglumda hamileykeb cektirdim cok zor olmustu yaa ne cektimmCanım 20lik disim çıktı gömük dismis ve iltihap tutmus iltihap geçince ameliyatla alcaklar mecbur antibiyotik kullanmam lazım gebe kalmadan disim tedavi olmalı Dr hamile olunca seni çok zorlar dedi . Yoksa suan hayatta antibiyotik kullanmazdim
Deniyecem canımHemen soluna yat bacaklarini karnina cekip akmiyor benim
Yok olmuyor saracoglu bile tavsiye etmis. Lakin benim gibi kaygi bozuklugun varsa yapma derim bi gun kendime gelemedimSirkeli suyada cesaret edemiyorum arastirdim çoğu yerde Rahime zararlı diyodu bide spermin genetigiyle oynar ozurlu olur diye tedirgin oluyorum
ben hep yaptım hatta 11. günkü ilişkide 4 şırınga sıktımYok olmuyor saracoglu bile tavsiye etmis. Lakin benim gibi kaygi bozuklugun varsa yapma derim bi gun kendime gelemedim
Ben bugunkunde 1/2 siringa sikiyim diyorum cesaretim gelirse. Sikmazsam da yine yuzeysel yaparim ne yapim.ben hep yaptım hatta 11. günkü ilişkide 4 şırınga sıktım
Diş işi çok zor bende geçen hafta dolgu ve temizletme yaptım hala sızlıyorlar. Geçmiş olsun cnm.Pazartesi hem gömük dış için gidecem hemde iki dolgu olmasi gereken disim var tedavi etmem lazım hamile kalmadan çünkü hamile olunca ilaç bile icemiyoruz
içine çok sirke koyma bir şey olmaz cnmBen bugunkunde 1/2 siringa sikiyim diyorum cesaretim gelirse. Sikmazsam da yine yuzeysel yaparim ne yapim.
1lt kaynamis suya 1 tatli kasigi koyuyorum cnm fazlasi spermi oldurur zateniçine çok sirke koyma bir şey olmaz cnm
normal xanim herkes farkli yujurtlar zaten bu yuzden testler var :) benim de 14.gun catlamistiKızlar dün akşam 20:00 da ve bu sabah saat 10:20 de yaptığım testler ekte.Şimdi benim yumurtam 12 saatte mi çatlamış oldu yada çatlamışmı şimdi .Bu arada çok erken yumurtladım ben 13.günüm daha normal mi sizce
yanlis degil canim dogru wc ye gidebilirsin ama su icmicen 2_3 saatKizlar birsey soracagim. Sabah 9 da kalktim wc ye gittim. Sonra testi 10 da wc ye gidip yaptim. Yanlis mi oldu? O zamanda su da icmedim hic. Yoksa su icip mi 2 saat beklemeliyim?
bozmuyomus canim ark soylemisti mantiken de bozmamasi gerek cunku abdesti bozan sey tahrik ve etkilenme durumudurBir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?
Tşk ederim canım yorum için dikkat et kendine çok yormanormal xanim herkes farkli yujurtlar zaten bu yuzden testler var :) benim de 14.gun catlamisti
yanlis degil canim dogru wc ye gidebilirsin ama su icmicen 2_3 saat
bozmuyomus canim ark soylemisti mantiken de bozmamasi gerek cunku abdesti bozan sey tahrik ve etkilenme durumudur
Canım ben sabah 8 de kalkıp ilk idrarımi yapıyordum hiç sıvı almadan 11 de Lh testi yapiyordumKizlar birsey soracagim. Sabah 9 da kalktim wc ye gittim. Sonra testi 10 da wc ye gidip yaptim. Yanlis mi oldu? O zamanda su da icmedim hic. Yoksa su icip mi 2 saat beklemeliyim?
Kolay gelsin canım.sansizlik muayenede Dr yönünde olsun sağlıkla kavusun herşey yolunda gitsin de,bahtı kaderi güzel olsun inşallahMisafirlere gelin dedim ben de azcik daha iyiyim dun neydim oyle sabah kalktigimda bile her yerim agriyodu simdi de evi duzenliyorum bakalim aksama gorusuruz canlar bu arada randevu bulamadim ya ogleden sonra baska bi dr a alabilirsem alicam bu bebek yazik dr dan dolayi cok kismetsiz :) bi onceki randevuda da memlekete gitmemiz gerekti
Cnm o kadının bünyesine göre değişiyor.normal yani.mart ayında test yaptim bende 19.gunde yumurtladim yani geç..Bu ay test kullanmadım ama akıntıdan dolayı 14.yada15.gun yumurtladim.her ay aynı günde yumurtlama olacak diye de bişey yokDemet 13 günde yumurta çatlaması normal mi ben çok erken yumurtladım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?