- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.321
Hersey guzel kiz bebisler icinÇalışkan kuzu iş başında biz ve bizden sonrakiler için
Sorma canim sorma. Allahtan haftaya annemler gelecekler insAllah onlarla vakit gecer bende. Yinede heyecan cookkkbu ay geçer mi kız bu heyecanla :)
canım geçen ayda aynısı olmuş ve sen ilişkiyi denemissin . Bence akşam ki teste göre karar ver ama ben olsam yaparım eğer test silikse halaKizlar sast 4 civari bel boslugu agrim basladi. Normalde 12. Gunde baslamis. Erken yumurtlama velirtisi olabilir mi notlarima bir bakar misiniz? Ona gore bugun iliski olsun diyorum aksam saat 8 de test yapayim yine en son 6 da su iceyim.
Yok cnm ge en ay sadece takip yaptim. Bir sayfada imi gununki var bak gecen ay ile bu ay cumaya gelmis yine. Gecen ay 12. Gun baslamis belki 14. Gun oglen catlar birkac saat one gelebilir diye dusunuyorumcanım geçen ayda aynısı olmuş ve sen ilişkiyi denemissin . Bence akşam ki teste göre karar ver ama ben olsam yaparım eğer test silikse hala
riske girme bence bak bende yapmadım ama dediğim gibi akşam ki testine göre karar ver hatta at buraya beraber bakalım. benim bugün sırtım öğleden sonra çok ağrımaya başladı .Yok cnm ge en ay sadece takip yaptim. Bir sayfada imi gununki var bak gecen ay ile bu ay cumaya gelmis yine. Gecen ay 12. Gun baslamis belki 14. Gun oglen catlar birkac saat one gelebilir diye dusunuyorum
Allah seni ne yapmasin emi ne guldum ama..
11'ci gun ideal bugunden sonra birak canim bakalim tutacakmi tabi yumurtan ne zaman catlar acaba ? Bende 11'ci gunu son iliski olsun istiyorum 11'ci gun tutmazsa 12'ci gunu deneyecem .
Senin yumurtan gece catlamis buyuk ihtimal iki gun once birakmis oldun , biraz riskli geldi bana cnm ama insaAllah sik iliskiden kiz tutunmustur .
Benim iki oglumda cok iyi hatirliyorum 13'cu gece 14'e baglayan iliski olmustu .
bisey olmaz ins , ben su kayganlastirici jellerin erkek bebislere daha iyi ortam sagladigini okumustum o yuzden dikkat etvdedim cnm .
Bazilarinin yumurtasi erken yada gec catlar cnm . Sen daha once ovu testi kullandinmi ?
Hamile kalirsam bir sure dayanabildigim kadar calisirim zorlandigim anda dr hamilelik ten dolayi rapor verir . Annelik izni var bir yillik ucretli , ve 18 yasina kadar cocuk parasida aliniyor canim
Canim bunu gecen gun gerekli oldu arastirmistim gusul ne zaman farz olur diye . Gusulden sonra gelen meniden sorumlu olmadigin icin gusul farz olmuyo
InsaAllah cnm .. ben oglanlarda yumurta takibiyle ilgili hic bisey bilmiyordum yeni ogrendim hatta Allah razi olsun bak Demet vesile oldu , bundada vardir bi hayir. InsaAllah saglikla aliriz kizlarimizi kucagimiza ..
bu arada Demet ilk sayfada baya guncelleme yapmis bir suru yeni kisi eklemis kizi olan
İste cnm gunluk tutunca boyle cok ise yariyor. Bugunu yazmak icin actim neden boslugum agriyor usyttum mu dedim baktim fecen ay da agrimis. Donem donem bosluk agrilarim oldu demek ki yumurtlama zamanimmis. Bu aksam sicak su koyarim iyi geliyor aksamlari. Rahat uyuyorum. Aksama atarim testi canim. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.riske girme bence bak bende yapmadım ama dediğim gibi akşam ki testine göre karar ver hatta at buraya beraber bakalım. benim bugün sırtım öğleden sonra çok ağrımaya başladı .
Amin cnm aminİste cnm gunluk tutunca boyle cok ise yariyor. Bugunu yazmak icin actim neden boslugum agriyor usyttum mu dedim baktim fecen ay da agrimis. Donem donem bosluk agrilarim oldu demek ki yumurtlama zamanimmis. Bu aksam sicak su koyarim iyi geliyor aksamlari. Rahat uyuyorum. Aksama atarim testi canim. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
insallah canim hic dusunmuyorum cunku oglumda kendi dr um gircem dedi ama kanserli bi hastalari icin sehir disina cikmak zorunda kalinca baska bi dr girdi nasip her sey doguma giren dr da en cok istedigim ama normal doguma girmeyen dr du :) ama nasipte varmis o girdi :)İyi olmana sevindim canim. Dun herkesde bi anormallik vardi havadan mi aydan mi merkurmu gecti ustumuzden anlamam ama etkiler bazi dogal astronomik olaylar. Bende bugun biraz daha iyiyim ama kafam kalkmiyor dun cok agridigi icin bugun uyusuk gibi beynim. Dr olayina akilma doguma kdr yolu var iyi bir dr bulunur illa ki
Aynen cnm nasip hersey. Benfe ikincide ilk oglumun dr una gittim. Dr iyiydi medicanadaydi hastaneyi begenmedim. 32. Haftada medipol megaya gectim 37 de dogurdum. Simdi hamile olsam ne olur bilmiyorum ama devlete gideyin doguma yakin ozele gideyim diyorum. Dogunu devlette yapmaya cesaretim yok acikcasi. Bilmiyorum esimde devleti hic sevmiyorinsallah canim hic dusunmuyorum cunku oglumda kendi dr um gircem dedi ama kanserli bi hastalari icin sehir disina cikmak zorunda kalinca baska bi dr girdi nasip her sey doguma giren dr da en cok istedigim ama normal doguma girmeyen dr du :) ama nasipte varmis o girdi :)
ben de devleti sevmiyorum cok fazla dogum yapan bayan ayni yerde sanci filan cekiyomus ya canim zaten randevu bulmak imkansiz ben bu dr a da cok devam edemicem haziranda sehir degistiriyoruz bakalim hayirlisiAynen cnm nasip hersey. Benfe ikincide ilk oglumun dr una gittim. Dr iyiydi medicanadaydi hastaneyi begenmedim. 32. Haftada medipol megaya gectim 37 de dogurdum. Simdi hamile olsam ne olur bilmiyorum ama devlete gideyin doguma yakin ozele gideyim diyorum. Dogunu devlette yapmaya cesaretim yok acikcasi. Bilmiyorum esimde devleti hic sevmiyor
sen yap bakalim canim sanki yakin bi zamanda olgunlascak gibi duruyor agri buyudugunu gosteriyor genelde teste gore hareket edersiİctim son suyumu bekliyoruz bakalim. Boskugum agriyor hala.arada sol kasigim batiyor
Evet cnm kafami karistiran agri oldu. 12. Gunde olan agri 11. Gune geldiyse yumurtlamam da erken olabilir mi diye dusunuyorum. Riske de atmak istemiyorum cunku. Bu sabahki baya silik. Aksamki cizgi belirginlesmeye baslarsa iliskiyi kapaticam. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay devam ederiz sikinti yok. Mayista kizdi cin takvimindeben de devleti sevmiyorum cok fazla dogum yapan bayan ayni yerde sanci filan cekiyomus ya canim zaten randevu bulmak imkansiz ben bu dr a da cok devam edemicem haziranda sehir degistiriyoruz bakalim hayirlisi
sen yap bakalim canim sanki yakin bi zamanda olgunlascak gibi duruyor agri buyudugunu gosteriyor genelde teste gore hareket edersi
Tmm cnm dagilimi yapmadim kafama gore 4-5 yazmak istemedim okuyabilene 5 verelim dedim. Hak sonucta gecmesin. Tmm cnm 5 yaziyorum sana.Ha bir de kimine 4 kimine 5 demisin canim bana 5 yazabilirsin okuyabilirim insallahWhiteandblue
canım normal değerleri kaç ki ?İste bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?