Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sast 4 civari bel boslugu agrim basladi. Normalde 12. Gunde baslamis. Erken yumurtlama velirtisi olabilir mi notlarima bir bakar misiniz? Ona gore bugun iliski olsun diyorum aksam saat 8 de test yapayim yine en son 6 da su iceyim.

Eklentiler

• IMG_20170421_172905.webp
    18 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20170421_172932.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar sast 4 civari bel boslugu agrim basladi. Normalde 12. Gunde baslamis. Erken yumurtlama velirtisi olabilir mi notlarima bir bakar misiniz? Ona gore bugun iliski olsun diyorum aksam saat 8 de test yapayim yine en son 6 da su iceyim.
canım geçen ayda aynısı olmuş ve sen ilişkiyi denemissin . Bence akşam ki teste göre karar ver ama ben olsam yaparım eğer test silikse hala

canım geçen ayda aynısı olmuş ve sen ilişkiyi denemissin . Bence akşam ki teste göre karar ver ama ben olsam yaparım eğer test silikse hala
Yok cnm ge en ay sadece takip yaptim. Bir sayfada imi gununki var bak gecen ay ile bu ay cumaya gelmis yine. Gecen ay 12. Gun baslamis belki 14. Gun oglen catlar birkac saat one gelebilir diye dusunuyorum

Yok cnm ge en ay sadece takip yaptim. Bir sayfada imi gununki var bak gecen ay ile bu ay cumaya gelmis yine. Gecen ay 12. Gun baslamis belki 14. Gun oglen catlar birkac saat one gelebilir diye dusunuyorum
riske girme bence bak bende yapmadım ama dediğim gibi akşam ki testine göre karar ver hatta at buraya beraber bakalım. benim bugün sırtım öğleden sonra çok ağrımaya başladı .

Bir yil iyiymis cnm. Ufalta 2 yi gecer zaten krese verirsin evde tek kiz kalir annen rahat bakar gibime gekiyor. Hakkinda hayirlisi olsun.

Allah sizden de razi olsun canim acmakla bitmiyorki beni yalniz birakmadiniz. Oyle sevuniyorum ki iyi ki acmisim diyorum. Mutlu oluyorum sohbet muhabbet. Ve sy da var bu konuda sadece kiz konusulmamali arkadaslik da var

riske girme bence bak bende yapmadım ama dediğim gibi akşam ki testine göre karar ver hatta at buraya beraber bakalım. benim bugün sırtım öğleden sonra çok ağrımaya başladı .
İste cnm gunluk tutunca boyle cok ise yariyor. Bugunu yazmak icin actim neden boslugum agriyor usyttum mu dedim baktim fecen ay da agrimis. Donem donem bosluk agrilarim oldu demek ki yumurtlama zamanimmis. Bu aksam sicak su koyarim iyi geliyor aksamlari. Rahat uyuyorum. Aksama atarim testi canim. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Amin cnm amin

insallah canim hic dusunmuyorum cunku oglumda kendi dr um gircem dedi ama kanserli bi hastalari icin sehir disina cikmak zorunda kalinca baska bi dr girdi nasip her sey doguma giren dr da en cok istedigim ama normal doguma girmeyen dr du :) ama nasipte varmis o girdi :)

Aynen cnm nasip hersey. Benfe ikincide ilk oglumun dr una gittim. Dr iyiydi medicanadaydi hastaneyi begenmedim. 32. Haftada medipol megaya gectim 37 de dogurdum. Simdi hamile olsam ne olur bilmiyorum ama devlete gideyin doguma yakin ozele gideyim diyorum. Dogunu devlette yapmaya cesaretim yok acikcasi. Bilmiyorum esimde devleti hic sevmiyor

ben de devleti sevmiyorum cok fazla dogum yapan bayan ayni yerde sanci filan cekiyomus ya canim zaten randevu bulmak imkansiz ben bu dr a da cok devam edemicem haziranda sehir degistiriyoruz bakalim hayirlisi

İctim son suyumu bekliyoruz bakalim. Boskugum agriyor hala.arada sol kasigim batiyor
sen yap bakalim canim sanki yakin bi zamanda olgunlascak gibi duruyor agri buyudugunu gosteriyor genelde teste gore hareket edersi

Evet cnm kafami karistiran agri oldu. 12. Gunde olan agri 11. Gune geldiyse yumurtlamam da erken olabilir mi diye dusunuyorum. Riske de atmak istemiyorum cunku. Bu sabahki baya silik. Aksamki cizgi belirginlesmeye baslarsa iliskiyi kapaticam. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay devam ederiz sikinti yok. Mayista kizdi cin takviminde

Yakizlar cnm sikildi ya testim onaylanmis birsey yuksek cikmis anlamadim hasimoto hastalarinda yuksek vs diyor ama.. Hasimatolarda hamile kalamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…