Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?

Kizlar birsey soracagim. Sabah 9 da kalktim wc ye gittim. Sonra testi 10 da wc ye gidip yaptim. Yanlis mi oldu? O zamanda su da icmedim hic. Yoksa su icip mi 2 saat beklemeliyim?
yok canım bende öyle yapıyorum ilk çişten sonra 1,5 saat sonra testi yapıyorum suda içmiyorum ama yarım bardak çay içtiğim oluyor.

ama işte erken çatlayınca yani erken

yumurtlayınca kız şansımız düşüyor belki o yüzden de erke doğurduk yani zaman çok kısa
Ben iki oglanda da hep 14. Gun ve sonrasi yaptim. Tabi bu yuzden de erkek oldular. Bakalim alnimiza yine erkek yazildiysa erkek olur cnm. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Bir sorum daha var. Hani iliski oluyor tani ben hmn soluma yatiyorum spermler icerde kaliyor. Sonra banyo yapiyoruz vs. Guslumuzu aldik ya sabah az icerdeki meni disari cikmis 2/3 damla bu olay guslumuzu bozar mi?
Bence bozmaz düşün ki gün içind öğleden sonra bile meni geliyor bazen . öyle olsaydı günde 6-7 kez duş almak lazım dı:)

Slm kızlar burayı sürekli takip ediyorum fazla yazamadim gecikmenin 13. Gününde 12 nisanda adet oldum 2 cmlik kist var sağ tarafta sol taraftada pko var Dr zayıfla dedi hamile kalman zor dedi pko var diye adetlerim hep düzensiz zaten malesef suan soğan kurune başladım kist için bakalım ne olacak adetim düzensiz diye malesef ne zaman yumurtladigim belli değil suan tek yaptığım şey olabildiğince sık ilişki ve sola yatmak ve bolca dua inş Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı cici Bici kızlar nasip eder inşallah

Yarindan itibaren boyle olursa bugun de gece iliski olacak. Bu geceki iliskide insAllah vajinal dus yapicam icerdeki spermlerede asidik yapalim ortami.

Eklentiler

• IMG_20170417_142011.webp
    8 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba cnm hosgeldin. Pko lu cok arkadasim var ve %90 i sogan kuruyle hamis oldular. Kistin de cok buyuk drgil bende de olmustu sogan suyuyla attim. Atarkende adetim nerdeyse kan siyaha yakindi oyle anladim tez zamanda bebis gelir ibsAllah cnm.

Sirkeli suyada cesaret edemiyorum arastirdim çoğu yerde Rahime zararlı diyodu bide spermin genetigiyle oynar ozurlu olur diye tedirgin oluyorum

Canım 20lik disim çıktı gömük dismis ve iltihap tutmus iltihap geçince ameliyatla alcaklar mecbur antibiyotik kullanmam lazım gebe kalmadan disim tedavi olmalı Dr hamile olunca seni çok zorlar dedi . Yoksa suan hayatta antibiyotik kullanmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…