Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Whiteandblue oyy Demetim Demetimm son deneme gunun...ayy duygulandim ben kizlar ya..gunler ne cabuk geciyor..kuzucuklarimiz gelecek... O ovuc23 sende rahatsindir cnm simdi..tatli bekleyis basladi.....
Ay canimmm daha deneme olmadi esim yeni geldi benim de bi sinus sancim tuttu ki esim geldi vicsli buhar cektim de acildim azcik. Nasil yapicam bilmiyorum basim uyusuk gibi cok fena.

Hepimize nasip etsin. İnsAllah ogullariminkini gordugum gibi yillar sobra b satirlari okuyup kizim icin calismalarimiz deriz hepimize guzel bir ani kalir.

Gazamiz mubarek olsuuun..bu ayki iliski faslini bitirdik. Bebis yuzunden sevismeden sogudum isteksiz olucam diye istegim gitti yaa. İnsAllah hakkimizda hayirli olan nasibimiz olsun. Aslinda bu aydan umudum yok nedense. Buyuk oglum 2. Ayda ikinci oglum 9. Ayda merhaba dedi. Bu sefer de bir seneyi bulur gibi geliyo

Gunaydin hadi hayirlisi cnm benim...olumsuz dusunme nolur

Herkese gunaydin. Nasilsiniz canlar? Bugun de uyusugum resmen basimdan. Bakalim bigunku testim nasil olacak?

Arrkadsslar gusul gerektiren hallerde meninin geri cikmasi da var bakin paylasiyorum

Sual: Guslü gerektiren haller nelerdir?
CEVAP
Guslü gerektiren haller şunlardır:
1- Hayz veya lohusalık hali bitince yahut cünüp olunca gusletmek farzdır. Hayz bitince, cünüp de olursa, ikisi için bir gusül yetişir. Kadın cünüp iken hayz görürse, isterse hemen gusleder, isterse hayz bitene kadar bekler, sonra ikisi için bir defa gusleder.

2- Zekerin [penisin] ucu, sünnet derisi altındaki yuvarlak kısım, ferce [hazneye] girince, meni gelmese de, erkek de, kadın da cünüp olur. Yuvarlak kısım girmezse, cünüp olmaz.

3- Erkekte koyu beyaz ve kadında akıcı sarı meni, yerinden şehvetle kopup çıkarsa cünüp olunur.

4- İhtilamla yani rüyada şehvetlenip uyandığı zaman, meni akmış olduğunu gören erkek ve kadın cünüp olur. Rüyada ilişkide bulunduğunu görür, fakat uyanınca meni akmamışsa, meni yoksa gusletmez. Bazı âlimler kadının menisi içeri akar, ihtiyaten yıkanması iyi olur demişlerdir.

5- Şehvetle yerinden ayrılan meni, idrar yolunda kalıp, daha sonra buradan, şehvetsiz de çıksa, gusletmek gerekir. İdrar yaptıktan veya bir müddet uyuduktan sonra çıkarsa gusül gerekmez.

6- İstimna [mastürbasyon] guslü gerektirir.

7- Cünüp olup, idrar yapmadan guslettikten sonra meninin geri kalan kısmı, şehvetsiz aksa, tekrar gusletmek gerekir. Bunun için, gusülden önce idrara çıkıp, idrar yolunda kalmış olan meni parçasını çıkardıktan sonra gusletmek lazımdır.

8- Zekerin ucu, dübüre girince, meni aksa da, akmasa da, her ikisine gusletmek farz olur. Hayz halinde de, temiz iken de kadına dübüründen yaklaşmak haramdır. Büyük günahtır. Livata veya cinsi sapıklık denilen oğlan kirletmek daha büyük günahtır. Hayvana tecavüz edene de gusül gerekir. Çok çirkin ve büyük günahtır.

9- İhtilam olduğunu hatırlamadan, meni görenin, gusletmesi lazımdır. Uyanıp, çamaşırında meni gören, ihtilam olduğunu hatırlamasa da gusleder. Mezi sansa ihtiyaten gusleder.

10- Kadın, kocasını düşünürken şehvetlense, sonra titreyerek, kasılarak sarımtırak bir akıntı yani meni gelse, gusül gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…