- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.361
Ay canimmm daha deneme olmadi esim yeni geldi benim de bi sinus sancim tuttu ki esim geldi vicsli buhar cektim de acildim azcik. Nasil yapicam bilmiyorum basim uyusuk gibi cok fena.Whiteandblue oyy Demetim Demetimm son deneme gunun...ayy duygulandim ben kizlar ya..gunler ne cabuk geciyor..kuzucuklarimiz gelecek... O ovuc23 sende rahatsindir cnm simdi..tatli bekleyis basladi.....
İyi geceler cnmIyi gcler
Sosyal paylasin agi ile ilgili paylasimlar yasak cnm.Kızlar facebokk da " süper anneler 2011 " adında grup var :))) kapalı grup
Hepimize nasip etsin. İnsAllah ogullariminkini gordugum gibi yillar sobra b satirlari okuyup kizim icin calismalarimiz deriz hepimize guzel bir ani kalir.Senin katkim burda gercekten cok demetim benden once sana nasib etsin ins bi prensesi saglikla sihhatle hayirla . Seviyorum kiz seni hepinizede ayri bi muhbbet var icimde , ilk tanistigimizi hatirliyorum
bugunki test cok silikse sivi alimindan olabilir cnm . Bugun 11'ci gun dikkatli olmak gerekir
Ne testi yaptirdinki cnm sen ?? InsaAllah onemli bisey degildir guloom
Canım bu tabloda adete yakinda mi kiz diyo ben mi öyle anladımKizlar bu tabloyu bi arkadasim paylasti ??? Ne. Diyorsunuz mantikli dimi
Gunaydin hadi hayirlisi cnm benim...olumsuz dusunme nolurGazamiz mubarek olsuuun..bu ayki iliski faslini bitirdik. Bebis yuzunden sevismeden sogudum isteksiz olucam diye istegim gitti yaa. İnsAllah hakkimizda hayirli olan nasibimiz olsun. Aslinda bu aydan umudum yok nedense. Buyuk oglum 2. Ayda ikinci oglum 9. Ayda merhaba dedi. Bu sefer de bir seneyi bulur gibi geliyo
evet canim eger yumrtlamadan 13-14-15 ci gunlerdeyse 7-9-11'ci gunler kizickn ideal oluyo tabloya goreZüleyha bu tabloya göre ben tam gününde yapmışım.
evet cok ideal yanliz sag kosedeki yazilani anliyamadim tam gorunmuyor.Ayni bizim burda konustugumuz gibi,sembolik cok guzel gostermisler cnm
Gunaydin Ozlemim. Bakalim tutacak mi gecen ay gibi yumurrlarsam 2.5 gun once birakmis oldum. İnsAllah cok bekletmez gelir bebegim.Gunaydin hadi hayirlisi cnm benim...olumsuz dusunme nolur
Canım 5.maddeyi oku tekrar sen yatıp kalktıktan sonra geldiyse gusle gerek yok diyırDunku dualarim bosa gitti demek ki cok uzuldum. Bugun yine okuyayim.
mantıklı olanı da bence o yoksa durmadan gusül almamız gerekecek. elimizde olan bir şey değil kiCanım 5.maddeyi oku tekrar sen yatıp kalktıktan sonra geldiyse gusle gerek yok diyır
Aa bende 7. Maddeye takildim. Dogru uyudum uyandim. Ayy cok sukur. Saol cnmCanım 5.maddeyi oku tekrar sen yatıp kalktıktan sonra geldiyse gusle gerek yok diyır
Test yaptin mi cnm bu sabah.Canım 5.maddeyi oku tekrar sen yatıp kalktıktan sonra geldiyse gusle gerek yok diyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?