- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.401
Canim bence bugun riskli olabikir gece yapmisiniz beklemeye gec derim ben . Zaten 14 cu gun hem pozitif ve pic olmus . Ben sahsen yapmazdim ama sen bilirsin tabizuleyha83 hayatsn @Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 @Bursalim 123 @bulut29 @LoveMuffin @beyaz_melek46 @Angellgirl17 @Birdemetumut
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur ederim.
Olsun canım çünkü silik halenzuleyha83 hayatsn @Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 @Bursalim 123 @bulut29 @LoveMuffin @beyaz_melek46 @Angellgirl17 @Birdemetumut
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur ederim.
zuleyha83 hayatsn @Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 @Bursalim 123 @bulut29 @LoveMuffin @beyaz_melek46 @Angellgirl17 @Birdemetumut
bence gece tekrar yapCnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..
20sinde gece catlamis canim senin yumurta sanirmKozlar testleri attığım için birleştiremedim maalesef böyke bakabilirsinizEki Görüntüle 1985821 Eki Görüntüle 1985822 Eki Görüntüle 1985821 Eki Görüntüle 1985822 Eki Görüntüle 1985823
20'de catlamis buyuk ihtimal cnmKozlar testleri attığım için birleştiremedim maalesef böyke bakabilirsinizEki Görüntüle 1985821 Eki Görüntüle 1985822 Eki Görüntüle 1985821 Eki Görüntüle 1985822 Eki Görüntüle 1985823
Oyy masaAllah saglikla buyusun ins cnmKizlar ben dr dan geldim kalp atisini duyduk sukur bebegi de gorduk iki haftada buyumus minnak masallah
Hayirlisi cnm busefer kismet degilmis bidahakinaya insKzlar adet oldum omadi iki. Haftadan snra adet olmak zor gercektn diger aya artk umudlar:)
Bana onereblcgnz birseyler var mi cnm cock icin iceblcgm yapcgm yada hepnizin cocgu var bana yardmci olablrmsnzHayirlisi cnm busefer kismet degilmis bidahakinaya ins
ins diger ay saglikla olur canm bebisKzlar adet oldum omadi iki. Haftadan snra adet olmak zor gercektn diger aya artk umudlar:)
sagolasin canim amin ins :)Oyy masaAllah saglikla buyusun ins cnm
sogan kuru yapabilirsin adetin 7.gunu baslaniyo 15 gun sabah aksam taze kaynattigin kuru siganin suyunu iciyosunBana onereblcgnz birseyler var mi cnm cock icin iceblcgm yapcgm yada hepnizin cocgu var bana yardmci olablrmsnz
Cnm onu icmyrm midem cok bulandryr baska bildgnz varsa yapim cnm yatkta sol tarwfa yatmm lazm deme kalkmamam lazmins diger ay saglikla olur canm bebis
sagolasin canim amin ins :)
sogan kuru yapabilirsin adetin 7.gunu baslaniyo 15 gun sabah aksam taze kaynattigin kuru siganin suyunu iciyosun
Cnm normalde kac gunde adet oluyorsun ? . Benim sana onerebilecegim folik asite basla ve yumurta takibi yap , cok fazla olmasin diyede iliskiyi iki gunde bir yapin . Birde dr ile yumurta takibi yap derimBana onereblcgnz birseyler var mi cnm cock icin iceblcgm yapcgm yada hepnizin cocgu var bana yardmci olablrmsnz
Cnm folik asit alcm hamile kalmak istedgnde alymssn tabi blmedgmden ben maalesef almadm ama alcm baslcm cnm 29-30 arasi oluyrm cnm ama bu ay 15 gun geckti cnmCnm normalde kac gunde adet oluyorsun ? . Benim sana onerebilecegim folik asite basla ve yumurta takibi yap , cok fazla olmasin diyede iliskiyi iki gunde bir yapin . Birde dr ile yumurta takibi yap derim
bir de incir kurü var canim denemedm ama sen deneyebilirsinCnm onu icmyrm midem cok bulandryr baska bildgnz varsa yapim cnm yatkta sol tarwfa yatmm lazm deme kalkmamam lazm
Hamile kalan cok olmusmu cnm onla yqpcm denicm ins olurbir de incir kurü var canim denemedm ama sen deneyebilirsin
Önceki yazışmalarını bilmiyorum ama cnm şeyi anlamadım çocuk istiyormusun bu ay eğer istemiyorum dersen de ertesi gün hapı kullanabilirsinKizlar ben bugun kaza kurbani oldum . Soylemesi ayip oglen iliski oldu bi anda ve hic beklemiyordum adam iceri bosaldi .. Tek tesellim bugun 11'ci gun ve derin iliski olmadi , test yaptim halen negatif , muhtemel yumurtlamamda 3-4 gun sonra . Offf simdi bekle ki tutmu acaba diye
:)) cnmm olsun vardir bunda da bi hayır diyelim..Kizlar ben bugun kaza kurbani oldum . Soylemesi ayip oglen iliski oldu bi anda ve hic beklemiyordum adam iceri bosaldi .. Tek tesellim bugun 11'ci gun ve derin iliski olmadi , test yaptim halen negatif , muhtemel yumurtlamamda 3-4 gun sonra . Offf simdi bekle ki tutmu acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?