Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kozlar testleri attığım için birleştiremedim maalesef böyke bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_4319.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4331.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
Canim bence bugun riskli olabikir gece yapmisiniz beklemeye gec derim ben . Zaten 14 cu gun hem pozitif ve pic olmus . Ben sahsen yapmazdim ama sen bilirsin tabi

Olsun canım çünkü silik halen

Kizlar ben bugun kaza kurbani oldum . Soylemesi ayip oglen iliski oldu bi anda ve hic beklemiyordum adam iceri bosaldi . . Tek tesellim bugun 11'ci gun ve derin iliski olmadi , test yaptim halen negatif , muhtemel yumurtlamamda 3-4 gun sonra . Offf simdi bekle ki tutmu acaba diye

Cnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..
bence gece tekrar yap hayatsn a katiliyorum gece cok koyu degilse sivama dedignden yapabilirsin senin yumurta cabuk catlamis bence sivama yap

Kzlar adet oldum omadi iki. Haftadan snra adet olmak zor gercektn diger aya artk umudlar:)

Kzlar adet oldum omadi iki. Haftadan snra adet olmak zor gercektn diger aya artk umudlar:)
ins diger ay saglikla olur canm bebis

Oyy masaAllah saglikla buyusun ins cnm
sagolasin canim amin ins :)

Bana onereblcgnz birseyler var mi cnm cock icin iceblcgm yapcgm yada hepnizin cocgu var bana yardmci olablrmsnz
sogan kuru yapabilirsin adetin 7.gunu baslaniyo 15 gun sabah aksam taze kaynattigin kuru siganin suyunu iciyosun

ins diger ay saglikla olur canm bebis

sagolasin canim amin ins :)

sogan kuru yapabilirsin adetin 7.gunu baslaniyo 15 gun sabah aksam taze kaynattigin kuru siganin suyunu iciyosun
Cnm onu icmyrm midem cok bulandryr baska bildgnz varsa yapim cnm yatkta sol tarwfa yatmm lazm deme kalkmamam lazm

Bana onereblcgnz birseyler var mi cnm cock icin iceblcgm yapcgm yada hepnizin cocgu var bana yardmci olablrmsnz
Cnm normalde kac gunde adet oluyorsun ? . Benim sana onerebilecegim folik asite basla ve yumurta takibi yap , cok fazla olmasin diyede iliskiyi iki gunde bir yapin . Birde dr ile yumurta takibi yap derim

Cnm normalde kac gunde adet oluyorsun ? . Benim sana onerebilecegim folik asite basla ve yumurta takibi yap , cok fazla olmasin diyede iliskiyi iki gunde bir yapin . Birde dr ile yumurta takibi yap derim
Cnm folik asit alcm hamile kalmak istedgnde alymssn tabi blmedgmden ben maalesef almadm ama alcm baslcm cnm 29-30 arasi oluyrm cnm ama bu ay 15 gun geckti cnm

Önceki yazışmalarını bilmiyorum ama cnm şeyi anlamadım çocuk istiyormusun bu ay eğer istemiyorum dersen de ertesi gün hapı kullanabilirsin

:)) cnmm olsun vardir bunda da bi hayır diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…