Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar benim yumurtam 13 gün öğleden sonra çatlamış gözüküyor akşam. 23:00 daki test te renk açıkmış az önce yaptığımda hayalet çizgiye dönüşmüş

Ya kizlar bugun de iliski olsa mi esim gelince. Kafam karisti. İlk resim bu ayin. Gecen ayda 11. Gun iyicce yok oldu sonra belirdi yine.

Eklentiler

• IMG_20170422_103118.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20170421_111111.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
Seninkinin zamanlamasi iyi cnm
Gunaydin cnm iste misin?
yok cnm bu hafta sonu evdeyim, kucugumu banyo yaptirdim mis gibi oldu birazdan uyutacagim .

Ya kizlar bugun de iliski olsa mi esim gelince. Kafam karisti. İlk resim bu ayin. Gecen ayda 11. Gun iyicce yok oldu sonra belirdi yine.
bugun 11'ci gunmu simdi eger oyleyse bugunde olsun cnm ama yoksa riske girme derim ama gunduz olabilir eger firsatini bulursaniz

Eklentiler

• IMG_20170422_105342.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 65
  • _20170422_105401.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 68
Esim iste ve bugun 12. Gun cnm. İliski de gece 2 den sonra oldu.

Cnm gecen ay 2 gun sonra koyulasmis..yani simdiki gibi silik halinden 2 gun sonra koyulma olmus..bide catlamasi var.. boyle silik olursa erken birakmis olmuyomusun?

Cnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..

Cnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..
Canım işte benim son ilişki yaptığımda test çizgim böyleydi aynısı hatta benyapmıştım hani diyorlar ikinci çizgi koyulaşmasan son ilişki olsun diye sen de yap bence enazından sıvama yap riske hiç girmeyim diyosan

Canım testi aksam tekrarla aynı sekildeyse iliski olabilir ama cok koyulasmissa riske atma derim benim son iliski senin onceki 13.gun attigin test gibiyken olmustu ve 1gun sonra catlamisti sende ayni benim gibisin yumurta catlama surelerimiz ayni gibi benimki 1gun sonra catlayinca biraz risk oldu sen testi artik sık sık tekrarlamaya devam et bence

zuleyha83 hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 Bursalim 123 bulut29 L LoveMuffin B beyaz_melek46 A Angellgirl17 [USER

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur
ence cnm senin daha çok erken geç yumurtluycan gibi duruyor bugünü de dene ende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…