- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.381
Bilmemissinki bosa gittigini sanmiyorum cnm niyetin onemli. Ama tabi tazelemek iyi olurDunku dualarim bosa gitti demek ki cok uzuldum. Bugun yine okuyayim.
Gunaydin cnm iste misin?Gunaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlari
Test resimlerini birlestirip atsana cnm birEki Görüntüle 1985761 Günaydın kızlar benim yumurtam 13 gün öğleden sonra çatlamış gözüküyor akşam. 23:00 daki test te renk açıkmış az önce yaptığımda hayalet çizgiye dönüşmüş
Cnm senin kalkinca olmustu gelmisti etkilemiyor seni yani uzulme.Dunku dualarim bosa gitti demek ki cok uzuldum. Bugun yine okuyayim.
Gunaydinn cnmGunaydin kizlar hepinize iyi hafta sonlari
Cnm bencede hepsini birlestirip atma imkanin var mi?Eki Görüntüle 1985761 Günaydın kızlar benim yumurtam 13 gün öğleden sonra çatlamış gözüküyor akşam. 23:00 daki test te renk açıkmış az önce yaptığımda hayalet çizgiye dönüşmüş
canım bence bugünde olsunYa kizlar bugun de iliski olsa mi esim gelince. Kafam karisti. İlk resim bu ayin. Gecen ayda 11. Gun iyicce yok oldu sonra belirdi yine.
Valla kafam karisti ya gece olunca iliski. Bu gece de olsa iyi sanki oyle hissettim.canım bence bugünde olsun
bence de gece son defa olsunValla kafam karisti ya gece olunca iliski. Bu gece de olsa iyi sanki oyle hissettim.
Saol canimmbence de gece son defa olsun
Seninkinin zamanlamasi iyi cnmEki Görüntüle 1985761 Günaydın kızlar benim yumurtam 13 gün öğleden sonra çatlamış gözüküyor akşam. 23:00 daki test te renk açıkmış az önce yaptığımda hayalet çizgiye dönüşmüş
yok cnm bu hafta sonu evdeyim, kucugumu banyo yaptirdim mis gibi oldu birazdan uyutacagim .Gunaydin cnm iste misin?
bugun 11'ci gunmu simdi eger oyleyse bugunde olsun cnm ama yoksa riske girme derim ama gunduz olabilir eger firsatini bulursanizYa kizlar bugun de iliski olsa mi esim gelince. Kafam karisti. İlk resim bu ayin. Gecen ayda 11. Gun iyicce yok oldu sonra belirdi yine.
Esim iste ve bugun 12. Gun cnm. İliski de gece 2 den sonra oldu.Seninkinin zamanlamasi iyi cnm
yok cnm bu hafta sonu evdeyim, kucugumu banyo yaptirdim mis gibi oldu birazdan uyutacagim .
bugun 11'ci gunmu simdi eger oyleyse bugunde olsun cnm ama yoksa riske girme derim ama gunduz olabilir eger firsatini bulursaniz
Cnm gecen ay 2 gun sonra koyulasmis..yani simdiki gibi silik halinden 2 gun sonra koyulma olmus..bide catlamasi var.. boyle silik olursa erken birakmis olmuyomusun?Ya kizlar bugun de iliski olsa mi esim gelince. Kafam karisti. İlk resim bu ayin. Gecen ayda 11. Gun iyicce yok oldu sonra belirdi yine.
Cnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..zuleyha83 hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 Bursalim 123 bulut29 L LoveMuffin B beyaz_melek46 A Angellgirl17 @Birdemetumut
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur ederim.
Canım işte benim son ilişki yaptığımda test çizgim böyleydi aynısı hatta benyapmıştım hani diyorlar ikinci çizgi koyulaşmasan son ilişki olsun diye sen de yap bence enazından sıvama yap riske hiç girmeyim diyosanCnm yorum yazdim..cok silik gecen ayla kiyasladim..sen aksam hatta 5 gibi yap olmadi bide gece yaparsin test..cok sık yap testi..
Canım testi aksam tekrarla aynı sekildeyse iliski olabilir ama cok koyulasmissa riske atma derim benim son iliski senin onceki 13.gun attigin test gibiyken olmustu ve 1gun sonra catlamisti sende ayni benim gibisin yumurta catlama surelerimiz ayni gibi benimki 1gun sonra catlayinca biraz risk oldu sen testi artik sık sık tekrarlamaya devam et bencezuleyha83 hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce O ovuc23 Bursalim 123 bulut29 L LoveMuffin B beyaz_melek46 A Angellgirl17 @Birdemetumut
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?