Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm onu icmyrm midem cok bulandryr baska bildgnz varsa yapim cnm yatkta sol tarwfa yatmm lazm deme kalkmamam lazm
Cnm senin ilk bebegim olcak sola yatma gibi bi sart yok..dr ne diyor bi duruma konustun mu hic? Sogan kürünü cok duydum ama midemi bulandiriyor diyosun..tok yada hafif tokken denedinmi..intten saracoglunun yazisini oku derim..

Cnm senin ilk bebegim olcak sola yatma gibi bi sart yok..dr ne diyor bi duruma konustun mu hic? Sogan kürünü cok duydum ama midemi bulandiriyor diyosun..tok yada hafif tokken denedinmi..intten saracoglunun yazisini oku derim..
Cnm dr gdcm cuma gunu drdan folik asitte istycm dr solcm cnm bilmyrm sogn kurj i yapamcm cnm bal corek otunuda denym dyrm cnm

Önceki yazışmalarını bilmiyorum ama cnm şeyi anlamadım çocuk istiyormusun bu ay eğer istemiyorum dersen de ertesi gün hapı kullanabilirsin
Kiz yok istemiyordum takipteydim bugun 11'ci gunumdu . Herifin cosasi geldi heralde Tutmaz diye dusunuyorum ama. Bakalim oldu bi kere bekleyecegim bakalim ne zaman yumurtlama olacak testlere devam simdilik . Hayirlisi olsun bakalim . Bizde kari koca sigara kullaniyoruz belkide cok kaliteli degildir spermleri ????

:)) cnmm olsun vardir bunda da bi hayır diyelim..
Sorma ozlemcim normalde cok dikkatlidir aslinda , bi kac kere yumurtlama gunlerine uzak iken korunma olmamisti hamilede kalmadigima guvendi galiba . Vardir bir hayir beklemeye gecelim bakalim ya tutar yada tutmaz , fazla yatmadim bin5 dk yattim kalktim hemen ama wc gidince sanki sperm geliyo hala ama bilemiyorum yumurtlamamda yakin oldugu icin dunden biraz akintim baslamisti oda olabilir diye dusunuyorum ..

Aslinda bizim ayarladigimiz konustugumuz zamanda olmus kiz icin uygun..aslinda oyle olcak ansizin sitresi olmaz bari...ayy zuleyhacimmmm haziranda bi ben kaldım desene:)) zaman azaldikca benim elim ayagim titriyo resmen..oyuzden ansizin dusunmuyoken olcak..

Yani zamanlama olarak ideal olduda hani ben kendimi hazirana hazirlamistim , uzgunum seni yanliz biraktim cnm .. tabi bu arada vajinal dus vs hic olmadi eger tutarsa ki umudum yok pek , cok belirsizlik icinde olacam yani yapmadiklarim icimde kalacak yaa .. amann hayirlisi zaten tutarsada demekki bu sekilde olacagi varmis deyip razi olacam kaderime ..

Cnm ne kadar suredir ugrasiyorsunuz ? Eger uzun suredir hamile kalmaya cabaliyorsan bence dr la yumurta takibi yap ona gøre belki daha kolay olur cnm
Cnm gdcm dr cnm hemde ztn birz kafami dnlerm dyrm bir ay grmcm cnm buraya belki olur cnm burasi beni cok strese sokuyr cnm

Olsun kuzumm sizden guc alirim artik haziranda..valla zamanlamasi bence cok iyi gibi..tabi mutlaka testlerini yap ona gore yorumlayalim..

Varya ozlem whatsuptan yazdi yuregim agzimda baktim yazilara supriz ne diye. Ay canimmm ister misin bu ay ikimizin de tutsun ay bi de kizimiz olsun. Hadi insAllah tutar canim zmn cok guzel bence. Gecen ay 14. Gun yumurtlamistin degil mi

Cnm gecen ay 2 gun sonra koyulasmis..yani simdiki gibi silik halinden 2 gun sonra koyulma olmus..bide catlamasi var.. boyle silik olursa erken birakmis olmuyomusun?
Ya bu ay boyle denesem diyorum korkuyorum bugunku iliskiden bosluk bel sirt agrim var. Kasiklarim da agriyor.
O zmn seni dinliyore yapmiyore...adami sirtimizi donup yatiyoreee..
Bende 12 de yapicam butun gun disardaydim. İliski olmasin diyor bir ses sanki.
Riskli gibi gekiyor cnm agrilarim artti cunku yumurtlayacagim sanki.
Canim bence bugun riskli olabikir gece yapmisiniz beklemeye gec derim ben . Zaten 14 cu gun hem pozitif ve pic olmus . Ben sahsen yapmazdim ama sen bilirsin tabi
Aynen gulum bekleyelim bakalim. Aramizda 1 gun var yalniz benim 12 senin 11. Gun. Ayyy kuzummm ikimizde aybi ay hamis kalimisiz kizlarimizaa. Ay valla hic heyecanim yoktu yine sicak basti beniii...
Olsun canım çünkü silik halen
Saol cnm bekliyim diyorum agrilarim artti.
bence gece tekrar yap hayatsn a katiliyorum gece cok koyu degilse sivama dedignden yapabilirsin senin yumurta cabuk catlamis bence sivama yap
Yapmamayi tercih ediyorum cnm. Bu ay boyle gecer mayisda kiz o zmn da denerim olmazsa.

Hic uzulme bende bi kere vajinal dus yaptim cook kuruttu beni. Dondurma sut yumurta yiyiyorum. Et muz balik yemiyorum. Derin iliski olmadi ki seninfe olmamis zaten. Benim hiic umidum yok bu ay. Cunku troitim normal ama guatr degerim yuksek cikti. Yarin aksam dr randevum var. Bakalim ne diycek. Guatr degerim yuksekse hnn olmasi cooook dusuk bi ihtimal ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…