- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.421
Bende haberini bekliyodum cnm..daha nasil buyuyecek annesi:)Kizlar ben dr dan geldim kalp atisini duyduk sukur bebegi de gorduk iki haftada buyumus minnak masallah
Cnm senin ilk bebegim olcak sola yatma gibi bi sart yok..dr ne diyor bi duruma konustun mu hic? Sogan kürünü cok duydum ama midemi bulandiriyor diyosun..tok yada hafif tokken denedinmi..intten saracoglunun yazisini oku derim..Cnm onu icmyrm midem cok bulandryr baska bildgnz varsa yapim cnm yatkta sol tarwfa yatmm lazm deme kalkmamam lazm
Cnm dr gdcm cuma gunu drdan folik asitte istycm dr solcm cnm bilmyrm sogn kurj i yapamcm cnm bal corek otunuda denym dyrm cnmCnm senin ilk bebegim olcak sola yatma gibi bi sart yok..dr ne diyor bi duruma konustun mu hic? Sogan kürünü cok duydum ama midemi bulandiriyor diyosun..tok yada hafif tokken denedinmi..intten saracoglunun yazisini oku derim..
Kiz yok istemiyordum takipteydim bugun 11'ci gunumdu . Herifin cosasi geldi heraldeÖnceki yazışmalarını bilmiyorum ama cnm şeyi anlamadım çocuk istiyormusun bu ay eğer istemiyorum dersen de ertesi gün hapı kullanabilirsin
Sorma ozlemcim normalde cok dikkatlidir aslinda , bi kac kere yumurtlama gunlerine uzak iken korunma olmamisti hamilede kalmadigima guvendi galiba . Vardir bir hayir beklemeye gecelim bakalim ya tutar yada tutmaz , fazla yatmadim bin5 dk yattim kalktim hemen ama wc gidince sanki sperm geliyo hala ama bilemiyorum yumurtlamamda yakin oldugu icin dunden biraz akintim baslamisti oda olabilir diye dusunuyorum ..:)) cnmm olsun vardir bunda da bi hayır diyelim..
Insallah canim :) arkamizdan da sizler gelirsiniz insallah :)Bende haberini bekliyodum cnm..daha nasil buyuyecek annesi:)
Canım kaç günlük seninki söyledi mi doktorKizlar ben dr dan geldim kalp atisini duyduk sukur bebegi de gorduk iki haftada buyumus minnak masallah
Aslinda bizim ayarladigimiz konustugumuz zamanda olmus kiz icin uygunSorma ozlemcim normalde cok dikkatlidir aslinda , bi kac kere yumurtlama gunlerine uzak iken korunma olmamisti hamilede kalmadigima guvendi galiba . Vardir bir hayir beklemeye gecelim bakalim ya tutar yada tutmaz , fazla yatmadim bin5 dk yattim kalktim hemen ama wc gidince sanki sperm geliyo hala ama bilemiyorum yumurtlamamda yakin oldugu icin dunden biraz akintim baslamisti oda olabilir diye dusunuyorum ..
Aminnn kuzum...zaman azaldikca tedirginligim artiyor..bi gelseydi bitseydi haziran...Insallah canim :) arkamizdan da sizler gelirsiniz insallah :)
Yani zamanlama olarak ideal olduda hani ben kendimi hazirana hazirlamistim , uzgunum seni yanliz biraktim cnm .. tabi bu arada vajinal dus vs hic olmadi eger tutarsa ki umudum yok pek , cok belirsizlik icinde olacam yani yapmadiklarim icimde kalacak yaa .. amann hayirlisi zaten tutarsada demekki bu sekilde olacagi varmis deyip razi olacam kaderime ..Aslinda bizim ayarladigimiz konustugumuz zamanda olmus kiz icin uygun..aslinda oyle olcak ansizin sitresi olmaz bari...ayy zuleyhacimmmm haziranda bi ben kaldım desene:)) zaman azaldikca benim elim ayagim titriyo resmen..oyuzden ansizin dusunmuyoken olcak..
Cnm ne kadar suredir ugrasiyorsunuz ? Eger uzun suredir hamile kalmaya cabaliyorsan bence dr la yumurta takibi yap ona gøre belki daha kolay olur cnmCnm dr gdcm cuma gunu drdan folik asitte istycm dr solcm cnm bilmyrm sogn kurj i yapamcm cnm bal corek otunuda denym dyrm cnm
Cnm gdcm dr cnm hemde ztn birz kafami dnlerm dyrm bir ay grmcm cnm buraya belki olur cnm burasi beni cok strese sokuyr cnmCnm ne kadar suredir ugrasiyorsunuz ? Eger uzun suredir hamile kalmaya cabaliyorsan bence dr la yumurta takibi yap ona gøre belki daha kolay olur cnm
Olsun kuzumm sizden guc alirim artik haziranda..valla zamanlamasi bence cok iyi gibi..tabi mutlaka testlerini yap ona gore yorumlayalim..Yani zamanlama olarak ideal olduda hani ben kendimi hazirana hazirlamistim , uzgunum seni yanliz biraktim cnm .. tabi bu arada vajinal dus vs hic olmadi eger tutarsa ki umudum yok pek , cok belirsizlik icinde olacam yani yapmadiklarim icimde kalacak yaa .. amann hayirlisi zaten tutarsada demekki bu sekilde olacagi varmis deyip razi olacam kaderime ..
Varya ozlem whatsuptan yazdi yuregim agzimda baktim yazilara supriz ne diye. Ay canimmm ister misin bu ay ikimizin de tutsun ay bi de kizimiz olsun. Hadi insAllah tutar canim zmn cok guzel bence. Gecen ay 14. Gun yumurtlamistin degil miKizlar ben bugun kaza kurbani oldum . Soylemesi ayip oglen iliski oldu bi anda ve hic beklemiyordum adam iceri bosaldi .. Tek tesellim bugun 11'ci gun ve derin iliski olmadi , test yaptim halen negatif , muhtemel yumurtlamamda 3-4 gun sonra . Offf simdi bekle ki tutmu acaba diye
Onumuzdeki ay olur insAllah cnm uzulmeKzlar adet oldum omadi iki. Haftadan snra adet olmak zor gercektn diger aya artk umudlar:)
Uzulmyrm abla dua okucm bu sy bol bol burayada grmcm abla kafam daglms olurOnumuzdeki ay olur insAllah cnm uzulme
Ya bu ay boyle denesem diyorum korkuyorum bugunku iliskiden bosluk bel sirt agrim var. Kasiklarim da agriyor.Cnm gecen ay 2 gun sonra koyulasmis..yani simdiki gibi silik halinden 2 gun sonra koyulma olmus..bide catlamasi var.. boyle silik olursa erken birakmis olmuyomusun?
O zmn seni dinliyore yapmiyore...adami sirtimizi donup yatiyoreee..Canım işte benim son ilişki yaptığımda test çizgim böyleydi aynısı hatta benyapmıştım hani diyorlar ikinci çizgi koyulaşmasan son ilişki olsun diye sen de yap bence enazından sıvama yap riske hiç girmeyim diyosan
Bende 12 de yapicam butun gun disardaydim. İliski olmasin diyor bir ses sanki.Canım testi aksam tekrarla aynı sekildeyse iliski olabilir ama cok koyulasmissa riske atma derim benim son iliski senin onceki 13.gun attigin test gibiyken olmustu ve 1gun sonra catlamisti sende ayni benim gibisin yumurta catlama surelerimiz ayni gibi benimki 1gun sonra catlayinca biraz risk oldu sen testi artik sık sık tekrarlamaya devam et bence
Riskli gibi gekiyor cnm agrilarim artti cunku yumurtlayacagim sanki.zuleyha83 hayatsn @Pamuk13 sessizcekimsesizce @ovuc23 @Bursalim 123 @bulut29 @LoveMuffin @beyaz_melek46 @Angellgirl17 [USER
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim oldugu icin etiketledim. Mavi yazili olanlar gecen ay testleri. Siyahlar bu ay. 9/10/11/12 sabaha karsi oldu iliskiler. Bugun de iliski olsun mu? Olursa gece olacak yine. Vajinal dus yapamiyorum tahrisim oldugu icin. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Hepinize tesekkur
ence cnm senin daha çok erken geç yumurtluycan gibi duruyor bugünü de dene ende fayda var
Aynen gulum bekleyelim bakalim. Aramizda 1 gun var yalniz benim 12 senin 11. Gun. Ayyy kuzummm ikimizde aybi ay hamis kalimisiz kizlarimizaa. Ay valla hic heyecanim yoktu yine sicak basti beniii...Canim bence bugun riskli olabikir gece yapmisiniz beklemeye gec derim ben . Zaten 14 cu gun hem pozitif ve pic olmus . Ben sahsen yapmazdim ama sen bilirsin tabi
Saol cnm bekliyim diyorum agrilarim artti.Olsun canım çünkü silik halen
Yapmamayi tercih ediyorum cnm. Bu ay boyle gecer mayisda kiz o zmn da denerim olmazsa.bence gece tekrar yaphayatsn a katiliyorum gece cok koyu degilse sivama dedignden yapabilirsin senin yumurta cabuk catlamis bence sivama yap
Hic uzulme bende bi kere vajinal dus yaptim cook kuruttu beni. Dondurma sut yumurta yiyiyorum. Et muz balik yemiyorum. Derin iliski olmadi ki seninfe olmamis zaten. Benim hiic umidum yok bu ay. Cunku troitim normal ama guatr degerim yuksek cikti. Yarin aksam dr randevum var. Bakalim ne diycek. Guatr degerim yuksekse hnn olmasi cooook dusuk bi ihtimal kiYani zamanlama olarak ideal olduda hani ben kendimi hazirana hazirlamistim , uzgunum seni yanliz biraktim cnm .. tabi bu arada vajinal dus vs hic olmadi eger tutarsa ki umudum yok pek , cok belirsizlik icinde olacam yani yapmadiklarim icimde kalacak yaa .. amann hayirlisi zaten tutarsada demekki bu sekilde olacagi varmis deyip razi olacam kaderime ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?