Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar iyi akşamlar söz nişan mevlüt ben pert oğlumu aldım koynuma yatıcam şimdi .hepinizin kandili mübarek olsun .Rabbim gönlünüzen geçeni kabul etsin .yarın işte tek tek okurum beni mazur görün bu günlerde.

Hahahah valla yasin okudum hemde 3 tane

Hadi sila iyisin fazladan 3 yasini kaptim
Kiyamam olsun cnm kalani meryem suresi okursun. sessizcekimsesizce ve hayatsn arkadaslarima katiliyorum. Rabbim belki senin duanin kabul olacagi icin yasin okuttu sana belli olmaz. Listeyi ni guncelliyim paylasirim.

Yat dinlen canim yarin enerjini toplsmis olarak geri don bize

Dua persembe gunu bitecek arkadaslar. Eklemedigim varsa bilgi versin lutfen. Persembeden sonra benim icin dua baslanacak hayirlisi ile. Bu ay dua sikisikligimiz oldugu icin biraz okumayi hizlandirip persembeyi beklwmeden bitirebilirsek, zuleyha icin de dua okumamiz lazim. Biliyorsunuz bu ay kacagi var. Lutfen duyarli olalim. Sira ile hepimize okunacak. Okuyamayan arkadaslar lutfen listeden cikis istesin ki bir iki kisi yuzunden aksaklik olmasin. Dualarin bagislamasini niyetine okudugumuz arkadas yapiyor bilginize.

Yarim kalmazmi gulum oyle birazi yasin birazi meryem .. birde istahli okudumki yaaa
Okurum olsun canim
Yok camim meryem surwsini kendimiz 41 adet okuyoruz yani 41 tane olursa daha iyi diye bir rurum yok zaten. O bizim niyetimiz. 41 adet adina niyet edilmis dua okunuyor neticede. Allah kabul etsin.

Zuleyhaya guluyorum da kendim tembel ben hic okumadim bugun gun boyu bulanti vardi bazen boyle kotu oluyorum yarin iyi olmaya calisicam cok yatinca da bulantim fazla oluyor onu hissettim okucam ama tamamlarim ben ins

Zuleyhaya guluyorum da kendim tembel ben hic okumadim bugun gun boyu bulanti vardi bazen boyle kotu oluyorum yarin iyi olmaya calisicam cok yatinca da bulantim fazla oluyor onu hissettim okucam ama tamamlarim ben ins
Ya bazen oluyor zaten hamilesin cnm. Zor olunca soyle tamamlariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…