- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.461
canim benim 14unde yumurta catladi 13unde son iliski oldu yani tam da erkek zamaniCanim seninki yumurtlamaya cok yakin iliski oldu dimi bir sonraki gunmu pozitifti senin testin?
Kiz demet ne yapcan anlamadim iliski deme test yapcan demi korkutma beni ben yaptim siz yapmayin :)Evet cnm wksam da yapicam. Muhtemel yarin tam koyulasip pic olacak. İstek basladi cunku adam toplantiya kavga dovus gitti :)
onu ben de hep dusunurdum :)Suan birseyi cok merak ediyorum. Acaba icerde sperm var mi? Varsa ne yapiyorlar? Erkek sperm kaldi mi acaba? Kafamda deli sorular...
Yok kiz test yapcam iliskiyi kapattim ben. Bu ay boyle tutmazsa mayista az saha one cekerim belki. Yada cekmem boyle denerim. Ayy nedense icimden bir his olmayacak bosuna ugrasma diyo. Hic jizin olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim hakkimisda en hayirli olani nasip etsin cnm.Kiz demet ne yapcan anlamadim iliski deme test yapcan demi korkutma beni ben yaptim siz yapmayin :)
onu ben de hep dusunurdum :)
Daha olmadan olumsuz dusunmeye baslamisin bi de bana kiziyodun :) sen bikac ay boyle dene canim sonra 20.haftaya kadar dusunursun benim gibi cok zor beklemek ama ben bugun guzel bi ruya gordum anlami evladimin cok hayirli olacagi imis erkek de olsa en azindan hayirli olacagini dusuncem insallah zaten sağlıkla gelsin insallah bebeklerimiz huzur mutluluk getirsin :)Yok kiz test yapcam iliskiyi kapattim ben. Bu ay boyle tutmazsa mayista az saha one cekerim belki. Yada cekmem boyle denerim. Ayy nedense icimden bir his olmayacak bosuna ugrasma diyo. Hic jizin olmayacak gibi hissediyorum. Rabbim hakkimisda en hayirli olani nasip etsin cnm.
Evet haklisin kendime de kiziyorum nedense bugun bunun icin duada etmek istemiyorum. Aklim bulanik gibi sanki. Ayy olursa olur olmazsa olmaz. Bi bebek daha istiyorum bu kesin. Artik erkek de olsa basimin taci. Zaten 3-5 ay olmazsa salcam gitcek. Aylarca senelerce beklemeye tahammulum yikokki..Daha olmadan olumsuz dusunmeye baslamisin bi de bana kiziyodun :) sen bikac ay boyle dene canim sonra 20.haftaya kadar dusunursun benim gibi cok zor beklemek ama ben bugun guzel bi ruya gordum anlami evladimin cok hayirli olacagi imis erkek de olsa en azindan hayirli olacagini dusuncem insallah zaten sağlıkla gelsin insallah bebeklerimiz huzur mutluluk getirsin :)
olur mu oyle sey canim dua et tabiki hayirlisiyla kiz de ben de senin gibi olmustum ocak ve subatta iki uc gun once biraktim olmayinca bi gun once yaptim ama iste kiz mi erkek mi diye dusunup duruyorum bi kere sen bu yola kiz icin ciktin canim gonul nefis degisik dusunduruyo bebek isterken hemen olsun istiyoruz ama bence 5 -6 ay da olsa koyulasmayi gorunce birak iliskiyi olunca uzuluyosun neden o sekilde yapmadim diyeEvet haklisin kendime de kiziyorum nedense bugun bunun icin duada etmek istemiyorum. Aklim bulanik gibi sanki. Ayy olursa olur olmazsa olmaz. Bi bebek daha istiyorum bu kesin. Artik erkek de olsa basimin taci. Zaten 3-5 ay olmazsa salcam gitcek. Aylarca senelerce beklemeye tahammulum yikokki..
Gec bırakmışın sen canım ya 13 çok risklı, ama hiicc belli olmaz hersey yaradanin elinde , ne olursa olsun kiz veya erkek onemli olan sagligi sihhati hayirlisi olmasi onceligimiz bu cinsiyeti ikinci planda .canim benim 14unde yumurta catladi 13unde son iliski oldu yani tam da erkek zamani
bende aksam yapacam yazinca iliski anladim ama yazmisin zaten testi yapacaginiEvet cnm wksam da yapicam. Muhtemel yarin tam koyulasip pic olacak. İstek basladi cunku adam toplantiya kavga dovus gitti :)
testleri atacagim ama tek tek atacam resimleri cunki toplu atarsam kafaniz karisir cunki benim testler bekledigi icin cok pozitif duruyo , 5 dk icinde cektigim resimleri atiyimzuleyha83 Allah kabul etsin cnm eklerim bulgisayari acinca cnm. Bu arada teslerin rwsmini atsana.
Benim de kasik agrim basladi belim agriyor. Az akinti geldi. Yarin olgunlasir gece pic olur muhtemel benim. Oyle olursa 2.5 gun once birakmis olucam. Hakkimizda hayirlisi.
ay o sorular benimde aklimda acaba icerde canli kaldilarmi kaldilarsa kimler kaldi hadi kizlarim gosterin kendinizi dayanin az kaldi yumurtacatliyacak az kaldi gibi manyak manyak konusuyorumSuan birseyi cok merak ediyorum. Acaba icerde sperm var mi? Varsa ne yapiyorlar? Erkek sperm kaldi mi acaba? Kafamda deli sorular...
aynen canim cok riskli hem de oglumda da aynen boyle olmus sonradan farkettim onun ovu testlerini ben yanlis hatirlamisim baktim hamile kaldiktan sonra bu iliski zamani gibi olmusGec bırakmışın sen canım ya 13 çok risklı, ama hiicc belli olmaz hersey yaradanin elinde , ne olursa olsun kiz veya erkek onemli olan sagligi sihhati hayirlisi olmasi onceligimiz bu cinsiyeti ikinci planda .
bende aksam yapacam yazinca iliski anladim ama yazmisin zaten testi yapacagini
testleri atacagim ama tek tek atacam resimleri cunki toplu atarsam kafaniz karisir cunki benim testler bekledigi icin cok pozitif duruyo , 5 dk icinde cektigim resimleri atiyim
Demet sancilarim artti yaa ayni dogum sancisi basladigindaki gibi agriyo butun alt takim
Ustelik akintimda normalinden fazla bu sefer sanki baya bi sulu geliyo ..
ay o sorular benimde aklimda acaba icerde canli kaldilarmi kaldilarsa kimler kaldi hadi kizlarim gosterin kendinizi dayanin az kaldi yumurtacatliyacak az kaldi gibi manyak manyak konusuyorum
Canim valla iyle ama yinede hicbelli olmaz, cunki biz ne yaparsak yapalim nasibimizde ne varsa o olur .. biz yinede unidimizi kesmiyoruz her iki cinsiyete hazirlikli olalim yoksa cok buyuk bi hayal kirikligi yasariz ..aynen canim cok riskli hem de oglumda da aynen boyle olmus sonradan farkettim onun ovu testlerini ben yanlis hatirlamisim baktim hamile kaldiktan sonra bu iliski zamani gibi olmus
Kiz yasin kime okudun? Meryem suresi okuyoruz ya didara. Sen silada mi takildin baciimmWhiteandblue canil bi yasin daha okudum 3 oldu 2 kaldi
Kiz yasin kime okudun? Meryem suresi okuyoruz ya didara. Sen silada mi takildin baciimm
Insallah olcak cnm benim..Evet haklisin kendime de kiziyorum nedense bugun bunun icin duada etmek istemiyorum. Aklim bulanik gibi sanki. Ayy olursa olur olmazsa olmaz. Bi bebek daha istiyorum bu kesin. Artik erkek de olsa basimin taci. Zaten 3-5 ay olmazsa salcam gitcek. Aylarca senelerce beklemeye tahammulum yikokki..
Kiz yasin kime okudun? Meryem suresi okuyoruz ya didara. Sen silada mi takildin baciimm
Cnm degil mi icinden yasin gecmis demekki Zuleyhamizin.kiz zuleyha guldum ha zuleyha83 hic belli olmaz okutan Allah belki senin Yasin vesile olcak Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?