- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.441
Evet aynen testlere gore hamilelik olup olmiyacaginida anlarimOlsun kuzumm sizden guc alirim artik haziranda..valla zamanlamasi bence cok iyi gibi..tabi mutlaka testlerini yap ona gore yorumlayalim..
Demet birlikte yazismalarimiz aklima geliyo fazla gecmedi topigi actin valla hayirlisiyla tutsunbirde kizlarimiz olursa off deyme keyfimize .. gecen ay 15'ci gun pozitif oldu ve ogun aksami silik cikti test . Birlikte heyecanla bekliyecez artikinVarya ozlem whatsuptan yazdi yuregim agzimda baktim yazilara supriz ne diye. Ay canimmm ister misin bu ay ikimizin de tutsun ay bi de kizimiz olsun. Hadi insAllah tutar canim zmn cok guzel bence. Gecen ay 14. Gun yumurtlamistin degil mi
Sagol cnm benim ya dua edelim insaAllah yarinda kandil bol bol dua edelim insaAllahzuleyha83 canım bence vaktinde olmuş ilişki bence kız icin,hayırlısı olsun dua ile
Valla cnm dun dondurma yedim bi kac gundurYa bu ay boyle denesem diyorum korkuyorum bugunku iliskiden bosluk bel sirt agrim var. Kasiklarim da agriyor.
Bence iliskiyi kesmekle iyi ettin cnm riskli olurdu ustelik gece olacaktiki iliski 13'cu gune gecmis oluyordun cok riskli
O zmn seni dinliyore yapmiyore...adami sirtimizi donup yatiyoreee..
Bende 12 de yapicam butun gun disardaydim. İliski olmasin diyor bir ses sanki.
Riskli gibi gekiyor cnm agrilarim artti cunku yumurtlayacagim sanki.
Aynen gulum bekleyelim bakalim. Aramizda 1 gun var yalniz benim 12 senin 11. Gun. Ayyy kuzummm ikimizde aybi ay hamis kalimisiz kizlarimizaa. Ay valla hic heyecanim yoktu yine sicak basti beniii...
Saol cnm bekliyim diyorum agrilarim artti.
Yapmamayi tercih ediyorum cnm. Bu ay boyle gecer mayisda kiz o zmn da denerim olmazsa.
Hic uzulme bende bi kere vajinal dus yaptim cook kuruttu beni. Dondurma sut yumurta yiyiyorum. Et muz balik yemiyorum. Derin iliski olmadi ki seninfe olmamis zaten. Benim hiic umidum yok bu ay. Cunku troitim normal ama guatr degerim yuksek cikti. Yarin aksam dr randevum var. Bakalim ne diycek. Guatr degerim yuksekse hnn olmasi cooook dusuk bi ihtimal ki
7 haftalik dedi canimCanım kaç günlük seninki söyledi mi doktor
hayirlisi olsun canm tedirgin olma sadece benim gibi bi yanlisa dusup yumurtlama zamani yapmaAminnn kuzum...zaman azaldikca tedirginligim artiyor..bi gelseydi bitseydi haziran...
sagolasin canim amin inssessizcekimsesizce canım gözün aydın,sağlıkla al inşallah
Gunaydin cnm. Seninde kandikin mubarek olsunGunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize ..,
Bugun kandil , hepinizin kandili mubarek olsun bugun insaAllah dualarda bulusalim . Allah simdiden edilecek butun dualarimizi kabul etsin ins .
Cnm aksamida at yapinca..koyulasma baslamisesimin telinden gobderiyorum kucultum biraz boyutu kabul etmedi.
Hadi yaa ciddimi ? Bu mevsimdeAnkara da kar yağıyor kızlar:)
Evet cnm ya halada yagiyor ama eriyorHadi yaa ciddimi ? Bu mevsimde
Aksam koyulassada iyi bizim icin cnm..Benim test dunki testen daha koyu bugun yumurtlamam yaklasiyo galiba adet sancisi gibi sancim var bugun kizlar . Dunki teste gore bugunki test daha cabuk belirginlesti Lh yukseldi galiba ama 5 dk icinde baktigimda negatif . Su an baktigimda baya bi koyu ama 5 dk sonra test gecersiz oluyo . Bu yuzden dklar cok onemli kizlar
Zaten yagsada tutmaz bu mevsimde .Aksam koyulassada iyi bizim icin cnm..
Canim seninki yumurtlamaya cok yakin iliski oldu dimi bir sonraki gunmu pozitifti senin testin?7 haftalik dedi canim
hayirlisi olsun canm tedirgin olma sadece benim gibi bi yanlisa dusup yumurtlama zamani yapma
sagolasin canim amin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?