Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Olsun kuzumm sizden guc alirim artik haziranda..valla zamanlamasi bence cok iyi gibi..tabi mutlaka testlerini yap ona gore yorumlayalim..
Evet aynen testlere gore hamilelik olup olmiyacaginida anlarim
Varya ozlem whatsuptan yazdi yuregim agzimda baktim yazilara supriz ne diye. Ay canimmm ister misin bu ay ikimizin de tutsun ay bi de kizimiz olsun. Hadi insAllah tutar canim zmn cok guzel bence. Gecen ay 14. Gun yumurtlamistin degil mi
Demet birlikte yazismalarimiz aklima geliyo fazla gecmedi topigi actin valla hayirlisiyla tutsunbirde kizlarimiz olursa off deyme keyfimize .. gecen ay 15'ci gun pozitif oldu ve ogun aksami silik cikti test . Birlikte heyecanla bekliyecez artikin

zuleyha83 canım bence vaktinde olmuş ilişki bence kız icin,hayırlısı olsun dua ile
Sagol cnm benim ya dua edelim insaAllah yarinda kandil bol bol dua edelim insaAllah

Valla cnm dun dondurma yedim bi kac gundur
d-vitamini folik asit ve sut tukettim , bugunde sok sok adamin gunduz aklina dustu tovbe tovbe coluk cocuk ayaktayken oldu bi sekilde gizli sakli hahah . Naptin sen desemde bisey olmaz dedi cikti isin icinden , fazla yatmadigim halde gun icinde baya bi akintim oldu spermdi heralde .
Nasib olacaksa tutunmustur cnm Rabbim hayirlisini versin hepimize ins .

Gunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize ..,
Bugun kandil , hepinizin kandili mubarek olsun bugun insaAllah dualarda bulusalim . Allah simdiden edilecek butun dualarimizi kabul etsin ins .

gunaydin. bugunku testim aceleye geldi ama 8 de uyandim wc ye gittim. su icmeden 8:30 da wcye gittim yaptim. koyulasma baslamis baya muhtemel yarinda tam koyulasir catlar. aksama veya oglen firsat bulursam tekrarlarim.

Herkese hayirli pazarlar.
Mirac kandilimiz mubarek oksun. bu gece yapilacak ibadetlerimizi unutmayalim. bol bol dua edelim Rabbim kabul etsin.

Cocuklarimizin da 23 nisan cocuk bayrami kutlu olsun. biz gosteriye kaciyoruz.

Benim test dunki testen daha koyu bugun yumurtlamam yaklasiyo galiba adet sancisi gibi sancim var bugun kizlar . Dunki teste gore bugunki test daha cabuk belirginlesti Lh yukseldi galiba ama 5 dk icinde baktigimda negatif . Su an baktigimda baya bi koyu ama 5 dk sonra test gecersiz oluyo . Bu yuzden dklar cok onemli kizlar

Aksam koyulassada iyi bizim icin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…