Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
yürekten soyluyorum kiz cocugu gercekten cok farkli Allahim isteyen herkese kiz evlat versin gercekten ana kiz arkadas gibi oluyor ilerde .bende erkek istemistim hep ama nasip olmadi iyikide kizim var diyorum.Allah yavrularimizi bize bagislasin kizi erkegi olmaz saglikli olsunlarda

ben adetimden hemen sonra hamile kaldim kizim oldu .bunu paylasacaktim size belki faydasi olur
Adetten hmn sonra erkek olmus bircok arkadasin hatta grubumuzda da var. Rabbim sana kiz evlat nasip etmis. Evladin kizi erkegi kucukken olmaz da buyuduklerinde olur illa ki. Saglikli hayirli evlat olsunlar insAllah

Adetten hmn sonra erkek olmus bircok arkadasin hatta grubumuzda da var. Rabbim sana kiz evlat nasip etmis. Evladin kizi erkegi kucukken olmaz da buyuduklerinde olur illa ki. Saglikli hayirli evlat olsunlar insAllah
kismet demekki cnm farkli olabilir.Amin saglikli hayirli olsunlar .Rabbim sanada kismet eder insallah bi prenses

erkek anasi olmak nasil acaba :)kime.duskun oluyorlar anneye mi
Kime neye gore derim ben. Mesela esim calistigi halfe benden daha cok cocuklarla vakit gecirdigi olur. Cocuklari da cok sever cocuklarda onlari. Ayrimcilik yapamam bu konuda ama anneye tabiki. Oglum babagisla bogusur gelir saclarimi koklar koynuma girip uyumaya bayilie buyuk olan 7 yasinda. Sadece benim dudagimdan oper babasinin bile opmez. Ufak da bensiz en fazla 3/4 saat durur sonra kapiya gidip looloo diye bagirir. Loo bana lakabi yoksa anne de diyor yani.

aaa kizin mi var senin ne guzel:)peki hamilesin galiba simdi neyin olacak kiz mi erkek mi:)
evet babasıyla kızım yanında öpüşemeyiz o derece Allahtan erken uyuyor gene kızım olacak tatlım bende erkek bebiş hasretim olacak galiba .

ne mutlu size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…