Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bizde o kizin peşindeyiz iste:) hosgeldin arkadasim
aynen o kiz bizi de bulur mu acaba

Ovu testi takibiyle sanki erkek bebek daha kolay gibi geliyor cnm..denemismiydin..tabiki nasip en basta
canim bi aile var burda sanirim 6. Mi 7. Mi kizi oldu erkek olsun diye calisiyolar ama kizlari oluyo hep aslinda ikisi de zor olabiliyo bazen

[

Canim ben bu hafta hem sana niyet hemde didara ayri ayri okurum yanliz senin niyetinide yazki ona gore soyleyeyim ...

Hayırlı kandiller kızlar kac gun der hiç giremedim topiğe ama aklım hep buradaydı hepsini okudum yazılanların bu ay arkadaşlarımız için heyecanlı bekleyiş başlamış ins allah hepiniz hamile kalın hepinizinde kızı olsun mayıs ayı gelsede bizde baslasak benim yanlız şikayetlerin var iyiki doktora randevu almışım gitmek istemiyordum ama akıntı kaşıntı ne ararsan başladı acaba sirkeli vajinal düş yapıyoruz ondan mi oldu normalde hiç böyle olmazdı bi perşembe gelsede gitsem doktora soracam kiz bebis yöntemi varmı diye bakalim ne dicek

wyuzde 50 ihtimal var der cogu dr ya dr lara gore sacma geliyo bu ugraslar genelde canim gecmis olsun

aman tatlım 2 yeterli şuan başka şeylerde var 3. yü istememde tabi hayırlısı ha yarın bi kaza felan olur 3. bebiş gelirse yapacak bir şey tabi ki :)
Hayirlisini dileyelim kızlar bir arkadaşımın 3.5 yaşında bir kızı var,ikinci kızı 9 aylık ve geçen hafta üçüncüye hamile oldugunu öğrendi.esinde problem vardı ikinci kızı için çok uğraşmıştı.olmaz diye kaza ile üçüncüye hamile kalmış şimdi..O da üçüncü asla düşünmem diyordu,Allah al dedi sana asla,o yüzden büyük konuşmamak lazım.ben korkarım büyük konuşmaktan

aynen tatlım bende asla demiyorum tabi ki. tedbir bizden taktir Allahtan. ha hemen istemiyorum ama olursa da tabi ki doğururum yanı :)

erkek anasi olmak nasil acaba :)kime.duskun oluyorlar anneye mi
Hoşgeldin canım,sağlıkla büyüt evladını,Allah'ım sana babasına bağışlasın.hayirli evlat olsun.benimde 27 aylık bir oğlum var aşırı bana düşkün,eşim biraz bozulsada yapacak bişey yok erkekler genelde anaci,bence eşim kendisini görüyor olmalı oğlumda :)))

Sağ ol canım ben gene de soru cam şansımı deneyim bu ay denemeye hemen adet bitimi başlamadan mi sen nasıl yapmistin
beni bosver canim sen ovu takibi ile yaparken koyulasma oldugu gun kesin iliski olmasin

benim de bi ark 4. Kizina hamile kaza ile 4. De kiz olunca kabullenemedi bi turlu zor bu cocuk meselesi Allah hayirli evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…