- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.581
Benim az onceki testim t cizgisi daha koyu bugun catlar muhtemel yimirtam. Bugun kaynanamda gun vardi ama gitmeyecegim. Bugun evde bol bol dinlenip dua okuyacagim. Zira bugun dollenme olabilir. Halkimizda hayirlisi. Bel agrim var kasik agrim adet gibi. İnsAllah tutar kizlar dua edin bana.
inşallah olur tatlım sen pozitif düşünGece iliskiye girin diyordu bir makale ge e girdim 9/10/11/12 gun geceleri girdim.
inşalalh canım tutar senin ki benimkinden pek umutlu değilim ben çok yordum kendimi şu kaç günde çünküBenim az onceki testim t cizgisi daha koyu bugun catlar muhtemel yimirtam. Bugun kaynanamda gun vardi ama gitmeyecegim. Bugun evde bol bol dinlenip dua okuyacagim. Zira bugun dollenme olabilir. Halkimizda hayirlisi. Bel agrim var kasik agrim adet gibi. İnsAllah tutar kizlar dua edin bana.
Cnm senin catladi zaten muhtemel dollenme olmustur.Demetim Züleyha geçermi kızlar bu ayyy .
Acaba içer de spermler var mı kız?
benim kesin yoktur dört gündür o kadar koşturdum ki sırtım yumurtalıklarım çok ağrıdı ayaklarımı hissedemez oldum .Bu haftada bahar temizliğine başlayacam nasıl olacak bilmiyorum
cuma günü çatlamıştı benim. inşalalh canım ama sanmıyorumCnm senin catladi zaten muhtemel dollenme olmustur.
İnsAllah canim Rbbime sigindim hakkimda hayirlisi olani nasip etsininşallah olur tatlım sen pozitif düşün
Kiz yormakla ne alakasi var bu isin yaa. Sperm icerde sicak ortamda yumurta bekliyor. Bende durmuyorum ki hic surekli kosusturma. Ben sadece sicak banyo yapmadim spermlere iyi gelmesmis. İlik banyo yaptim. Baska da birde iliski olmadi icerde sakince beklesinler dedim hirpalansin istemedim.inşalalh canım tutar senin ki benimkinden pek umutlu değilim ben çok yordum kendimi şu kaç günde çünkü
Umutsuzluk yok dua edelim Rabbim nasip etsin. Senin kacinci ay bu denemecuma günü çatlamıştı benim. inşalalh canım ama sanmıyorum
Reglime daha on gun var canı m alsın da doktor fitil verse bir haftada gecer ama acaba fitilin etkisi ne kadar sürü yo bilmiyorum bide erkek olmasın yada fitil bitince etkisi bitermiCanım bolll su iç eğer reglene daha varsa maydanos suyuuu kaynat iççç inş mayısa kadar geçmiş olur.
KİMYASAL GEELİKTEN SONRAKİ 2. AY CANIM GEÇEN AY REGLE OLDUM İŞTEUmutsuzluk yok dua edelim Rabbim nasip etsin. Senin kacinci ay bu deneme
FİTİLLE BOL SU İÇ GEEÇR CNM BENCE REGLEYLE ATARSIN ZATEN ONU İNŞALALH.Reglime daha on gun var canı m alsın da doktor fitil verse bir haftada gecer ama acaba fitilin etkisi ne kadar sürü yo bilmiyorum bide erkek olmasın yada fitil bitince etkisi bitermi
Ben dış gebelik olduğum ay bayram temizliği yaptım 1 hafta botunca yine kendimi çok çok yordum hep ona bağladım neden seKiz yormakla ne alakasi var bu isin yaa. Sperm icerde sicak ortamda yumurta bekliyor. Bende durmuyorum ki hic surekli kosusturma. Ben sadece sicak banyo yapmadim spermlere iyi gelmesmis. İlik banyo yaptim. Baska da birde iliski olmadi icerde sakince beklesinler dedim hirpalansin istemedim.
Kimyasali hemen korunmayi bitaktigin gibi mi kaldin?KİMYASAL GEELİKTEN SONRAKİ 2. AY CANIM GEÇEN AY REGLE OLDUM İŞTE
Olabilir. İkinci oglunda sadece supurup sildim. Hicbir ise bakmadim. Bu seferde valla cam silinecek hiic yapamam evladimdan kiymetli dwgil iki cam. Ona zemin hazirlayacaksa valla gitmiycem kaynanamada bsim agriyor dedim kime ne bosver ya. Sende yorma kendini dinlen kacmadi temizlik.Ben dış gebelik olduğum ay bayram temizliği yaptım 1 hafta botunca yine kendimi çok çok yordum hep ona bağladım neden se
:) :)Ay cok heyecanlandim ben yaa valla sofrayi toplayamadim yuregim agzimda. Belki birazdan bir kiz spermi benim yumurtami dolleyecek. Belki erkeksperm dolleyecek belki dollenmeyecek. Bu nasil heyecan yaa offf
kız dedim ya saan ben eylülde dış gebelik geçirdim 4 ay korunma verdi doktor korunmayı bıraktım kimyasaal geçirdim ertesi ay regle oldum hemen bu ayda deniyoruz işteKimyasali hemen korunmayi bitaktigin gibi mi kaldin?
Ya merak ettigim hemen hamile kalabiliyor musun? Sorun yoksa bu sefer de hamile kalanilirsin cnm o yuzden sordum. Dis gebeligi gecirdiginde ne kadar olmustu korunmayi birkalikız dedim ya saan ben eylülde dış gebelik geçirdim 4 ay korunma verdi doktor korunmayı bıraktım kimyasaal geçirdim ertesi ay regle oldum hemen bu ayda deniyoruz işte
İki ay olmuştu sanırım canım .Ama doktora gittiğimde bana senin hamile kalman da sorun yok hemen olabiliyorsun sıkıntı yapma demişti .Ya merak ettigim hemen hamile kalabiliyor musun? Sorun yoksa bu sefer de hamile kalanilirsin cnm o yuzden sordum. Dis gebeligi gecirdiginde ne kadar olmustu korunmayi birkali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?