- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.561
bilmiyorum canim bu konuda ne dusunuyodu ama ben korkuyorum tup baglatma spral filan belki o da korkmustur bilmiyorum ya da kaza ile oluverecegini bilememistircanım aslında 3ten sonra tüplerini bağlatabilirdi.
olabilir :) hayırlısı böyleymiş :)bilmiyorum canim bu konuda ne dusunuyodu ama ben korkuyorum tup baglatma spral filan belki o da korkmustur bilmiyorum ya da kaza ile oluverecegini bilememistir
Gunaydin cnm. Bir kere yaptim bende de oldu hemde kuruluk kasinti akinti az oldu valla 12. Gunune kdr acuya aciya oldu iliski. Sonra gecti bir daha yapmayinca. Bende ph dengesini bozdugu icin mantar yapmis olabilir. Dr fitil verir zaten iyi gelir cnm gecmis olsunmHayırlı kandiller kızlar kac gun der hiç giremedim topiğe ama aklım hep buradaydı hepsini okudum yazılanların bu ay arkadaşlarımız için heyecanlı bekleyiş başlamış ins allah hepiniz hamile kalın hepinizinde kızı olsun mayıs ayı gelsede bizde baslasak benim yanlız şikayetlerin var iyiki doktora randevu almışım gitmek istemiyordum ama akıntı kaşıntı ne ararsan başladı acaba sirkeli vajinal düş yapıyoruz ondan mi oldu normalde hiç böyle olmazdı bi perşembe gelsede gitsem doktora soracam kiz bebis yöntemi varmı diye bakalim ne dicek
Gorumcemin de iki oglu var. Bana hep diyor ki demetten iyi kaynana olur. Kimsenin etine sutune karismadigim icin ve sakin bir yapim oldugu icin oyle soyluyor. Onemli olan bizim nasil kaynana olacagimiz degil, evlatlarimizin mutlu huzurlu yuvasi olsun beni ayda birde arasa olur derim hep.erkek anasi olmak zor :)potansiyel kaynanalar siziiii:)))
aynen tatlım ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ benim içinde öyle. çevremde çok görüyorum yeni evlilerinden evinden çıkmayan kaynana hep işlerine karışan kaynana dolu var. ne gerek var kiGorumcemin de iki oglu var. Bana hep diyor ki demetten iyi kaynana olur. Kimsenin etine sutune karismadigim icin ve sakin bir yapim oldugu icin oyle soyluyor. Onemli olan bizim nasil kaynana olacagimiz degil, evlatlarimizin mutlu huzurlu yuvasi olsun beni ayda birde arasa olur derim hep.
Sağ ol canım berbat bişey ondanda hamile kalamamis olabilirim bide ben ilişkiyi çok erken kestim galiba bu sefer hafif koyuluk olunca denicem tabi çok koyulasmadan bide kafam a bişey takıldı sen ilişkiye yedinci gun mu başladın yoksa adet biter bitmez korunmasizmi oldu malum zaman yaklasiyo ona göre bende deneyim şimdi doktor bana fitil verirse erkek sperm için fitil yer hazirlamaz mi sanki öyle okumuştu m erkek bebek isteyenler kullanıyordu diye hatırlıyorumGunaydin cnm. Bir kere yaptim bende de oldu hemde kuruluk kasinti akinti az oldu valla 12. Gunune kdr acuya aciya oldu iliski. Sonra gecti bir daha yapmayinca. Bende ph dengesini bozdugu icin mantar yapmis olabilir. Dr fitil verir zaten iyi gelir cnm gecmis olsunm
tatlım bende vajinal enfeksiyon geçirmiştim akıntın mı var?Sağ ol canım berbat bişey ondanda hamile kalamamis olabilirim bide ben ilişkiyi çok erken kestim galiba bu sefer hafif koyuluk olunca denicem tabi çok koyulasmadan bide kafam a bişey takıldı sen ilişkiye yedinci gun mu başladın yoksa adet biter bitmez korunmasizmi oldu malum zaman yaklasiyo ona göre bende deneyim şimdi doktor bana fitil verirse erkek sperm için fitil yer hazirlamaz mi sanki öyle okumuştu m erkek bebek isteyenler kullanıyordu diye hatırlıyorum
Tmm cnm hmn ekliyorum.Whiteandblue kuzum ben O ovuc23 arkadaşımız için cumaydi sanırım 3 adet okumuştum.unutmussun herhalde eklemeyi
Evet canim ya akıntı var kasintida var persembe günü doktora git cem şimdi fitil verirse korkum erkek bebek için zemin hazirlamasintatlım bende vajinal enfeksiyon geçirmiştim akıntın mı var?
tatlım akıntı renkli ve kokulu + kaşıntı varsa büyük ihtimal enfeksiyondur fitille geçiyor biraz geçesiye kadar ara verirsinizEvet canim ya akıntı var kasintida var persembe günü doktora git cem şimdi fitil verirse korkum erkek bebek için zemin hazirlamasin
Sağ ol canım geçen aydan beri mayıs ayını bekliyordum ara vermek istemiyordum ama fitil olayı kafamı karistiriyo sende fitil kullandıktan sonra mi hamile kaldın kızın olacaktı dimitatlım akıntı renkli ve kokulu + kaşıntı varsa büyük ihtimal enfeksiyondur fitille geçiyor biraz geçesiye kadar ara verirsiniztemizlik+ su geçmesine yardımcı oluyor :)
Evet tatlım ama benim hamileyken olmustum . bol su ve fitil kullanarak geçiyor ama geçince de bitmiyor maalesef senin ve eşinin çok dikkat etmesi gerek .Sağ ol canım geçen aydan beri mayıs ayını bekliyordum ara vermek istemiyordum ama fitil olayı kafamı karistiriyo sende fitil kullandıktan sonra mi hamile kaldın kızın olacaktı dimi
Canım bolll su iç eğer reglene daha varsa maydanos suyuuu kaynat iççç inş mayısa kadar geçmiş olur.Sağ ol canım geçen aydan beri mayıs ayını bekliyordum ara vermek istemiyordum ama fitil olayı kafamı karistiriyo sende fitil kullandıktan sonra mi hamile kaldın kızın olacaktı dimi
Gece iliskiye girin diyordu bir makale ge e girdim 9/10/11/12 gun geceleri girdim.Sağ ol canım berbat bişey ondanda hamile kalamamis olabilirim bide ben ilişkiyi çok erken kestim galiba bu sefer hafif koyuluk olunca denicem tabi çok koyulasmadan bide kafam a bişey takıldı sen ilişkiye yedinci gun mu başladın yoksa adet biter bitmez korunmasizmi oldu malum zaman yaklasiyo ona göre bende deneyim şimdi doktor bana fitil verirse erkek sperm için fitil yer hazirlamaz mi sanki öyle okumuştu m erkek bebek isteyenler kullanıyordu diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?