Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin cnm. Bir kere yaptim bende de oldu hemde kuruluk kasinti akinti az oldu valla 12. Gunune kdr acuya aciya oldu iliski. Sonra gecti bir daha yapmayinca. Bende ph dengesini bozdugu icin mantar yapmis olabilir. Dr fitil verir zaten iyi gelir cnm gecmis olsunm

erkek anasi olmak zor :)potansiyel kaynanalar siziiii:)))
Gorumcemin de iki oglu var. Bana hep diyor ki demetten iyi kaynana olur. Kimsenin etine sutune karismadigim icin ve sakin bir yapim oldugu icin oyle soyluyor. Onemli olan bizim nasil kaynana olacagimiz degil, evlatlarimizin mutlu huzurlu yuvasi olsun beni ayda birde arasa olur derim hep.

aynen tatlım ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ benim içinde öyle. çevremde çok görüyorum yeni evlilerinden evinden çıkmayan kaynana hep işlerine karışan kaynana dolu var. ne gerek var ki

Sağ ol canım berbat bişey ondanda hamile kalamamis olabilirim bide ben ilişkiyi çok erken kestim galiba bu sefer hafif koyuluk olunca denicem tabi çok koyulasmadan bide kafam a bişey takıldı sen ilişkiye yedinci gun mu başladın yoksa adet biter bitmez korunmasizmi oldu malum zaman yaklasiyo ona göre bende deneyim şimdi doktor bana fitil verirse erkek sperm için fitil yer hazirlamaz mi sanki öyle okumuştu m erkek bebek isteyenler kullanıyordu diye hatırlıyorum

tatlım bende vajinal enfeksiyon geçirmiştim akıntın mı var?

Kızlar bende birkaç gündür akıntı fazlalasti,doktorun yazdığı o fitili birer gün ara ile üç kez koydum.ikk gün maydanoz sapı suyu da icmistim bariz akıntıyı aktığını hissediyorum ve rengi de beyaz afedersiniz döl gibi..İçim mı temizleniyor anlamadım.doktor bişey yok dedi ama bu denli akıntı normal mi sizce?

Evet canim ya akıntı var kasintida var persembe günü doktora git cem şimdi fitil verirse korkum erkek bebek için zemin hazirlamasin
tatlım akıntı renkli ve kokulu + kaşıntı varsa büyük ihtimal enfeksiyondur fitille geçiyor biraz geçesiye kadar ara verirsiniz temizlik+ su geçmesine yardımcı oluyor :)

tatlım akıntı renkli ve kokulu + kaşıntı varsa büyük ihtimal enfeksiyondur fitille geçiyor biraz geçesiye kadar ara verirsiniz temizlik+ su geçmesine yardımcı oluyor :)
Sağ ol canım geçen aydan beri mayıs ayını bekliyordum ara vermek istemiyordum ama fitil olayı kafamı karistiriyo sende fitil kullandıktan sonra mi hamile kaldın kızın olacaktı dimi

Sağ ol canım geçen aydan beri mayıs ayını bekliyordum ara vermek istemiyordum ama fitil olayı kafamı karistiriyo sende fitil kullandıktan sonra mi hamile kaldın kızın olacaktı dimi
Evet tatlım ama benim hamileyken olmustum . bol su ve fitil kullanarak geçiyor ama geçince de bitmiyor maalesef senin ve eşinin çok dikkat etmesi gerek .

Canım bolll su iç eğer reglene daha varsa maydanos suyuuu kaynat iççç inş mayısa kadar geçmiş olur.

Benim az onceki testim t cizgisi daha koyu bugun catlar muhtemel yimirtam. Bugun kaynanamda gun vardi ama gitmeyecegim. Bugun evde bol bol dinlenip dua okuyacagim. Zira bugun dollenme olabilir. Halkimizda hayirlisi. Bel agrim var kasik agrim adet gibi. İnsAllah tutar kizlar dua edin bana.

Demetim Züleyha geçermi kızlar bu ayyy .
Acaba içer de spermler var mı kız?
benim kesin yoktur dört gündür o kadar koşturdum ki sırtım yumurtalıklarım çok ağrıdı ayaklarımı hissedemez oldum .Bu haftada bahar temizliğine başlayacam nasıl olacak bilmiyorum

Gece iliskiye girin diyordu bir makale ge e girdim 9/10/11/12 gun geceleri girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…