Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
aynen canim

amin canim :)aynen oyle oluyorlar kizlar babaci,erkekler anaci oluyor :)

Aynen bende oyleyim.onlar mutlu olsun olsun beni saysinlar yeter..

Bilemedim cnm hic dr u arayip sorsan mi?

Cnm..bi ara testleri atip son birakma gununuzu yazar misiniz bize ve bizden sonrakilere kaynak olsun..bide simdi sirkeli suyu ineriyo musunuZ

İki ay olmuştu sanırım canım .Ama doktora gittiğimde bana senin hamile kalman da sorun yok hemen olabiliyorsun sıkıntı yapma demişti .
Tmm cnm duymak istedigim de buydu zaten. O zmn tutmaz diye umutsuzluga kapilacak bir durum yok. Dua edip bekleyecegiz.
Cnm..bi ara testleri atip son birakma gununuzu yazar misiniz bize ve bizden sonrakilere kaynak olsun..bide simdi sirkeli suyu ineriyo musunuZ
bugun de yapayim testleri insAllah hmn catlarda sikiklesir. Su an catliyor da olabilir acayip sol tarafim agriyor uzandim. Yataklari topladim odalari topladim sizladi batti resmen hala suanda adet agrisi batma okuyor. Son suyumu icip 2 saat bekliyorum 2:30 da yaparim test yine.

ayy insallah prenses tutunuvermistir yumurtaya catladigi an dalar iceri :) saglikla gelsin

Ben dış gebelik olduğum ay bayram temizliği yaptım 1 hafta botunca yine kendimi çok çok yordum hep ona bağladım neden se
canim onunla alakasi yoktur bence misal benim bu bebis o kadar yoğun bi zamanima denk geldi ki ayrica bahar temizlligi filan ben de yaptim duvar cam filan sildim agir agir halilari kaldirmak zorunda kaldim filan

hayatsn ozlemcim acikcasi sirkeli su bana yaramadi brsalimada yaramamis. Zaten o konuda tereddutteydim. Bence 2 gun once ikiskiyi kesmek en mantiklisi. Tabi yumurtlamayi dogru saptamak onemli. Benim gecen ayla hic farkli olmadi yumurtlamam belirtiler bile ayni. Hamile kalirsam belirtilerden anlarim gibi geliyor malum ge en ay gun gun dokum yaptim hicbir fark yok. Sadece gecen ay aksam pic olmustu bugun oglen olacak sanirim. Cunku gecen ay oglenki testte t cizgisi koyuydu. Bugun sabahki testte t cizgisi koyu oldu. Muhtemel oglenkinde pic olmaya baslar benim cabuk catliyor cunku. Gecen ay da iki test arasi catladi.

Ay cok heyecanlandim ben yaa valla sofrayi toplayamadim yuregim agzimda. Belki birazdan bir kiz spermi benim yumurtami dolleyecek. Belki erkeksperm dolleyecek belki dollenmeyecek. Bu nasil heyecan yaa offf
Kız bu kadar kafanı yorma spermler haller işini sen normal hayatına devam et

Ben dış gebelik olduğum ay bayram temizliği yaptım 1 hafta botunca yine kendimi çok çok yordum hep ona bağladım neden se
Ozaman bahar temizligi falan yapmiyosun cnm benim onceki msjda temizlik yapcam demissin sakin...birde yorgun olmakla kendini yormakla spermin dollemesi olayinin bagi yok rahat ol...ama tutunma asamasinda bu yorgunluk onemli yani adet zamanindan(olmasi muhtemel) baslayip dikkat et..

Ay cok heyecanlandim ben yaa valla sofrayi toplayamadim yuregim agzimda. Belki birazdan bir kiz spermi benim yumurtami dolleyecek. Belki erkeksperm dolleyecek belki dollenmeyecek. Bu nasil heyecan yaa offf
Aklında deli sorular..:)) ya ben bile simdiden heycanliyim sizi dusunemiyorum kuzumm

Sagol cnm..hatirliyomusun hep sirkeli suda tereddutum vardi ama denermiyim denemezmiyim bilemedm

Whiteandblue canım ben 2 daha okudum.boylelikle benim 5 adet Meryem surem tamamlandı.Allahim O ovuc23 arkadaşım için sağlıklı, Salih, hayırlı bir kız evlat nasip etsin,duam kabul olsun (aminnn)
AMİN ALLAH KABUL ETSİN CANIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .BENDE BUGÜN İNŞALLAH OKUYACAĞIM AKŞAM.

Tşk ederim canım ama annemle yapıcaz o da yorulma ben de yarıdım edeyim dedi artık ufak ufak yaparım ama bugün dinlenicem hiç birşey yapmıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…