- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.721
bu olmamasına bahane olacak bır durum değil cnm. pko olunca akla troıt gelıyor tetıkleyıcı olarak gorulur genelde. bende trh yuksek cıkınca hemen pko teshısı koydu dr muayene sonucu olmadıgım anlasıldı. pko nun nedenı genelde hormoneldır ve pko kalıcı bır durum degıldır gecıcıdır. ayrıca ıkı yumurtalıgı da pko olan arkadaşım sogan kuru ıle o ay hamıle kaldı. Herseyın bır vaktı saatı var tatlım o vakıt gelınce olacak ınsAllah.Tek yumurtaligimda pko var ve adet duzensizligim var
adetın ılk gunu hemen gıt baktır cnm. butun hormon testlerını yaptır. eger daha once hemen olduysa olmamasının ılla kı bır sebebı vardır.Yok bakmadilar 1 yıl önce bakmistim gecikme için temizdi. Adet olunca baktirmayi dusunuyorum
Yok canım TSH geçen ay yapıldı gayet normal dedi Dr. Pko kendimi bildim bileli var ve belki 5 kere hormon tahlili ettim temiz çıktı sadece ultrasonda Pko gorunumu var ve adet gecikmem oluyo bazı aylarbu olmamasına bahane olacak bır durum değil cnm. pko olunca akla troıt gelıyor tetıkleyıcı olarak gorulur genelde. bende trh yuksek cıkınca hemen pko teshısı koydu dr muayene sonucu olmadıgım anlasıldı. pko nun nedenı genelde hormoneldır ve pko kalıcı bır durum degıldır gecıcıdır. ayrıca ıkı yumurtalıgı da pko olan arkadaşım sogan kuru ıle o ay hamıle kaldı. Herseyın bır vaktı saatı var tatlım o vakıt gelınce olacak ınsAllah.
sen oncelıkle saglık ocagına gıt cnm bunun ıcın adetı beklemene gerek yok. troıt testlerımı yaptırmak ıstıyorum de. belki tsh yuksektır o zamanda yumurtlama olmaz cunku.Ya aslında çok takmiyorum daha 2 aydır deniyorum ve eşim hala istemiyor suan 3. Bebek olsun. Sadece yumurta olmamasi canımı sıkıyor . Düzenli yumurtlasam pek fazla takılmam aslında
Baktırcam inş sonrada özele gidecem muayene için bu devlet insanı cildirtiyoadetın ılk gunu hemen gıt baktır cnm. butun hormon testlerını yaptır. eger daha once hemen olduysa olmamasının ılla kı bır sebebı vardır.
adet gecıkmenın nedenı duzenlı yumurtlamamandır muhtemel. bu ay bence şöyle yap. adet olursan kür dene ve ovulasyon kıtı ıle takıp et. soğan kuru yaptın dımı bu ay. onumuzdekkı ay çörekotu kuru yap sağlıklı yumurtan olsun ıncır ye yumurtan catlasın şifa olsun ınsallahYok canım TSH geçen ay yapıldı gayet normal dedi Dr. Pko kendimi bildim bileli var ve belki 5 kere hormon tahlili ettim temiz çıktı sadece ultrasonda Pko gorunumu var ve adet gecikmem oluyo bazı aylar
ozelde hamıle degılsen cok ılgılenmıyorBaktırcam inş sonrada özele gidecem muayene için bu devlet insanı cildirtiyo
Saol canım inşallah . Drlar çok arastirdi en son yumurta tembelliği konusuna vardılaradet gecıkmenın nedenı duzenlı yumurtlamamandır muhtemel. bu ay bence şöyle yap. adet olursan kür dene ve ovulasyon kıtı ıle takıp et. soğan kuru yaptın dımı bu ay. onumuzdekkı ay çörekotu kuru yap sağlıklı yumurtan olsun ıncır ye yumurtan catlasın şifa olsun ınsallah
tmm tembellik varsa çalışması için gaz veririz bizde :)Saol canım inşallah . Drlar çok arastirdi en son yumurta tembelliği konusuna vardılar
bak soğan kuru pko temizler ama yumurta tembeliğine faydası olmaz cnm. onun ıcın yumurtanı gelıstırmaen lazımBu ay soğan kuru için erken yumurtlarim diyodum ama olmadı . 5 mayista de gittim pkolu tarafta bi yumurta gösterdi bu yumurta dedi ancak ne kaç mm olduğunu söyledi nede catlayip catlamayacagini
Bakalim canım biz kadınlar çok sabirsizizbak soğan kuru pko temizler ama yumurta tembeliğine faydası olmaz cnm. onun ıcın yumurtanı gelıstırmaen lazım
hakkında hayırlısı olsun canım. ınsallah bu da cok bekletmeden gelırBakalim canım biz kadınlar çok sabirsizizdaha 2 aydır deniyorum hemen karamsarliga başladım . Aslında bide bu benim bilincli olarak ilk bebek beklemem olcak ilk bebisim evliligimin ilk ayı oldu diğeri ise 3 4 küçük kaçamakla aynı ay oldu
Çok saol canım tavsiyelerin iyi geldihakkında hayırlısı olsun canım. ınsallah bu da cok bekletmeden gelır
inşAllah canım Rabbim hepimize nasip etsin. bende iinci zor oldu ya sanki yine zor olacak gıbı gelıyordu hatta ılıskıyı erken mı kestım de dedım cogu kez. ama Rabbım ol dedı mı oluyor ıste cnm ya. İnşallah tez zamanda guzel haberlerle dlup tasar topiğimiz...Çok saol canım tavsiyelerin iyi geldiumarım seninde sağlıklı bi şekilde gebeliğin ilerler ve cok tatlis sağlıklı bi kızın olur insallH özelden resimde isteriz minnak kızımızın
Deneme yapıcam bu ay, ben daha önce de kullanmıştım ovu.testi. Genelde 10.gün çıkıyor bakalım bu sefer nasıl olacak..bu ay deneme yok takipttesin yani öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?