- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.681
Ben bugün kontrole gittim bebişim 10 haftalık olmuş bir sıkıntı yok kolları kafası oluşmuş büyümüş baya bulantım vs yok ama dizimden aşağısında bacağımın ağrı var iki gündür ve uykum geliyor sürekli aşerme de tatlı çekiyordu canım ama genel olarak zaten herşeyi canım istiyor benim@sessizcekimsesizce vemuzikk04 nasıl gidiyor hamilelik bakalım? bulantı vs var mı? aşerme durumları ağrılar ne alemde?
tteste ilk baktığımda birşey görüyorum resmi buyutunce göremiyorumBenim bat yarin ama lekelenmenim oldugu gunleride eklersek regl olmam gwrekirdi ben gecen ay 2 gun lekelenmeyi saymadim direk 12 nisan olan regl 14 nisan da isaretledim takvimde..artik cumartesiye kadar gelmeZse suphe edicem buarada bugun usumeye basladim.
Zatwn regl gelimek uzere bekleyim gelirse bos bos kana gerek yok sanirim.inşAllah vardır cnm. bekleyelim her bunyede farklılıklar oluyor. Rabbim nasip etsin inşAllah. Sabah baska marka ıle yap bence. yada kan testı yaptırsan varsa cıkar zaten
müzk sağlıklı bir evladın olsun inşAllah tatlım ama ben oğlun olacak gibi hissediyorum. Rabbim önce sağlıklı bir evlat versin tabi ki ama oyle hissediyorum. Maşallah kocaman olmuş ya durmaz artık 20. haftada da başlarsın hayırlısı ıle hareketlerı hıssetmeye. ilkte zor hıssedılıyor sonrası daha erken oluyorBen bugün kontrole gittim bebişim 10 haftalık olmuş bir sıkıntı yok kolları kafası oluşmuş büyümüş baya bulantım vs yok ama dizimden aşağısında bacağımın ağrı var iki gündür ve uykum geliyor sürekli aşerme de tatlı çekiyordu canım ama genel olarak zaten herşeyi canım istiyor benim
Buyultme boyle daha guzel umut oluyotteste ilk baktığımda birşey görüyorum resmi buyutunce göremiyorum
hatamız ne aslında biliyor musun cnm çok beklemek. bende ikinci geç geldi çok üzülmüştüm. aman bu ayda yok boşver dedim takmadım umursamadım o ay hamile kalmışım. bir de kur yapmıştım. uzun aradan sonra tembelleşiyor yumurtalar. birde seninde eşin korunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.. yumurta sperme alışık olmuyor uzun zaman. zor bir süreç tatlım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olacak. bu ay olmazsa önümüzdeki ay kürlerle hamile edecem kız seni Allahın izniyle.Whiteandblue canim soylediklerinde cok haklisin beni en iyi cok bekleyen Anneler anlar..
İnşallah vardır bitanem inşAllah.Buyultme boyle daha guzel umut oluyo
dediğim gibi üzülmek yok. bu ay olmazsa önümüzdeki ay güzel bir kur ile inşAllah gelecek bebişimiz. Rabbim buyukZatwn regl gelimek uzere bekleyim gelirse bos bos kana gerek yok sanirim.
Şimdi yoldayım kayınvalidemlere gidiyoruz bakalım orda ysparım artık:)13. gun çıktı benim idrarda sabah ılk ıdrarla yapmıştım onuda. İnşallah vardır cnım bebiş.
Yok esim korunmadi geri cekilme ile korunduk biz korunmadan sonrada tahliller yaptirdim ara verdik diye sonuclar iyi dr bekle olur dedi.bitek rahm filmi vermedim ama benim oglanda gec geldi.hatamız ne aslında biliyor musun cnm çok beklemek. bende ikinci geç geldi çok üzülmüştüm. aman bu ayda yok boşver dedim takmadım umursamadım o ay hamile kalmışım. bir de kur yapmıştım. uzun aradan sonra tembelleşiyor yumurtalar. birde seninde eşin korunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.. yumurta sperme alışık olmuyor uzun zaman. zor bir süreç tatlım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olacak. bu ay olmazsa önümüzdeki ay kürlerle hamile edecem kız seni Allahın izniyle.
müzk sağlıklı bir evladın olsun inşAllah tatlım ama ben oğlun olacak gibi hissediyorum. Rabbim önce sağlıklı bir evlat versin tabi ki ama oyle hissediyorum. Maşallah kocaman olmuş ya durmaz artık 20. haftada da başlarsın hayırlısı ıle hareketlerı hıssetmeye. ilkte zor hıssedılıyor sonrası daha erken oluyor
canım bize de kız gibi geliyor bir de şimdi doktor ultrasonda bakarken bana göre solda bebek solda olunca ne oluyor?müzk sağlıklı bir evladın olsun inşAllah tatlım ama ben oğlun olacak gibi hissediyorum. Rabbim önce sağlıklı bir evlat versin tabi ki ama oyle hissediyorum. Maşallah kocaman olmuş ya durmaz artık 20. haftada da başlarsın hayırlısı ıle hareketlerı hıssetmeye. ilkte zor hıssedılıyor sonrası daha erken oluyor
sağa sola takılma canım bence. o nerden yumurtladığın ve bebeğin nereye yerleştiği ile alakalı bencce. peki ilişkilerin nasıl olmuştu senin? adet sonrasıcanım bize de kız gibi geliyor bir de şimdi doktor ultrasonda bakarken bana göre solda bebek solda olunca ne oluyor?
geç olmasının endeni herşey temizse stres olabılır cnm. fazla takmak olabılır. ınsAllah sağlıkla gelecek ben ınanıyorumYok esim korunmadi geri cekilme ile korunduk biz korunmadan sonrada tahliller yaptirdim ara verdik diye sonuclar iyi dr bekle olur dedi.bitek rahm filmi vermedim ama benim oglanda gec geldi.
Hakkında hayırlısı olsun cnmŞimdi yoldayım kayınvalidemlere gidiyoruz bakalım orda ysparım artık:)
Sık ilişkiyle oldu canım ben çift çizgiyi gördüğüm günleri falan da değerlendirdimsağa sola takılma canım bence. o nerden yumurtladığın ve bebeğin nereye yerleştiği ile alakalı bencce. peki ilişkilerin nasıl olmuştu senin? adet sonrası
Canım zor hamile kalanlara ilişkiden hemen sonra bel altına yastık konulmaası ve 20 dk bekledikten sonra sağa dönül cenin pozisyonu alınması öneriliyor.Dr dan dinlemiştimgeç olmasının endeni herşey temizse stres olabılır cnm. fazla takmak olabılır. ınsAllah sağlıkla gelecek ben ınanıyorum
İki saat de kalkmadan yatılacakCanım zor hamile kalanlara ilişkiden hemen sonra bel altına yastık konulmaası ve 20 dk bekledikten sonra sağa dönül cenin pozisyonu alınması öneriliyor.Dr dan dinlemiştim
hamile kalamayanllar için evet. ama bu yöntem erkek yöntemiCanım zor hamile kalanlara ilişkiden hemen sonra bel altına yastık konulmaası ve 20 dk bekledikten sonra sağa dönül cenin pozisyonu alınması öneriliyor.Dr dan dinlemiştim
Amin canım inşallah bu topik vesile olur inşallah okunan Meryem sureleri sebep olur..geç olmasının endeni herşey temizse stres olabılır cnm. fazla takmak olabılır. ınsAllah sağlıkla gelecek ben ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?