Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
@sessizcekimsesizce ve muzikk04 nasıl gidiyor hamilelik bakalım? bulantı vs var mı? aşerme durumları ağrılar ne alemde?
Ben bugün kontrole gittim bebişim 10 haftalık olmuş bir sıkıntı yok kolları kafası oluşmuş büyümüş baya bulantım vs yok ama dizimden aşağısında bacağımın ağrı var iki gündür ve uykum geliyor sürekli aşerme de tatlı çekiyordu canım ama genel olarak zaten herşeyi canım istiyor benim

tteste ilk baktığımda birşey görüyorum resmi buyutunce göremiyorum

müzk sağlıklı bir evladın olsun inşAllah tatlım ama ben oğlun olacak gibi hissediyorum. Rabbim önce sağlıklı bir evlat versin tabi ki ama oyle hissediyorum. Maşallah kocaman olmuş ya durmaz artık 20. haftada da başlarsın hayırlısı ıle hareketlerı hıssetmeye. ilkte zor hıssedılıyor sonrası daha erken oluyor

Whiteandblue canim soylediklerinde cok haklisin beni en iyi cok bekleyen Anneler anlar..
hatamız ne aslında biliyor musun cnm çok beklemek. bende ikinci geç geldi çok üzülmüştüm. aman bu ayda yok boşver dedim takmadım umursamadım o ay hamile kalmışım. bir de kur yapmıştım. uzun aradan sonra tembelleşiyor yumurtalar. birde seninde eşin korunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.. yumurta sperme alışık olmuyor uzun zaman. zor bir süreç tatlım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olacak. bu ay olmazsa önümüzdeki ay kürlerle hamile edecem kız seni Allahın izniyle.

Yok esim korunmadi geri cekilme ile korunduk biz korunmadan sonrada tahliller yaptirdim ara verdik diye sonuclar iyi dr bekle olur dedi.bitek rahm filmi vermedim ama benim oglanda gec geldi.

canım bize de kız gibi geliyor bir de şimdi doktor ultrasonda bakarken bana göre solda bebek solda olunca ne oluyor?

canım bize de kız gibi geliyor bir de şimdi doktor ultrasonda bakarken bana göre solda bebek solda olunca ne oluyor?
sağa sola takılma canım bence. o nerden yumurtladığın ve bebeğin nereye yerleştiği ile alakalı bencce. peki ilişkilerin nasıl olmuştu senin? adet sonrası

Yok esim korunmadi geri cekilme ile korunduk biz korunmadan sonrada tahliller yaptirdim ara verdik diye sonuclar iyi dr bekle olur dedi.bitek rahm filmi vermedim ama benim oglanda gec geldi.
geç olmasının endeni herşey temizse stres olabılır cnm. fazla takmak olabılır. ınsAllah sağlıkla gelecek ben ınanıyorum

geç olmasının endeni herşey temizse stres olabılır cnm. fazla takmak olabılır. ınsAllah sağlıkla gelecek ben ınanıyorum
Canım zor hamile kalanlara ilişkiden hemen sonra bel altına yastık konulmaası ve 20 dk bekledikten sonra sağa dönül cenin pozisyonu alınması öneriliyor.Dr dan dinlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…