Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım zor hamile kalanlara ilişkiden hemen sonra bel altına yastık konulmaası ve 20 dk bekledikten sonra sağa dönül cenin pozisyonu alınması öneriliyor.Dr dan dinlemiştim
valla çok enteresen bilindik her yöntemi denedim neredeyse..Ama ben ilkindede geç kaldım hiç düşük kürtaj vss yok belki rahim ağzı darlığı okudum kendime teşhis koymaya başladım olsa dr söylerdi sanırım..

olsaydı söylerdi cnm bu anlaşılamayacak birşey değil darklık. sonuçta alttan muayene olmuştur mutlaka. olmazsa bende rahim filmi de çektirebilirsin.

sessizcekimsesizce ve @muzikk04 nasıl gidiyor hamilelik bakalım? bulantı vs var mı? aşerme durumları ağrılar ne alemde?
canim tesekkur ederim bulanyi benim hamileliklerimin bas kahramadidir oglumda 20. Haftaya kadar olmustu suankinde kusmalar yogundu ama iki gundur sanki bulantilar azaldi gibi ha azaldi derken yine kustum bugun ama okulda daha iyiydim insallah gecerse cok rahat olucam ev tasicam cunku dualarim kabul oldu anneme 70 km oteye tayinimiz cikti bebegimizin sansina :) aserme olmadi hic ama surekli yedim bunda oglumda yiyemiyodum pek ama bunda da daha fazla seyden tiksindim oglumdaki gibi tatli yiyemiyorum eksi baharatli aci yiyorum agri sizi kalmadi sukur sen nasilsin basladi mi belirtiler sende de

olsaydı söylerdi cnm bu anlaşılamayacak birşey değil darklık. sonuçta alttan muayene olmuştur mutlaka. olmazsa bende rahim filmi de çektirebilirsin.
Canım peki bir şey soracağım diyelim regl ye yakım tekrar yumurtladım ve ilişki oldu 2 3 gün öncesi.. regl dökülmeye hazır döllenen yumurtayıda daha rahim almadı yinede regl gecikirmi dökülürmü rahim duvarı.

maşallah canım tayininize çok sevindim gözün aydın olsun. Minnak şansıyla geliyor desene. Hayırlısı olsun inşAllah. kontrol ne zaman?
bende birşey yok henüz canım ınsallah da olmaz. bulantılar en buyuk kabusum desem yeri. şimdilk iyiyim yorgunluk dışında.

Kontrol de tasinma durumuna gore sekillenecek ikili test zamani 14. Haftaya ka kadarmis 14. Haftaya kadar gitmem lazim bu ara yogunuz da bakalim en son sali gunu gittim iyidi sukur canim aman ins bulanti kusma olmaz cok zor gercekten

regl olursun hatta ustune gorme denir. eger kı 2 gun kala olan ılışkıde dollenme olduysa yumurta rahme ılerler mantıken adet olmaman gerekır ama atılacak kyumurtan var bu yuzden 2-3 gun adet olup o çatlayıp dollenmeyen yumurtayı atarsınn. bazı kadınlar hamıleyken de yumurta yapar ama dollenmez. mesela bızım okulda bır arkadaş vardı unıdeyken evlıydı. hamıleymıs 5. ayda ogrendı meger ustune goruyormus. her ay dollenmeye hazır yumurta olurmuş ama dollenme olmaz atarmış. kadın doğurana kadar adettte oldu.

vay be hiç mi farketmemiş belirti falan..Demek böyle şeylerde olabiliyor Teşekkür ederin canım hayırlı artık bakalım en geç cumartesi olmuş olurum..

vay be hiç mi farketmemiş belirti falan..Demek böyle şeylerde olabiliyor Teşekkür ederin canım hayırlı artık bakalım en geç cumartesi olmuş olurum..
tabi her bünye ve her hamilelilk farklı oluyor cnm. bazı kadınlar hemen hamile kalıyor kaçaktan göçekten delik prezervatiften düşün. ki o kondomda bile sperm oldurucu var nerden kactın gıttın yol buldun dimi? Rabbim ol deyince olmayacak şey yoktur çok şükür.

Kesinlikle Rabbim yeterki istesin..Allah isteyen butun kullarina tattirsin Rvlatlarimiz ile sinmasin.Dunyanin en guzel duygusu bir canliyi tasiyabilme duygusu..Ozlemle brkliyorum tekrar..

Kesinlikle Rabbim yeterki istesin..Allah isteyen butun kullarina tattirsin Rvlatlarimiz ile sinmasin.Dunyanin en guzel duygusu bir canliyi tasiyabilme duygusu..Ozlemle brkliyorum tekrar..
İlki ni çok beklemisken ikinciye neden bu kadar ara verdin canım merak ettim bi mahsuru yoksa. Genelde ikinci çocuk hemen istenirde

Ya kızlar iki Dr gittim zayıfla spor yap önce dediler . Niye öyle soyluyolarki 90 kiloyla bile hamile kalan varken . Ki 70 kiloyumdur ben . Ne yani zayiflamasam yumurtam olmuyacakmi benim

Ya kızlar iki Dr gittim zayıfla spor yap önce dediler . Niye öyle soyluyolarki 90 kiloyla bile hamile kalan varken . Ki 70 kiloyumdur ben . Ne yani zayiflamasam yumurtam olmuyacakmi benim
canım ya ne alakası var görümcem 150 kloyla hamike kaldı belki fazladır tam bilmiyorum. onunla alakalı bır durum oldugunu sanmıyorum hormonlarına baktılar mı cnm?

İki bebegimde ilk ay tutmusken şimdi çok karamsar konuşuyorlar niye anlamadim
sorun bulamayan doktorlar işi yokuşa sürmeye bayılırlar. saçma sapan bahanelerle kanıtlanmamış laflarla seni üzerler. bilmezler ki bu kadın tekrar anne olmayı ne kadar arzuluyor istiyor üzüyor hırpalıyor kendini. onların umuru mu sanıyorsun? değil canım onların zerre umuru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…