- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #18.921
Anlattım yaaa daha ne anlatacamYoksa sizin söylediğiniz yöntemden mi bahsediyor sonuç olarak fazla sordum kusura bakmayın
Tamam teşekkürlerAnlattım yaaa daha ne anlatacampik öncesi olsun yada pik günü olsun ama yumurtanız ne zaman catlıyor pikten sonrada teste devam edin 36-38 saatte catlar ama sizde ne zaman catlar takip edin adet gununden itibaren başlayın test yapmaya . silikleşene kadar testi devam ettirin
Aynen canım bende hiç anlamadım onlar kendi aralarında anlaştılar biz anlamadık bişiBen de onu anlamadım acaba yumurtlamadan kastı ikra hanımın söylediği gibi iki çizginin koyu olduğu pik gününden mi bahsediyor . Sonraki 2 günde ilişki riskli ama Y kromozomları çatlamış yumurtayı döller yine erkek olurkız bebek yapmak ne kadar zormuş ya
Bu arada internette 24-26 saat sonra çatlar yazıyor amaAnlattım yaaa daha ne anlatacampik öncesi olsun yada pik günü olsun ama yumurtanız ne zaman catlıyor pikten sonrada teste devam edin 36-38 saatte catlar ama sizde ne zaman catlar takip edin adet gununden itibaren başlayın test yapmaya . silikleşene kadar testi devam ettirin
Pardon 24-36Bu arada internette 24-26 saat sonra çatlar yazıyor ama
Dr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyorBu arada internette 24-26 saat sonra çatlar yazıyor ama
Dr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyorPardon 24-36
Ben de bazı sitelerde öyle okudum ama bence en güzeli birkaç ay kendini takip edip kaç saatte çatladığını bulmak ve dua etmekBu arada internette 24-26 saat sonra çatlar yazıyor ama
Kizlar bu mesajima guluyorsunuz da, ben basligi her gordugumde aglicak hale geliyorumBen cok istiyorum bir de kizim olsun diye ama once bir koca bulmaliyim saniyorum
Şöyle birşey okudum birkaç yerde LH yükselmeye başladıktan 34-36 saat sonra yani LH pikinden 10-12saat sonra yumurtlama olur. Yani biz pikten önceki 10-12 saati bulursak Allahın izniyle Y ler 24saat sonra ölür geriye Xler kalır.Dr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyordr yalancısıyım ayrıca ben pikten 8 saat önce tek korunmasız oldu 36+8 saat ile tabiki kişiden kişiye değişiyor arkadaşada yazdım pikten sonrada teste devam et ne zaman silikleşecek ögrenecek 1 ay sonrada deneme yapar yada 1-3 ay kendini tanıyabilirler
Cinsiyet hesaplaması arzum diye sayfanın adı .yalan da olabilir her şey hiç bir fikrim yok
Bu teoriye göre hesaplama yapıyor galibaBende sormustum ona ama bana dedigin gibi yüzdelik Oran söylüyormus ve tarih ve saatler veriyormus sonrada eger o tarihlerde yumurtlama görürsen iliski oluyormus 5 gün falan vs. Gibi bisiy demedi
Ramzi, çin, sola yatma ben de hiç biri tutmadı arkadaşlar hepsi kız gösterirken yine 2.oğlum oldu. 1.oğlumda ramzi, çin takvimiCanım eş doğum tarihi kendi doğum tarihi ve son adet tarihi soruyor muhtemelen Japon Takvimi uyguluyorJapon Takvimine Göre Cinsiyet Hesaplama
Japon takvimi cinsiyet hesaplama nasıl yapılır? •Eşin doğduğu ay •Kadının doğduğu ay •Son adet tarihi Japon takvimi iki aşamalı hesaplamadan oluşur. Aşağıda ise bu hesaplamanın mantığını sizlere anlatmak istedik. Hemen aşağıda yer alan tabloya dikkatlice bakınız. İncelemenize gerek yok...www.kadinlarkulubu.com
Japon Takvimine baktınız mı ? O da mı tutmuyorRamzi, çin, sola yatma ben de hiç biri tutmadı arkadaşlar hepsi kız gösterirken yine 2.oğlum oldu. 1.oğlumda ramzi, çin takvimi
2. Oğlum tutmadı buna da şimdi baktım bunlara inanmayın bence sonra çok hayal kırıklığı oluyorJapon Takvimine baktınız mı ? O da mı tutmuyor ☹
Evet doğru Allah ne derse o .2. Oğlum tutmadı buna da şimdi baktım bunlara inanmayın bence sonra çok hayal kırıklığı oluyor
Ramzi, çin, sola yatma ben de hiç biri tutmadı arkadaşlar hepsi kız gösterirken yine 2.oğlum oldu. 1.oğlumda ramzi, çin takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?