Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yoksa sizin söylediğiniz yöntemden mi bahsediyor sonuç olarak fazla sordum kusura bakmayın
Anlattım yaaa daha ne anlatacam pik öncesi olsun yada pik günü olsun ama yumurtanız ne zaman catlıyor pikten sonrada teste devam edin 36-38 saatte catlar ama sizde ne zaman catlar takip edin adet gununden itibaren başlayın test yapmaya . silikleşene kadar testi devam ettirin

Tamam teşekkürler Rabbim yazmıştır insallah ikiz ikiz kızlar eşimin de benim de ailemizde var ama bakalım bizde de olur mu Allah herkese versin ya ne istiyorsa çifter çifter

Aynen canım bende hiç anlamadım onlar kendi aralarında anlaştılar biz anlamadık bişi

Bu arada internette 24-26 saat sonra çatlar yazıyor ama

Bu dönem kadınların fertil olduğu dönem olup ortalama 30-48 saat sürer. Matur hale gelen aktif follikül çatladığı zaman serbestleşen ovum genellikle en yakın tüp içinde uterusa doğru ilerler. Ovülasyon öncesi gerçekleşen östrojen piki sonrası servikal mukus miktarı, kalınlığı arttığı, berrak elastik bir hal aldığı için, cinsel ilişki sonrası spermler bu mukus tarafından kolayca yakalanır, beslenir ve yumurtaya doğru hareket eder. Eğer yumurta ve sperm birleşirse (fertilizasyon olayı), bu birleşme genellikle Fallop tüpleri içinde gerçekleşir.

Son düzenleme:
Dr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyor dr yalancısıyım ayrıca ben pikten 8 saat önce tek korunmasız oldu 36+8 saat ile tabiki kişiden kişiye değişiyor arkadaşada yazdım pikten sonrada teste devam et ne zaman silikleşecek ögrenecek 1 ay sonrada deneme yapar yada 1-3 ay kendini tanıyabilirler

Şöyle birşey okudum birkaç yerde LH yükselmeye başladıktan 34-36 saat sonra yani LH pikinden 10-12saat sonra yumurtlama olur. Yani biz pikten önceki 10-12 saati bulursak Allahın izniyle Y ler 24saat sonra ölür geriye Xler kalır. Ikra meyra siz pikten 8 saat önceyi bularak güzel yakalamışsınız darısı başımıza
O ozgemusa

Cinsiyet hesaplaması arzum diye sayfanın adı .yalan da olabilir her şey hiç bir fikrim yok
Canım eş doğum tarihi kendi doğum tarihi ve son adet tarihi soruyor muhtemelen Japon Takvimi uyguluyor

Bende sormustum ona ama bana dedigin gibi yüzdelik Oran söylüyormus ve tarih ve saatler veriyormus sonrada eger o tarihlerde yumurtlama görürsen iliski oluyormus 5 gün falan vs. Gibi bisiy demedi
Bu teoriye göre hesaplama yapıyor galiba

Ramzi, çin, sola yatma ben de hiç biri tutmadı arkadaşlar hepsi kız gösterirken yine 2.oğlum oldu. 1.oğlumda ramzi, çin takvimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…