• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
zaten son sayfa 979 ! sayfada ki mesaj sayısını değiştirdik bu sebeple sayfa sayısı değişti

Hanimlar nasilsiniz neler yapiyosunuz S sakyuz cocuk istemediğini okudum saygı duyuyorum ama üzüldüm insallah prensesin ummadigin anda gelir Rabbim hepimize hayirli saglikli bir kiz evlat nasip etsin siradaki gelecek olan bebelerimiz kiz olsunlar insallah.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için evet vazgeçtik canım çocuktan iki çocukta karar kıldık .tüm dileyenlere nasip etsin allah .

Merhaba hanımlar,benim oğlum var Allah bağışlarsa...2 bebeği istiyorum ama tabi olacaksa Rabbimden bir kız evladını da nasip etmesini onuda yasamayi isterim..herşeyden önce sağlık olsun ama insan olmayanı istiyor.kendimizi kandırmaya gerek yok 🙈🙂 instagramda cinsiyet planlaması sayfaları var hiç dikkatinizi çekti mi.birine danıştım ben
Merhaba bu mesajınızı yeni gördüm son durum nedir planlama tuttu mu merak ettim ben de bi kaç sayfaya denk geldim instagramdan

Aynen ya kız isteyen yok mu benimde bir kızım olsun istiyorum oğlum var şükür bir de kızım olursa çok sevinicem planlamayı duymadım ama yumurtlamadan önce ilişki dediler o da tutar mı tutmaz mi bilmiyorum🤔
Ah canim hepimiz istiyoruz ama cesareti olan pek yok sanirim benim gibi 🙈

Back
X