Kız evlat sahibi olamayanlar, sadece oğlu olanlar neden çok şanssız görülüyor anlamıyorum. Hep kız evlat hayırlıdır, vefalıdır deniyor. Dün de halam annemle konuşurken 3.cocugumun da erkek olduğunu öğrenince aaaa yazık desene yeşil kartlı bile olamayack(bir söz var ya iki kızı olan sigortalı, bir kızı bir oğlu olan yesilkartli, iki oğlu olan bagkurlu falan derler ya hatırladığım kadarıyla) demiş. Ben de anneme dedim ki deseydin onun sigortaya ihtiyacı yok pırlanta gibi mesleği var Allah evlatlarina muhtaç etmez inşallah diye. Buna rağmen canım sıkıldı. Kız ve ya erkek sahibi olmamak eksiklik değil ki. Bir canlının tırnağını, saç telini bile yaratmaya gücü olmayan insanoğlu Allah'ın verdiği cana kusur buluyor. Biz elimizden geleni yaptık, ben mesela dualar, hatimler, teheccüt namazları, hacet namazları ile istedim . Hatim, kurban adağında bulundum yine vermedi. Rabbımin demek ki vermemesi hayirliymis. Kız verip imtihan etmesindense erkek vermesine milyon kere şükrederim. Canım sıkıldı içimdekini dökmek istedim kusura bakmayın . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin verdigiyle imtihan etmesin inşallah.