Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayırlısı canım ben de kız erkek bundan sonra düşünmem Rabbim neyi layık gördüyse
Canim iç kayıp yazmışsın. Üç düşüğün mü oldu? Ben de geçen yıl 2 Eylül'e bir düşük yaşamıştım. Çok zordu. Allah kimseye yaşatmasın.

Dördüncüyu düşündüğünüzde göre insanın içinde kız evlat isteği bitmiyor değil mi?
İstek ayrı bir duygu ....ama evlat senin can parçan o evrede kızı erkeği gözün görmüyor ...gönlümden Rabbime dua ederken tabiki bana nimetlerinden üç tane tattirdin evime yuvama bir tane de rahmetini nasiip eyle diye dua ediyorum...sağlıkla sıhhatle hayırlı olarak gelsin gerisi Rabbime kalmış ....dua ederim sizdende dua beklerim canlarım

Cok sevindim canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins
Test Falan yaptinmi canim ovulasyon testi

Canım benim de iki oğlum var üçüncü yolda bakalım ne gelecek senle aynı kaderi yaşayabilirim
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin gönlümüzdeki naasip olsun inşaallah
Ayyy ikinizede cok sevindim dilerim saglikli kizlariniz olur ne guzel grup hamile kalmaya devam ediyor dilerim bizlerede nasip eder...mely senin bayagi buyumus yakin zamanda ogrenirsin. Annecikkkk sen ovulasyon kullandin mi yada ekstra bisey yum. Once mi biraktin

Siz bisey denemismiydiniz

Saol canım amin inşallah ben nasip dedim normal rutin yöntem teori yok Rabbim ne yazdıysa ki ötesi yook erkek topiginde kedin erkek dediklerimiz kız çıktı o yüzden bol dua ettim Allahım ne hayırlısı ise o olsun dedim ne gelirse gelsin eminim ki benim için hayırlısı o olduğu için gelmiştir sağlıklı olsun da ötesi yok

Allah razı olsun amin inşallah hiç bişi kullnmadim ne zaman denk olduysa oldu hic takip bile etmedim cnki üç aydır korunmadim nasip artık inşaallah mevlam dualarimizi kabul eder

Siz bisey denemismiydiniz
Kendimce yumurtlama günümü belirlemiştim birkaç ay ama ovulasyon yapmadan. Vajinal duş, magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı beslenme yapmıştım. Ama kaç aydır burayı takip ediyorum ve gördüm ki her şey boş Allah kendi dilediğini veriyor. İnşallah hayırlı olanı veriyor.

Anladım canım gonlundekini kucağına alırsın inşeALLAH

Siz kiz icin deneyip erkek bebege mi hamilesiniz

Siz kiz icin deneyip erkek bebege mi hamilesiniz
Canım bütün teorileri deneyip kızı olan o kadar çok kişi oldu ki erkek topiginde hepsi boşa çıktı dakika dakika yumurtlama takip ettikleri halde tutmadı burası aktif değil bende merakla onları takip ettim tek gerçek Allah tan hayırlısın dileyip tekvvekkül etmek ben hiç bişey denemedim bakalım sonuç ne gelecek ama ben erkek olduğunu düşünüyorum

Ben de orayı takip ediyorum. Orda erkek için çok büyük çaba gösterenler var. Ama nasipten ötesi olmuyor.Hayırlı olanı versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…