- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.641
Seninki büyükmüş bnm daha adet günüm geçti test yaptım tahmini 3 4 haftalık tır bekliycem bnde tam net belli ona kadar kallp atışı için .12 hafta ttam dönüm noktası bazen yorum yapılamıyor 16 kesiin oluyorBakalım benim ne gelecek onca takip ettim topigi ama hiç bi uygulama olmadı sadece dua ve hayırlısı dedim 12+4 olduk şükür bi tahminde bulunmadı doktor çok erken dedi sonucu paylaşırım inşallah
Burda ikrameyra vardı o tahmin ediyordu inşaallah görürAtayım usg yi belki tahmin gelir kız erkek hayırlı evlat olsun üç kayıptan sonra hiç önemi kalmadı benim için cinsiyetin önceden hep koz olsun Allahım dersin bu sefer duamda sadece hayırlısı dedim çok şükür sağlıkla ilerliyor ne olursa olsun hayırlısı olacak inşallah bizim için
İkracım net değil ama kız olabilir dedi ama oda benim kız istediğini iyi biliyo o yüzden objektif yorum yapamayabilirBurda ikrameyra vardı o tahmin ediyordu inşaallah görür
İnşaallah öncelik sağlık...hayırlı sıhhatli bir kız evlat nasiip olsun diyede ekleyelim isteyin diyor mevlam hayırlısından istiyoruz inşaallahİkracım net değil ama kız olabilir dedi ama oda benim kız istediğini iyi biliyo o yüzden objektif yorum yapamayabilirIkra meyra napsın üzülmeyelim diye hayırlısı ben zaten başka düşünmüyorum buna da sağlıkla kavuşayım inşallah
Ayni ben 17+ da ikiside kız dedi inanamadik 20+detayliyi bekledik Dr dedimi biliyormusunuz cinsiyeti evet dedim .ne dedi Dr ikiside kız dedi dedim. evet doğru dedi Dr rabbim isteyen her kese kız yada erkek nasip etsinBen doktor kız dese de inanamam zaten o kadar şartlanmışım ki kesin erkek diye Rabbime güçlük yok nasip eder inşallah
Kız sen hamilemisin çok sevindim rabbim ınş sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder sabırsızlıkla beklicem bende. Benim ki doğdu 2 aylık ilıcak zaman su gibiCanım benim de iki oğlum var üçüncü yolda bakalım ne gelecek senle aynı kaderi yaşayabilirim
Doğana kadar o tereddüt oluyor. Ben o kadar alışmışı m oğlana hiç kız moduna göremiyorum oğlum diyorum aradaBen doktor kız dese de inanamam zaten o kadar şartlanmışım ki kesin erkek diye Rabbime güçlük yok nasip eder inşallah
Yaaa sağlıkla büyüt prensesiniKız sen hamilemisin çok sevindim rabbim ınş sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder sabırsızlıkla beklicem bende. Benim ki doğdu 2 aylık ilıcak zaman su gibi
Sağlıkla huzurla büyüsün canım bize de nasip olsun buraya yazmak
Aynı benDoğana kadar o tereddüt oluyor. Ben o kadar alışmışı m oğlana hiç kız moduna göremiyorum oğlum diyorum arada
Canm hayırlı olsun Rabbim gönlünden geçeni nakşetsin bisşeyler yaptinmiSelamün aleyküm hanımlar adet günüm üç gün gecti sanırsam tahminim hamileyim ama garantilemek adına test yapacağım sabaha heyecanımı paylaşmak istediimdua edin bana olurmu isteyen herkese nasiip olsun önce Rabbimden istiyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evladim olsun
Yok canım dua ettik Meryem suresi okudum Kenzül arş duası okudum sık ilişki oldu bir de okadar üç aydır korunmadim bu ay tutmuş demmkki evde test yaptım daha gtmedim Dr a biraz daha geçsin 6 7 haftalık olunca giderim inşaallah isteyen herkese nasip olsun gönlümüzdekini nasip etsin mevlamCanm hayırlı olsun Rabbim gönlünden geçeni nakşetsin bisşeyler yaptinmi
Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah. Senin inşallah gönlündeki olur canım. Bize nasip değilmiş.Canım benim de iki oğlum var üçüncü yolda bakalım ne gelecek senle aynı kaderi yaşayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?