Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar testlerimi yorumlarmisiniz.
En ustteki 11. Gun saat 14.00
Ikincisi 11. Gun saat 22.30
Ucuncusu bugun saat 14.00

11. Gun ogleden snr deneme oldu daha olmadi. 2 gun arayla diye dusundum 12. Gun bugun yani yapayimmi
Benim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum

Benim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum
Amin hayırla büyüsün inşaallah vakti saati gelmiş demmkki prensesler aceleciymis ya. Sagglikli olsunlarda inşaallah banada nasiip olsun

KIz ne cabuk dogurdun daha gecenlerde konusuyorduk neler denedin neler yaptin diye Oyy rabbim annesine babasina hayirli saglikli evlat olarak büyütmeyi nasip etsin canim

KIz ne cabuk dogurdun daha gecenlerde konusuyorduk neler denedin neler yaptin diye Oyy rabbim annesine babasina hayirli saglikli evlat olarak büyütmeyi nasip etsin canim
Amin çok sağol allah razı olsun. 34 haftada geldi bizim minnak durmadı içeride sıkılmış

Ayyy kuzunun ne acelesi vardi sevsinler onu...bakti anasi kiz hasretiyle yaniyor bekleyemedi demek saglikla anali babali buyusun. Rabbim bizlerinde gonlumuzde yatanlari saglikla kucagimiza aldirsin

Selamün aleyküm hanımlar adet günüm üç gün gecti sanırsam tahminim hamileyim ama garantilemek adına test yapacağım sabaha heyecanımı paylaşmak istediim dua edin bana olurmu isteyen herkese nasiip olsun önce Rabbimden istiyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evladim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…