- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.621
Benim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorumKizlar testlerimi yorumlarmisiniz.
En ustteki 11. Gun saat 14.00
Ikincisi 11. Gun saat 22.30
Ucuncusu bugun saat 14.00
11. Gun ogleden snr deneme oldu daha olmadi. 2 gun arayla diye dusundum 12. Gun bugun yani yapayimmi
Amin hayırla büyüsün inşaallah vakti saati gelmiş demmkki prensesler aceleciymis ya. Sagglikli olsunlarda inşaallah banada nasiip olsunBenim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum
KIz ne cabuk dogurdun daha gecenlerde konusuyorduk neler denedin neler yaptin diyeBenim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum
Amin çok sağol allah razı olsun. 34 haftada geldi bizim minnak durmadı içeride sıkılmışKIz ne cabuk dogurdun daha gecenlerde konusuyorduk neler denedin neler yaptin diyeOyy rabbim annesine babasina hayirli saglikli evlat olarak büyütmeyi nasip etsin canim
Bebeğin yerlesme yerine gore cinsiyet nasil oluyor kizlar doktor bana sağa yerleşmiş dedi
Merhaba canım sağa yada sola yerleştiğini hemen görebiliyomu doktor yoksa belli bi haftadan sonra mıBebeğin yerlesme yerine gore cinsiyet nasil oluyor kizlar doktor bana sağa yerleşmiş dedi
Ayyy kuzunun ne acelesi vardi sevsinler onu...bakti anasi kiz hasretiyle yaniyor bekleyemedi demek saglikla anali babali buyusun. Rabbim bizlerinde gonlumuzde yatanlari saglikla kucagimiza aldirsinBenim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum
Amin ınş.Ayyy kuzunun ne acelesi vardi sevsinler onu...bakti anasi kiz hasretiyle yaniyor bekleyemedi demek saglikla anali babali buyusun. Rabbim bizlerinde gonlumuzde yatanlari saglikla kucagimiza aldirsin
Kalp atisi icin gidince söylemisti canimMerhaba canım sağa yada sola yerleştiğini hemen görebiliyomu doktor yoksa belli bi haftadan sonra mı
Anladım canım bende sorayım bakalım ama solda hissediyorumKalp atisi icin gidince söylemisti canim
Benim kız aceleci çıktı 34 haftada doğdu canım. Şimdi 35 günlük olduk. Rabbim ınş herkesin gönlüne göre nasip eder. Hepsinin duygusu farklı. Şimdi evde 3 çocukla zaman geçiriyorum
[/QUOTE hayırlı olsun çok sevindim bir sıkıntı oldunu kaç kilo doğdu merak ettim ? Bende 35 haftaya girdim şuan
Maşallah subhanallah normal Doğum mu peki bende şuan heyecanlı bir bekleyiş içindeyim oyüzden bukadar soru soruyorumYok çok şükür bir sıkıntımız 2.500 doğdu kuveze felan girmedi.
Yok sezeryan oldum. 3. Sezeryanim.Maşallah subhanallah normal Doğum mu peki bende şuan heyecanlı bir bekleyiş içindeyim oyüzden bukadar soru soruyorum
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah. Kaç oğlunuz var?Hayırlı sabahlar kızlar testim pozitif çıktı ...bir tuhaf Duygu içerisindeyim.... Rabb'm sağlıkla sihhatle dünyaya gtrmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkesede versin inşaallah dua eedin olur mu
Üç taneAllah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah. Kaç oğlunuz var?
Canım benim de iki oğlum var üçüncü yolda bakalım ne gelecek senle aynı kaderi yaşayabilirimAllah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah. Kaç oğlunuz var?
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin gönlümüzdeki naasip olsun inşaallahCanım benim de iki oğlum var üçüncü yolda bakalım ne gelecek senle aynı kaderi yaşayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?