• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Kızlar bebeğin sırtı mi dönük anlayan var mı

Eklentiler

• 7B651AB4-D3CD-4B90-8454-FD0E76D6DB27.webp
    7B651AB4-D3CD-4B90-8454-FD0E76D6DB27.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 65
Ben bilemiyorum kız mı erkek mi istiyorum hiç fikrim yok.ruyalarimda erkek bebek görürdüm bekarken . Ama ailemizde hiç kız bebek yok 3 ablam bı abim hepsi erkek bebek ebeveyni oldular

Herkese merhabalar ben 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve Allah nasip ederse kız bebek beklıyorum. Ovulasyon kitleriyle gebe kaldım ama benim pik günlerim 2 gün sürüyor. Pik olan 2 gün ve silinme olan bir gün yani 3 gün üst üste ilişki oldu. Bu şekilde olup erkek bebek tutturanda var tabi ama kız isteyenler yumurtlamadan 2 gün öncesine kadr sık ilişki olmalı bence. Erkek için herkes ovulasyon gününü tutturmaya calısıyor cünkü😂 Bolca dua Allah en hayırlısını bilir 🤲🏻

Herkese merhabalar ben 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve Allah nasip ederse kız bebek beklıyorum. Ovulasyon kitleriyle gebe kaldım ama benim pik günlerim 2 gün sürüyor. Pik olan 2 gün ve silinme olan bir gün yani 3 gün üst üste ilişki oldu. Bu şekilde olup erkek bebek tutturanda var tabi ama kız isteyenler yumurtlamadan 2 gün öncesine kadr sık ilişki olmalı bence. Erkek için herkes ovulasyon gününü tutturmaya calısıyor cünkü😂 Bolca dua Allah en hayırlısını bilir 🤲🏻
Bende aynı senin gibi değerlendirdim bakalım benim ki ne olacak 12 haftada göstermedi beklemedeyim

İkra meyraya genıtal nub için sorabılırsın tahmınleri genellıkle cıkıyor usg fotosu varsa eger
İkracım kız gibi dedi ama beni o kadar iyi tanıyo ki koz istediğimi çok iyi bildigi için erkek olsa da diyesi gelmez 😂ama yabancı sitelere sordum Facebook hiç belli değil görünmüyor diye yorum yaptılar hep bugün de biri poposu dönük dedi bi kişi daha demişti kız saklar derler ya ondan bile ümitlendim hiç inanmıyorum kız olduğuna doktor dese bile inanmıcam 😂

Bence ikraya güven 😂 banada kız dedi kız çıktı benimde Allah biliyor ilk hep erkek geçmişti ama şimdi o kadr alıştım ki hep şükrediyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun daha ne isterim ❤️🤲🏻

Bence ikraya güven 😂 banada kız dedi kız çıktı benimde Allah biliyor ilk hep erkek geçmişti ama şimdi o kadr alıştım ki hep şükrediyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun daha ne isterim ❤️🤲🏻
ikra ya güvenim sonsuz da benim usg kötü net olmamakla beraber Kıza benzetti inşallah öyledir hayırlısı sağlıklı olsun da

Canım bütün teorileri deneyip kızı olan o kadar çok kişi oldu ki erkek topiginde hepsi boşa çıktı dakika dakika yumurtlama takip ettikleri halde tutmadı burası aktif değil bende merakla onları takip ettim tek gerçek Allah tan hayırlısın dileyip tekvvekkül etmek ben hiç bişey denemedim bakalım sonuç ne gelecek ama ben erkek olduğunu düşünüyorum
Diger hamileliklerinizle ayni mi o yuzden mi erkek diye dusunuyorsunuz

ikra ya güvenim sonsuz da benim usg kötü net olmamakla beraber Kıza benzetti inşallah öyledir hayırlısı sağlıklı olsun da
Benim ki de ne hep kız demişti ikra biliyorsun ınş sen dede yanilmaz 😊
Instagramda adım adım anneliğe baktirdin mi ben baktirmistim kız demişti doğru çıktı

Benim ki de ne hep kız demişti ikra biliyorsun ınş sen dede yanilmaz 😊
Instagramda adım adım anneliğe baktirdin mi ben baktirmistim kız demişti doğru çıktı
Ya baktıracaktım eşim kızdı hesabım da ki parayı da kredi kartı günü hemen almış otomatik eşim de para atmadı acayip merak ediyorum

Ya baktıracaktım eşim kızdı hesabım da ki parayı da kredi kartı günü hemen almış otomatik eşim de para atmadı acayip merak ediyorum
Kadın artık türkiyede ilk resmi sayfa oldu. Valla. Kullandığı metot sayesinde sadece türkiyede o yapıyormuş. Bende eşimden habersiz şok markette gidip yaptırmıştı m onlarda para gönderme var ya en azından merakım girmişti. 😂

Back
X