- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.681
Evet aynen öyle canimSiz kiz icin deneyip erkek bebege mi hamilesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle canimSiz kiz icin deneyip erkek bebege mi hamilesiniz
Aynen canım msşallah gece bile uyumayan var Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahBen de orayı takip ediyorum. Orda erkek için çok büyük çaba gösterenler var. Ama nasipten ötesi olmuyor.Hayırlı olanı versin Allah
Bende aynı senin gibi değerlendirdim bakalım benim ki ne olacak 12 haftada göstermedi beklemedeyimHerkese merhabalar ben 25 yaşındayım ilk gebeliğim ve Allah nasip ederse kız bebek beklıyorum. Ovulasyon kitleriyle gebe kaldım ama benim pik günlerim 2 gün sürüyor. Pik olan 2 gün ve silinme olan bir gün yani 3 gün üst üste ilişki oldu. Bu şekilde olup erkek bebek tutturanda var tabi ama kız isteyenler yumurtlamadan 2 gün öncesine kadr sık ilişki olmalı bence. Erkek için herkes ovulasyon gününü tutturmaya calısıyor cünküBolca dua Allah en hayırlısını bilir
![]()
Canim ben de merakla seni bekliyorumBende aynı senin gibi değerlendirdim bakalım benim ki ne olacak 12 haftada göstermedi beklemedeyim
İkra meyraya genıtal nub için sorabılırsın tahmınleri genellıkle cıkıyor usg fotosu varsa egerBende aynı senin gibi değerlendirdim bakalım benim ki ne olacak 12 haftada göstermedi beklemedeyim
İkracım kız gibi dedi ama beni o kadar iyi tanıyo ki koz istediğimi çok iyi bildigi için erkek olsa da diyesi gelmezİkra meyraya genıtal nub için sorabılırsın tahmınleri genellıkle cıkıyor usg fotosu varsa eger
ikra ya güvenim sonsuz da benim usg kötü net olmamakla beraber Kıza benzetti inşallah öyledir hayırlısı sağlıklı olsun daBence ikraya güvenbanada kız dedi kız çıktı benimde Allah biliyor ilk hep erkek geçmişti ama şimdi o kadr alıştım ki hep şükrediyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun daha ne isterim
![]()
Diger hamileliklerinizle ayni mi o yuzden mi erkek diye dusunuyorsunuzCanım bütün teorileri deneyip kızı olan o kadar çok kişi oldu ki erkek topiginde hepsi boşa çıktı dakika dakika yumurtlama takip ettikleri halde tutmadı burası aktif değil bende merakla onları takip ettim tek gerçek Allah tan hayırlısın dileyip tekvvekkül etmek ben hiç bişey denemedim bakalım sonuç ne gelecek ama ben erkek olduğunu düşünüyorum
Hayir yuzu donuk goz cukurlari bile belli burda kac haftalikKızlar bebeğin sırtı mi dönük anlayan var mı
Tamamen his yani hemen hemen üçünde aynı rahat geçiyo çok şükürDiger hamileliklerinizle ayni mi o yuzden mi erkek diye dusunuyorsunuz
Hayir yuzu donuk goz cukurlari bile belli burda kac haftalik
12 . Hafta da burdaHayir yuzu donuk goz cukurlari bile belli burda kac haftalik
Benim ki de ne hep kız demişti ikra biliyorsun ınş sen dede yanilmazikra ya güvenim sonsuz da benim usg kötü net olmamakla beraber Kıza benzetti inşallah öyledir hayırlısı sağlıklı olsun da
Ya baktıracaktım eşim kızdı hesabım da ki parayı da kredi kartı günü hemen almış otomatik eşim de para atmadı acayip merak ediyorumBenim ki de ne hep kız demişti ikra biliyorsun ınş sen dede yanilmaz
Instagramda adım adım anneliğe baktirdin mi ben baktirmistim kız demişti doğru çıktı
Kadın artık türkiyede ilk resmi sayfa oldu. Valla. Kullandığı metot sayesinde sadece türkiyede o yapıyormuş. Bende eşimden habersiz şok markette gidip yaptırmıştı m onlarda para gönderme var ya en azından merakım girmişti.Ya baktıracaktım eşim kızdı hesabım da ki parayı da kredi kartı günü hemen almış otomatik eşim de para atmadı acayip merak ediyorum
Adım adım gebelik yüzde 80 kız dedi canım hayırlsıBenim ki de ne hep kız demişti ikra biliyorsun ınş sen dede yanilmaz
Instagramda adım adım anneliğe baktirdin mi ben baktirmistim kız demişti doğru çıktı
Ay hadi ınş.Adım adım gebelik yüzde 80 kız dedi canım hayırlsı