- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Geri cekilme diye bi yontem yok ki zaten. Hamileligi onler ilk bosalmada icinize bosalmazsa erkek. Ama tabi karsiniza nekadar guveniyosaniz okadar sevisin diyorummHer iki türlü de korunma yöntemi değildir.
Tamam sikinti yok ozamanAy deliricem. Okey her neyse. Birazcık okumayı öğrenin sizde bence.
Ben soracağımı sordum, anlayacağımı anladım. Konu kapandı
İnan senin hamile kalip kalmaman kimsenin umrunda degil, burda insanlar elinden geldigince fikir vermeye calisiyor ama oda karsidakinin anladigindan ibaret. Kimse sizi siz kadar dusunemez, anladik bilgisiz deilsiniz hatta tecrubelisiniz ozaman ilerde kendinizi uzmemek adina birdaha adimlarinizi atarken ona gore temkinli atın ki sonradan başınız agrimasin. Soyleceklerim bukadarBen her yoruma karşı tepki göstermedim ki. Üslup konusunta sıkıntılı olan arkadaşların yorumlarına tepki gösterdim. Risk var mı yok mu, eğer yoksa boşuna almayayım dedim. Varmış ve gidip aldım. Uzatan sizlersiniz.
ilk spermlerin daha kaliteli olduğunu bilmiyosunuz sanırım.Erkek ilk kez bosaliyosa, geri cekilme bir korunma yontemi olabilir. Tabi zamaninda geri cekerse.
ikinci kez bosaliyosa ve arada wc gitmediyse icinde kalmis olabilen spermden dolayi korunma yontemi degildir.
Öyle bir şey yapacağım kanısına nerden vardınız kiGebe kalırsan sakın çöpe atma çocuğu bana getir ben bakarım...
Evet karşındakinin anladığından ibaret çok haklısınız. Yüz kere söylediğim şeyler anlaşılmıyor mesela. Yardımcı olanlara teşekkürlerimi ettim. Sizin derdiniz yardımcı olmak değil. Sinir bozmakİnan senin hamile kalip kalmaman kimsenin umrunda degil, burda insanlar elinden geldigince fikir vermeye calisiyor ama oda karsidakinin anladigindan ibaret. Kimse sizi siz kadar dusunemez, anladik bilgisiz deilsiniz hatta tecrubelisiniz ozaman ilerde kendinizi uzmemek adina birdaha adimlarinizi atarken ona gore temkinli atın ki sonradan başınız agrimasin. Soyleceklerim bukadar
Ah özür dilerim maruz görün hanfendi. Siz istediğiniz yorumu yapın ama ben susayım, çünkü ne haddimeAtar yapmış bir de
Aslında değildim ama yine de yumurtlama günleri belli olmayabiliyormuş. Aldım hapı bu aradayumurtlama gununde degilseniz bir sey olmaz aslında
iciniz rahatlar en azından simdi neyse artık. evet bazen degisiyor gunleri ama mesela adetten onceki uc gun falan garanti hamile kalmayacagınız.Aslında değildim ama yine de yumurtlama günleri belli olmayabiliyormuş. Aldım hapı bu arada
teşekkür ederim bilgi için :)iciniz rahatlar en azından simdi neyse artık. evet bazen degisiyor gunleri ama mesela adetten onceki uc gun falan garanti hamile kalmayacagınız.
Evli değilimÇocuk neden istemiyorsunuz.
Siz bir paket prezervatif alıp yanınızda taşıyın bence. Hastalıklardan da mı korkmazsınız?iki ay önce almıştım. Umarım bir şey olmaz
Bakın zateen normalde korunuyoruz, bu defa istemeden böyle oldu. Ayrıca evet doğururum, şu an param yok ama yakında atanacağım. Olamaz mı?Her zaman seviştiğin çocuk!? la korunma yöntemlerini de konuşun arada çağdaş çağdaş takılıyonuz ama kafa değişik. Hapa 100 lira veremeyen hamile kalırsa doğururmuş ?! Sgjksfjkk konuya gel ya
Normalde böyle bir risk almıyorduk bu defalık oldu. O taşıyordu ama ani oldu bu defa buluşmamız da yakınlaşmamız da. Tabi ben artık çantamda hep taşıyacağım.Siz bir paket prezervatif alıp yanınızda taşıyın bence. Hastalıklardan da mı korkmazsınız?
Normalde böyle bir risk almıyorduk bu defalık oldu. O taşıyordu ama ani oldu bu defa buluşmamız da yakınlaşmamız da. Tabi ben artık çantamda hep taşıyacağım.
Nasıl kapattırabilirim? Ben biraz cahilim de bilmiyorumhapı almadın mı? aldın.
kapattırsana konunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?