- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Ertesi gün hapı hapina 100 lira vermezseniz ilerde çocuk aldırmaya 927366477473 lira para verirsinizŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Ya ertesi gün hapına şimdi o parayı ver ya da bekle 10. Haftaya kadar en alt limit 2.000 biriktir aldır üstüne operasyon geçir onu da vermem diyorsan doğur ömrü boyu haddi hesabı olmayan paralar harca tercih seninŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
iki ay önce almıştım. Umarım bir şey olmazOldu mu olmadı mı diye her gün kendinizi yiyip bitireceğinize alın tabi ki. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin, 6 ayda 1 olmak üzere senede maksimum 2 kez kullanabilirsiniz bu hapı. Öteki türlü metabolizmanız mahvolabilir.
iki ay önce almıştım. Umarım bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?