bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neolsunki9

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
121
81
18
Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?

Oldu mu olmadı mı diye her gün kendinizi yiyip bitireceğinize alın tabi ki. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin, 6 ayda 1 olmak üzere senede maksimum 2 kez kullanabilirsiniz bu hapı. Öteki türlü metabolizmanız mahvolabilir.

Ertesi gün hapı hapina 100 lira vermezseniz ilerde çocuk aldırmaya 927366477473 lira para verirsiniz

Ya ertesi gün hapına şimdi o parayı ver ya da bekle 10. Haftaya kadar en alt limit 2.000 biriktir aldır üstüne operasyon geçir onu da vermem diyorsan doğur ömrü boyu haddi hesabı olmayan paralar harca tercih senin

Ertesi günü hapıda her zaman geçerli degil,
Yumurtlamadan önceyse sanırım etkili yumurtladıktan sonra içmenin bir anlamı yok diye biliyorum...

Eşiniz dışında biriyle geri çekilme yöntemiyle birlikte olduysanız, tedirgin olmanız gereken tek şey hamile kalıp kalmamak olmamalı bence . Hastalığı da var bunun
Ayrıca hapı alın . Hamile kalırsanız 100 liralık bir çözümü olmayacaktır

Tabi ki de hapı alın. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Evli de değilsiniz sanırım çocuk riskini göze almak 100 lira vermekten daha mı basit geliyor size? Ayrıca 100 liraya hangi hap bu yahu?

iki ay önce almıştım. Umarım bir şey olmaz

İlişkiye girerken her türlü riski alıp yapıyorsunuz demektir. Önleminizi alın yada yapmayın. Son pişmanlık işe yaramaz malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…