bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.

Hanımlar beni taslamayin ama. Bu pandemi de, bu Ramazan'da, bu kötü havalarda, insanlar da ne zevk var yahu? Ben ülkenin gidişatını düşünunce, kocamın suratina bakasim gelmiyor.

İlacı kullanın bence de. Hatta böyle acil! Durumlar için çantanızda kondom bulundurun.

Ramazan ne alaka? Belki Müslüman değil, belki oruç tutmuyor

Hanımlar beni taslamayin ama. Bu pandemi de, bu Ramazan'da, bu kötü havalarda, insanlar da ne zevk var yahu? Ben ülkenin gidişatını düşünunce, kocamın suratina bakasim gelmiyor.

İlacı kullanın bence de. Hatta böyle acil! Durumlar için çantanızda kondom bulundurun.

Ay ben bilmeden koronada, ramazanda ve kötü havada kocamla seviştim ama bilmiyordum hiç yanlış olduğunu :( hava çok da kötü değildi ama oradan kurtarır mıyım? Bir de kocanın suratına bakmadan da sevişmek mümkün.

Yahu buna mı takıldın sahiden?
Sende garipsin ha çocuğa sesin çıkmamış gelmiş burdaki üyeciklere saldırıyorsun :63:
Borcun var diye gurur yapmışsın hap al demeye ama o hapı kendin alıp 2 ayda 2 kez kullanıp hormonlarını mahvedeceksin bunu hiç düşünmüyorsun
Bazı şeyler zevkten önce gelir, sağlık gibi.
Burda ansiklopedi diliyle değil mizah yoluyla yorum yapıyoruz bunu da herkes bilir yoksa bu konu buraya değil doktorlar sitesine yazılırdı değil mi? Hatta doktor bile bilgilenmeni söylerdi çünkü bu hapı senede 2 kere almak bile zararlı. Bazen mantığı anın büyüsünün önünde tutmak lazımm.
O anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadar😅 çok kıskandım hiç herşeyi bu kadar umursamayacak kadar bir ilişki yaşamadım 😂😂

Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi 10 gün geçtikten sonraki ilişkide hamile kalan biri olarak buna da güvenmeyin :D
O ay bir şey olur, hormonlar şaşar, yumurtlamam geçti zannedersiniz. Hoop bebiş.

Neden oyle yazildigini anliyorum ama bu da etkisi az da olsa bir metod oldugunu ve dogru uygulayarak uzun sure korunan insanlar oldugu gercegini degistirmiyor. Mesela infertilite tedavisinde bile doktor soruyor, korunuyor muyduniz diye. Geri cekilme yontemiyle korundugunuzi soylerseniz sizi korunmus sayiyor. Evet, etkisi dusuk, evet hic cocuk istemeyenlerin kullanmamasi gerekiyor. Bu da mayo clinic'ten alinma mesela. Withdrawal method (coitus interruptus) - Mayo Clinic
Bende kadın doğum profesörüne gittim. Doktor sordu "hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz" diye bende geri çekilme yöntemi dedim. Doktorda "tamam eşin korunuyor o zaman" dedi.

O anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadar😅 çok kıskandım hiç herşeyi bu kadar umursamayacak kadar bir ilişki yaşamadım 😂😂
uff alkollüydüm, alkol. Ayrıca konuma gelen olumsuz mesajların hepsine like atmışsın, lütfen artık bulut ol ve konumdan git. Başka işin yok sanırım

Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz? ya da neden önlem almıyorsunuz çok mu zor?

Yumurtlama dönemi 10 gün geçtikten sonraki ilişkide hamile kalan biri olarak buna da güvenmeyin :KK70:
O ay bir şey olur, hormonlar şaşar, yumurtlamam geçti zannedersiniz. Hoop bebiş.

Yumurtlama takvimindeki hamile kalma riski en düşük, neredeyse imkansıza yakın olan günün meyvesi de şu an 6 yaşında ahsjsjjs.

Bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşüktür, ama korkuyorsanız gidip 100lirayı bayılacalsınız çaresi yok

Geri çekilme yöntemi diye bişey yok malesef. Bebeğiniz tabiki olabilir. Yumurtlama konusunda da tam net bir tarih yok. Erken yada geç yumurtlamış olabilirsiniz.
benim size tavsiyem hemen bir ertesi günü hapı almanız, ilerde kürtaj yaptırmaktan çok daha mantıklı bir yöntem. Üstelik sağlıklı bir bebişin yaşamına da son vermek zorunda kalmazsınız.
lütfen sarhoşken bile prezervatifsiz ilişkiye girmeyin hem sağlıksız hem riskli. Geçmiş olsun.

Geri çekilme yöntemi diye bişey yok malesef. Bebeğiniz tabiki olabilir. Yumurtlama konusunda da tam net bir tarih yok. Erken yada geç yumurtlamış olabilirsiniz.
benim size tavsiyem hemen bir ertesi günü hapı almanız, ilerde kürtaj yaptırmaktan çok daha mantıklı bir yöntem. Üstelik sağlıklı bir bebişin yaşamına da son vermek zorunda kalmazsınız.
lütfen sarhoşken bile prezervatifsiz ilişkiye girmeyin hem sağlıksız hem riskli. Geçmiş olsun.
Biraz önce aldım hapı. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X