bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız işte ben düşünemedim. Gittim de şimdi bir hap varmış ertesi gün mü ne atılıyormuş ondan aldım. İyi bari her hafta atarım ben artık bunu

Atın atın düzenli olarak. Saçma sapan korunuyolar haftalık hap atma şansı varken. Ben atmadım haftalık, altı yaşında demiş miydim?

Nerde dediniz ya kaçırmışım o kısmı. Bir kere bile yazmamışsınız ki böyle bir şey.

Aaa olur mu yazdım ben defalarca. Altı yaşında dedim, durdum durdum bir daha dedim 6 yaşında diye. Gözünüzden kaçtıysa demek. Çünkü altı yaşında yani.

Aaa olur mu yazdım ben defalarca. Altı yaşında dedim, durdum durdum bir daha dedim 6 yaşında diye. Gözünüzden kaçtıysa demek. Çünkü altı yaşında yani.
Ah kusura bakmayın, gözlerim de cahil kalmış. Gördüysem de idrak edememişimdir. Bu arada ben de hapı aldım, hapı içtim. Hapı aldım bir saat falan oldu. Hapı aldım yani. Aldım hapı

Ah kusura bakmayın, gözlerim de cahil kalmış. Gördüysem de idrak edememişimdir. Bu arada ben de hapı aldım, hapı içtim. Hapı aldım bir saat falan oldu. Hapı aldım yani. Aldım hapı

Günlük olarak mı alsanız acaba? Haftalık, yeterince cehalet içermiyor çünkü. Afilli bir cahil olabilmeniz için bunu hak etmeniz lazım. Günlük alın bence. 6 yaşında.

Haklısınız işte ben düşünemedim. Gittim de şimdi bir hap varmış ertesi gün mü ne atılıyormuş ondan aldım. İyi bari her hafta atarım ben artık bunu
O haplar öyle her hafta atılabilen haplar değil, çılgınlık yapmayın. Bünyenizi mahvedersiniz, peospektüste yazar düzenli korunma yöntemi değildir diye. Bu kadar korkuyorsanız adam gibi doğum kontrol hapı kullanın, kendi topuğunuza sıkma konusunda ne rahatsınız. Ne kullandığınızı açıp okuyun bi

Ertesi gün hapı hapina 100 lira vermezseniz ilerde çocuk aldırmaya 927366477473 lira para verirsiniz :KK14:
Tolin dönmüşsün ,seni gördüğüme sevindim.
Konu sahibine benzer bir yorum yapacaktım ki yapılmışı var diyerek ,katılıyorum yorumuna.
Hatta prezervatif de alın konu sahibi hapı alırken ,bir daha böyle bir durum olursa ani gelişen,korunun muhakkak.

Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Almalisin.. bir dahakine de korunma yontemi seç adet xamani hap olur baska birsey olur

Erkek ilk kez bosaliyosa, geri cekilme bir korunma yontemi olabilir. Tabi zamaninda geri cekerse.
ikinci kez bosaliyosa ve arada wc gitmediyse icinde kalmis olabilen spermden dolayi korunma yontemi degildir.
Hamile kalmaj icin adamin bosalmasina gerek yok zevk suyunda da sperm vardir.. o yuzden ilk ikinci farketmiyor

Benim arkadaşımın başına geldi. Bosanacagi adamdan ikinciye hamile kalmisti. O dönem kürtaj yasaklansin muhabbeti falan vardı, hatta eylemler olurdu 'bu hak elimizden alınamaz' diye, Ankara belediye başkanının 'tecavuze uğrayan niye bebeği öldürüyor? Kendi ölsün' dediği seneler tam. Bu yüzden devlet hastaneleri kızı kabul etmemiş , keyfi kürtaj olduğu için. Özel hastane de asgari ücretin 4 katı, fahiş bir fiyat istemiş. Bunlarda tabii para yok. Eşten dosttan para,iş yerinden avans bulup buluşturana kadar bebeğin haftası dolmus, almamışlar
Çocugu şimdi okul çağına geldi,neredeyse 😂
Konu sahibininki daha trajik... Sadece yüz TL için doğurmak zorunda kalırsa...
Ayrıca konu sahibi, hamilelik testleri,özelde gebelik tahlili (devlet enabizinda çıkar diye endiselendiginden merdivenalti bir yere gidersin diye düşündüm) falan, yine masraf yapacaksın. En azından kafan rahat eder
Hem parasını niye sen düşünüyorsun ki? Yolla adamı alsın eczaneden, onu da mı sana aldıracak??
Gülmekle üzülmek arasında gidip geldim. Umarım çocuğa para bulamadıkları için doğurmak zorunda olduğunu söylememişlerdir de ömrü boyunca travma yaşamaz.
Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama anlamıyorum. Birlikte olacak kadar yakın olacaksın ama korunmayla ilgili konularda çekineceksin. Para istemeye çekindiği adama hamileyim demek daha mı kolay olacak.

tabi ki de hapı alın

Ama olası bir hamilelik durumunda olabilecek şeyleri yaşamaya razıyım mı 100 TL mi ona siz karar verin

5 sene bu sekilde hamile kalmadim. Ama evliydim ve asla istemem gibi bi tavrim yoktu. Olursa da olur amaaağğn dediğim icin tercih ettim, tam korunma istesem asla ve asla güvenmezdim.

Kesinlikle istemediginiz bir gebelik olusacaksa en ufak bir risk bile birakilmamali. O hapi alin.

Benim sorum risk almalı mıyım almamalı mıyım değildi. Risk var mıdır yok mudur öğrenmekti ve öğrendim. Ay yeter artık aldım hapı da. Güncellemeleri takip edin biraz, değerli bilge insanlar lütfen
Bu arada olur da hamile kalırsam, kürtaj olmayı değil doğurmayı düşünürüm.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X