- 15 Ekim 2014
- 44
- 6
- 13
- Konu Sahibi tatarina34
-
sorun nedır ?Dediğim gibi bir değil bin derdim var ve yillardir var.yillardir ugrasiyorum.yuvami çok zor kurdum çok mücadele ettim.çok emek harcadim.eşimin her erkek gibi monoton olmaması için sevgimizin bitmemesi için elimden ne geliyorsa yaptim.8senelik evliyim dokuza girmek uzereyiz.evliliğinin ilk bir senesinden sonra başladı mucadelem.ve su anda daha kotu bir durumda ilerlemeye devam ediyoruz.benim dertlerime çare yok.allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez diye teselli bulmaya calisiyorum.ha patladim ha patlayacam.anlatamadigim şeyler var.
anlatmazsan sana yardımcı olamayız , fıkır veremeyızSorunum esimle. Yazsam roman olur derler ya öyle uzun benimki.her aciyi tattim aileden ayri kalmayı esden ayri kalmayi.aldatilmayi göz gore gore eşininyaptiklarina ggöz yummayi bütün dertler tepeme usustu.
Dediğim gibi bir değil bin derdim var ve yillardir var.yillardir ugrasiyorum.yuvami çok zor kurdum çok mücadele ettim.çok emek harcadim.eşimin her erkek gibi monoton olmaması için sevgimizin bitmemesi için elimden ne geliyorsa yaptim.8senelik evliyim dokuza girmek uzereyiz.evliliğinin ilk bir senesinden sonra başladı mucadelem.ve su anda daha kotu bir durumda ilerlemeye devam ediyoruz.benim dertlerime çare yok.allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez diye teselli bulmaya calisiyorum.ha patladim ha patlayacam.anlatamadigim şeyler var.
Derdinin dermanını kendini değiştirerek bulabilirsin.Mesela herşeye göz yummakla başlayabilirsin.Sorunum esimle. Yazsam roman olur derler ya öyle uzun benimki.her aciyi tattim aileden ayri kalmayı esden ayri kalmayi.aldatilmayi göz gore gore eşininyaptiklarina ggöz yummayi bütün dertler tepeme usustu.
Önce yalan girdi araya sonra eşimin aldatmalari bir değilbin ddeğilhep mmücadele ettim yeri geldi görmemezlikten geldim ama saygimi hic yitirmedim hep yaptiklarinin üstünü kapatti unutmuşgibi yaptim.yine gbuldumyine kkonuştum değişmesi için umut ettim ama yok daha kötüyegitti tlfnunda cçektiğiffotolara herşeyesustum
Niye susuyorsunuz? Tamam ona saygınızı kaybetmemişsiniz bir şekilde, peki ya kendinize olan saygınız?Önce yalan girdi araya sonra eşimin aldatmalari bir değilbin ddeğilhep mmücadele ettim yeri geldi görmemezlikten geldim ama saygimi hic yitirmedim hep yaptiklarinin üstünü kapatti unutmuşgibi yaptim.yine gbuldumyine kkonuştum değişmesi için umut ettim ama yok daha kötüyegitti tlfnunda cçektiğiffotolara herşeyesustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?